Wkunl

Hoe te ramen hack

Als je ooit informatie over hacken Windows nodig, dan zijn hier twee methoden die u kunt gebruiken. Echter, in gedachten houden dat dit is alleen voor het leren doeleinden.

Stappen

Hoe te ramen hack. Wanneer de computer wordt opgestart, houdt u F8 voordat u de "windows start" scherm.
Hoe te ramen hack. Wanneer de computer wordt opgestart, houdt u F8 voordat u de "windows start" scherm.

Methode een: hacken vanaf het startscherm

 1. 1
  Wanneer de computer wordt opgestart, houdt u F8 voordat u de "windows start" scherm. Dit brengt u naar een scherm met keuzes. U kunt het beste zal zijn "Veilige modus met opdrachtprompt". U kunt vervolgens doen wat je wilt.
 2. 2
  Ga naar de onderkant en selecteer "alle bestanden".
 3. 3
  Noem het bestand: batch.bat.
 4. 4
  Ga naar waar je het bestand hebt opgeslagen en open het. Dit opent Opdrachtprompt.
 5. 5
  Als de computer kladblok geblokkeerd, kunt u bewerken. Toegang tot deze door het openen opdrachtprompt of command.com en typen bewerken. Ook kunt u zelfs gebruik maken van Microsoft Office of iets als je het goed kunt redden.
 6. 6
  Doe wat je wilt binnen opdrachtprompt. Hier is hoe om accounts toe te voegen of te verwijderen:
  • Account toevoegen: C:> net user USERNAME / add
  • Wijzig Accounts wachtwoord: C:> net user USERNAME * dan zul je in staat zijn om een ​​nieuw wachtwoord voor de account in te voeren. Als je gewoon op enter zonder iets te typen, zal het wachtwoord opnieuw worden ingesteld.
  • Account verwijderen: C:> net lokale groep Administrators # # Een andere manier is om de openstelling van notepad, (als het niet geblokkeerd), en type in "command.com". Ga dan naar File-> Opslaan als. Een USERNAME / ADD

Methode twee: het hacken van de windows 7 CD

 1. 1
  Start het systeem op vanaf de Windows 7-cd.
 2. 2
  Klik op volgende.
 3. 3
  Kies "reparatie van uw computer".
 4. 4
  Klik op volgende in het venster systeemherstel.
 5. 5
  Kies de opdrachtprompt optie hieronder.
 6. 6
  In de command prompt venster, kopieer het seth bestand naar C-schijf. Voer deze opdracht: "C: \ windows \ system32 \ Seth.exe c:" (zonder aanhalingstekens).
 7. 7
  Vervang het seth exe-bestand met cmd.exe bestand met volgende opdracht, en typ "ja" om het bestand te vervangen:. "C: \ windows \ system32 \ cmd.exe c: \ windows \ syetem32 \ Seth.exe" (zonder aanhalings markeringen).
 8. 8
  Typ "exit" om de Windows Setup opnieuw te starten.
 9. 9
  Druk op de Shift-toets 5 keer, snel, als je in de gebruikersnaam scherm. In het venster Sticky Keys, klik op Ja.
 10. 10
  In de command prompt venster type het "net user", "gebruikersnaam" en "wachtwoord". Bijvoorbeeld: net user administrator 123

Tips

 • Doe niet zo idioot en rotzooi op iemand anders computer niet. Alleen iets als dit doen als u toegang tot de wortel van Windows nodig. Het was alleen leren geschreven. Ook, probeer niet om het even wat, tenzij je iets over DOS weten.

Waarschuwingen

 • Het wordt niet aanbevolen om dit te proberen op school of in een bibliotheek. De gevolgen kunnen negatief zijn voor uw gemak, en juridische problemen kunnen ook ontstaan. Nogmaals, het is niet aan te raden om dit te proberen op school of in een bibliotheek, tenzij je echt weet wat je doet en hoe uit te komen.
 • Je zou naar de gevangenis om dit te doen zonder toestemming.
 • Doet dit spul op een andere computer dan de uwe is illegaal, dus doe het niet op iemand anders, tenzij u de daarvoor toestemming is gegeven.