Wkunl

Hoe te luidsprekerkabels verlengen

"Splice" omhoog uw leven met wat tape en draadmoeren.

Stappen

Hoe te luidsprekerkabels verlengen. Schakel het systeem uit en ontkoppel de elektrische stekker.
Hoe te luidsprekerkabels verlengen. Schakel het systeem uit en ontkoppel de elektrische stekker.
 1. 1
  Schakel het systeem uit en ontkoppel de elektrische stekker.
 2. 2
  Koppel de luidsprekerkabel vanaf de achterkant van uw stereo-of home entertainment versterker en onderzoekt de draad.
  • De draad van elke luidspreker moet eigenlijk twee draden bestaande uit een gestrande metalen kern bedekt door een flexibele isolatie.
  • Een streng is de positieve. De andere streng is de grond. Meestal worden geïdentificeerd in someway bijvoorbeeld kan men een hobbel langs de lengte van de isolatie een witte lijn en weer een ander met een koper gekleurde draad terwijl de andere draad zilver. Op deze manier kunt identificeren van de positieve en negatieve draden.
  • Het einde van elke draad moet reeds gescheiden of gesplitst, de vorming van een "Y ‿ vorm van slechts een paar centimeter.
  • De uiteinden van elk "Y ‿ moet al worden ontdaan, het blootstellen van ongeveer een halve centimeter van de kale metalen strengen.
 3. 3
  Koop een broodje van draad in dezelfde spoorbreedte als uw luidsprekerkabel. Luidsprekerkabel is verkrijgbaar in een assortiment van dikte of meters. Dit kan op de draad worden gemarkeerd of u kunt het vinden in de literatuur voor uw huis versterker. Maak je beste benadering als u de exacte maat niet kan bepalen.
 4. 4
  Koop verscheidene wire connectoren of draad-noten, die overeenkomen met de draaddikte, en een rol tape vinyl elektriciens '.
 5. 5
  Snijd de nieuwe draad.
  • Meet de afstand die nodig is om uw luidsprekers bestaande draad te verlengen.
  • Knip een lengte van nieuwe draad op basis van elk van uw metingen.
 6. 6
  Bereid de uiteinden van elke draad.
  • Split een paar centimeter van elk uiteinde van de nieuwe draad, de vorming van een "Y ‿ vorm.
  • Strip de isolatie van het uiteinde van elke streng blootstellen van ongeveer een halve centimeter van de kale metalen strengen.
 7. 7
  Sluit (splice) de nieuwe draad aan de bestaande draad en isoleren. Er zijn een aantal manieren om dit te doen. De beste verbinding wordt gemaakt door het solderen van de draden en het zetten van krimpkous rond de soldeer punt. Andere methoden zijn het gebruik van draad noten of gekrompen connectors. Solderen of krimpen vereist het gebruik van een soldeerbout of krimptang. Zonder toegang tot deze gespecialiseerde tools, draadmoeren zijn de beste keuze.
  • Pak de voorbereide einde van de nieuwe draad en het einde van de bestaande draad. Je moet houden van vier blootgestelde metalen tips.
  • Overeenkomen met de bestaande positieve draad aan op de nieuwe positieve draad. Er kan een markering op de isolatie positief geven. De metalen strengen een andere kleur te geven positief zijn.
  • Maak de elektrische aansluiting. Bij gebruik van krimpkous, schuift een stuk slang lang genoeg is om het soldeer aansluiting op een van de draden te dekken alvorens de verbinding.
   • Voor draadmoeren: In de ene hand, bij elkaar houden een bloot topje van uw bestaande draad en een bloot topje van je nieuwe draad. Positioneer deze blootgesteld tips zij aan zij, die tussen duim en wijsvinger.
   • Met de andere hand, plaats een klem over de samengevoegde tips. Draai met de klok mee. In de connector, zal de bare metal tips elkaar draaien en schroef stevig in de connector. De connector zal deze splice isoleren.
   • Voor het solderen: Draai samen de blootgestelde tips en uitvoeren van het soldeerproces.
   • Voor het krimpen: Voed de geprepareerde uiteinden van de draad in de draad connector en krimp het einde. Er zijn veel producten om dit te doen, sommige lijken draadmoeren die zijn gekrompen, en sommige kijken en volledig anders werken. Lees de aanwijzingen voor de bijzondere aansluitingen u hebt gekocht.
  • Herhaal deze stap voor de aardingskabel van de set.
  • Elke draad moet nu twee lassen. Wikkel een lengte van tape vinyl elektriciens 'rond elke set van draden of schuif de krimpkous om de draad connectoren te dekken. Een beetje te rekken de tape als je zo inpakken dat het zich houdt netjes de isolatie voor en na de splitsing. Om de buis krimpen, zal u een warmte kanon moeten gelijkmatig te verwarmen de slang.
 8. 8
  Herhaal deze stap voor elke set luidsprekerkabels.
 9. 9
  Sluit blanke uiteinden van nieuw verlengde luidsprekerkabel aan op uw versterker. Gewoonlijk worden de positieve draad in een rode aansluiting plaatst. Plaats de aardedraad in een zwarte aansluiting.
 10. 10
  Sluit uw systeem terug in de elektrische stroom en zet het systeem aan en geniet van de muziek of film.

Tips

 • Sommige mensen zijn zich niet bewust dat elke luidsprekerkabel is eigenlijk een set van twee strengen van draden. In elke set van draden, een positief en de ander grond of negatief. Een van deze draden moet worden gemarkeerd, meestal met een doorlopende witte lijn langs de isolatie oppervlak. Soms is het metaal in elke streng is een andere kleur, meestal een koperkleurige. Deze draad is de positieve draad.
 • Voor de best mogelijke verbinding, soldeer de twee uiteinden aan elkaar. U kunt de aankoop van krimpmateriaal online of bij een elektronica winkel om de blote draad te beschermen.

Waarschuwingen

  • Deze aanwijzingen breiden de draad in een normaal formaat kamer. Voor zeer lange extensies, zul je waarschijnlijk moeten de meter van de draad te verhogen tot een overbelasting op de draad of uw versterker te voorkomen. De reden hiervoor is dat de elektrische weerstand is hoger in kleinere (IE, dunnere) draden dan in grotere (IE, dikkere) degenen. In de audio-industrie, wordt 16 gauge (AWG) meestal gezien voldoende voor draad loopt tot twintig meter of zo. Wanneer de werkelijke pad volgt de huidige tweemaal zo lang (en naar de luidspreker van de achterkant van de versterker) de totale lengte van de draad waardoor het reizen is dubbel de lengte van de kabel.