Wkunl

Hoe te LanSchool hack

Deze hack maakt het mogelijk om de controle van de computer te krijgen gedurende minstens 3 seconden wanneer een leraar het scherm overname is ingeschakeld op LanSchool, een programma dat een aantal leraren gebruiken die het mogelijk maakt een computer, de leraar is, om de inhoud van het scherm uitgezonden naar een andere computer met de programma hebt geïnstalleerd, dus, "The Screen Takeover", die zelf de inhoud van de andere computer blokkeert, met de hostcomputer. Een goede manier om dit te doen is met behulp van addremovecleaner en dit programma verwijdert LanSchool bestanden. U kunt ook in te gaan op cmd.exe in de Administrator en het type taskkill-f-im student.exe zal dit een tijdelijke oplossing te zijn en als je wilt om het permanent te gaan naar de systeemconfiguratie en vink student of LanSchool.

Stappen

Hoe te LanSchool hack. Zodra de docent heeft ingeschakeld scherm overname druk op ctrl-alt-delete om het scherm dat beschikt over de knoppen om naar de task manager, lock computer, enz.
Hoe te LanSchool hack. Zodra de docent heeft ingeschakeld scherm overname druk op ctrl-alt-delete om het scherm dat beschikt over de knoppen om naar de task manager, lock computer, enz.
 1. 1
  Zodra de docent heeft ingeschakeld scherm overname druk op ctrl-alt-delete om het scherm dat beschikt over de knoppen om naar de task manager, lock computer, enz.
 2. 2
  Terwijl dat is geopend, drukt u op esc meerdere keren, terwijl het vrijgeven van ctrl-alt-delete te zorgen dat u het goed getroffen als het menu verdwijnt
 3. 3
  druk op ctrl-alt-delete keer en je zal de controle van de muis van de computer hebben voor 2-3 seconden
 4. 4
  Als alternatief en meer effectieve methode van het bereiken van controle, en voor een onbepaalde tijd, is om gewoon verwijderen van de netwerkkabel uit de achterkant van de computer. Uw scherm zal weer terug naar normaal!
 5. 5
  Als de computer die u gebruikt maakt draadloos verbinding, schakelt u uw internetverbinding voordat een vermoedelijke aanslag
 6. 6
  Ook kunt u proberen het downloaden "lanschooled", een stukje software die u zal toestaan ​​om shutdown mensen schermen etc.
 7. 7
  Als u gebruik maakt van een mac, bent u in geluk! Er is een stukje software genaamd "PwnSchool" die u toestaat om het proces te stoppen en maken het nutteloos! Het is ook effectief voor het stoppen van Apple Remote Desktop en schermdeling, en is gratis! ()
 8. 8
  EDIT: PwnSchool is een dood project, en niet meer werken. Voor Mac, is het LanSchool Blocker aanbevolen: https://github.com/tr4zz0id/lanschool-blocker/downloads (scroll naar beneden naar pakketten downloaden en downloaden latestVersion.zip)

Tips

 • Het verwerven kopie van LanSchool de leraar is een veel effectievere oplossing
 • Download de DEMO versie van LanSchool zodat je een gevoel van wat de leerkrachten kunnen doen kan krijgen. OPMERKING: Sommige functies zijn beperkt in de DEMO-versie.
 • Zorg ervoor dat u druk te ontsnappen meerdere keren, zodat het zal registreren
 • Druk gewoon op LanSchool aan de onderkant van het scherm om het te laten lijken alsof je niets gedaan

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat de leraar kan niet computerscherm handmatig geven van waar je zit
 • De leraar weet als je aangesloten netwerkkabel omdat uw IP-adres veranderd en wordt gerapporteerd aan de docent.
 • Als je betrapt dit te doen je kunt gewoon je internet privileges ontnomen
 • Je kunt geen flash spelen met deze zeer goed, vooral is dit gewoon om te kijken naar voorwerpen
 • Je kan gaan naar andere websites, tenzij die zijn gekoppeld aan de pagina die u bent bij, want zodra de tijd dat je de controle over de muis te hebben, is meer dan alle tekst die u in een tekstvak hebt gehad zal verdwijnen
 • Als je betrapt dit te doen, zal toediening die het meest waarschijnlijk opschorten u. DOE DIT OP EIGEN RISICO
 • De leerkrachten kunnen uw aanvraag geschiedenis bekijken door het bekijken van de toetsen die u hebt ingedrukt.