Wkunl

Hoe je verleden lightspeed systemen krijgen

Ben je op een school / bedrijf computer en u wilt toegang tot een entertainment website? Misschien bent u gewoon proberen om een ​​artikel dat is al geblokkeerd door hun internet-filter, of misschien je proberen om een ​​aantal YouTube-video's te lezen. Hoe dan ook, dit is de pagina voor u.

Stappen

Hoe je verleden lightspeed systemen krijgen. Proxies proberen proxies.
Hoe je verleden lightspeed systemen krijgen. Proxies proberen proxies.
 1. 1
  Proxies proberen proxies. de meeste van hen zijn geblokkeerd, maar er zijn een paar die er nog steeds, als je moet, moet een up zelf
 2. 2
  S S. (Dwz HTTPS:/ / www.unblockyoutubefree.com)
 3. 3
  TinyURL profiteer van tinyurl. Com en dergelijke. U kunt een proxy link naar de site je gaat maken. zorg ervoor dat de HTTPS toe te voegen aan het begin ervan.
 4. 4
  Gebruik tor, als de admin de poorten niet blokkeert. Download de draagbare versie en uitgevoerd vanaf een flash drive. Downloaden vanaf. Youtube zal hebben problemen met deze opstelling.
 5. 5
  Zoek vergelijkbare sites die niet zijn geblokkeerd. Sommige sites zijn verkeerde categorie en worden verhuurd door het gebruik van hun site applet, Gebruik dit niet om proxies omdat ze heel snel zullen worden geblokkeerd als ze niet al te vinden.
 6. 6
  (Mac, Safari alleen) Als je google iets wat je wilt en vind het maar het is geblokkeerd. Ga terug naar de link op google en zet uw vliegveld en klik op de link en zet de luchthaven weer aan. Herhaaldelijk vernieuwen dan. Elke keer als de laad-teken verdwijnt verversen totdat de pagina wordt geladen. Het duurt maar een seconde. Maar je moet de luchthaven op de balk aan de bovenkant van het scherm. Dit werkt altijd voor mij. En als het niet werkt, dan is 1 of 2 meer pogingen kunnen nemen.
 7. 7
  (Mac - Zonder Router Backups) Ga naar / usr / local / bin en verwijder de Lightspeed dingen daar. Ga dan naar / tmp / ls en verwijder "LsGuide" daar ook. Dat zal duidelijk het probleem.

Tips

 • Gebruik je hersenen. Dingen die niet zinvol zal waarschijnlijk niet werken.
 • Het blokkeersysteem is gelegen in een van beide C:/ Windows of C:/ System. Of als op een Mac: binnen in de verborgen mappen / Bibliotheek en / System / Library (er moet een aantal kaders die het mogelijk maken om ook te draaien)
 • Zij kunnen uw internetgebruik met behulp van Lightspeed Rocket bewaken - en de start en de bestemming IP-adressen
 • Google Cache samen met Yahoo, Bing, Ask.com, Lycos, Search.com, en vele anderen zijn onder "veiligheid" geblokkeerd.

Waarschuwingen

 • Op het einde Lightspeed is erg goed in het blokkeren van alles wat plezier op het internet, zelfs goede oude Google. We kunnen er niet tegen vechten zonder kennis.
 • Lightspeed echter, kan uw computer niet controleren als je fysieke toegang hebt, dus als u gebruik maakt van Windows, Unix, Mac, Linux of enz. te leren hoe je een command-line te gebruiken, om de toepassing te wijzigen en verwijder het allemaal samen.