Wkunl

Hoe te rammelaars van uw subwoofers verminderen

Neato, je net gekocht een dubbele subwoofer kit van uw garage en een monster van 2000 watt versterker. Nu elke keer als je naar alle muziek luisteren, de auto voelt als zijn het gaan trillen in kleine stukjes. Dit is allemaal te wijten aan de kunststof panelen en metalen resonerende elke keer de bas daalt. Ik vond een manier om te verwijderen tot 90% van het lawaai, en maak je muziek beter klinken.

Stappen

Hoe te rammelaars van uw subwoofers verminderen. Zet uw systeem ongeveer 200% volume.
Hoe te rammelaars van uw subwoofers verminderen. Zet uw systeem ongeveer 200% volume.
 1. 1
  Zet uw systeem ongeveer 200% volume. Werken mid-dag of op een parkeerplaats sterk vermindert mensen boos op je te luide muziek.
 2. 2
  U kunt bruin brood en lijn de subwoofer behuizing te kopen. Dit kan erg duur zijn. Thuis depot, is er een goedkope isolator genoemd plakstrip. Dit spul doet wonderen voor mensen met een budget.
 3. 3
  Verwijder uw achterplaat en bedek het terug met een aantal ook. Dit zal de plaat uit ratelende tegen je bumper te stoppen.
 4. 4
  Aanscherping geen schroeven voor je achterbumper, achter kofferdeksel, interieur panelen, platen, achterlichten, enz. zal veel trillingen te verwijderen, vooral op oudere auto's. In ongeveer 20 minuten van het schroeven snijd ik beneden de trillingen op een vrienden kroon met ongeveer 30%.
 5. 5
  Verplaatsen van buiten naar binnen, zorg ervoor dat uw achterbank niet koppen, metalen containers, of enige andere losse materialen. Alle dingen trillen als in aanwezigheid van subwoofers. Meer dingen vibrerende = meer lawaai = minder geluidskwaliteit en bass.
 6. 6
  Als u los hebt veranderen, overweeg dan om een munt houder met sleuven voor kwartalen, dubbeltjes, stuivers. Op deze manier de losse verandering doet de hele tijd niet rammelen.

Tips

 • Werken op een warme droge dag. Vocht en kou kan de lijm eigenschappen van materialen te verminderen en uw werk kan worden verspilde tijd. Wees voorzichtig bij het werken in de kofferbak, kan je vast komen te zitten.
 • Dynamat kost je tussen de 100 $ -400 $ een stam deuren en sommige andere delen doen. Een hele auto kan oplopen tot 800-1000 $ voor alleen de matten. Arbeid varieert 30-60 $ per uur. Met behulp brownbread of plakstrip vermindert uw benodigdheden kosten enorm, en het doen van arbeid zelf bespaart u een grote hoeveelheid geld. Een professionele installateur kan een slurf doen in ongeveer 2-3 uur met een heteluchtpistool en je krijgt alle hoeken. Een hele auto kan tot 8-12 uur.

Dingen die je nodig hebt

 • Isolatiemateriaal (dynomat, brownbread)
 • Warmte kanon - eenvoudig vorm aan uw materiaal om hoeken en bochten
 • Razor - Om uw isolatoren te snijden
 • Schroevendraaiers - te strak omhoog of te verwijderen panelen die moeten worden gematteerd
 • Time - trillingen kan een lange tijd duren om te lokaliseren en te elimineren