Wkunl

Hoe maak je een gratis ADSL-account te krijgen

Een gids over hoe om toegang te krijgen tot een internet-router en het verkrijgen van de ADSL gebruikersnaam en wachtwoord om jezelf te gebruiken voor bellen in het internet.

Stappen

Hoe maak je een gratis ADSL-account te krijgen. Zoek een programma dat een reeks internet IP-adressen zal ping in een korte tijd en dat zal de resultaten terug in een lijst.
Hoe maak je een gratis ADSL-account te krijgen. Zoek een programma dat een reeks internet IP-adressen zal ping in een korte tijd en dat zal de resultaten terug in een lijst.
 1. 1
  Zoek een programma dat een reeks internet IP-adressen zal ping in een korte tijd en dat zal de resultaten terug in een lijst. Een goed netwerk scanner te gebruiken is NetScan.
 2. 2
  Erachter wat is uw typische omgeving IP range dergelijke, zoals dit zal ervoor zorgen dat je een lokale ISP-account.
 3. 3
  Gebruik dat IP-bereik in het netwerk scannen toepassing op alle IP-adressen pingen in het assortiment. (Bijvoorbeeld: 127.0.0.1 tot 192.168.0.255)
 4. 4
  De meeste van de teruggezonden door het netwerk scanner ips zijn internet routers.
 5. 5
  Open een web browser zoals Firefox of Internet Explorer, beginnen aan de top van de lijst van IP-adressen en probeert verbinding te maken met een IP door het intikken van "http:/ /" gevolgd door het IP-adres. (Voorbeeld:) en slaan voeren.
 6. 6
  Als de browser geeft een login venster met een prompt voor de gebruikersnaam en wachtwoord, betekent dit dat u hebt aangesloten op een internet-router. Als u nog geen login venster te ontvangen, gebruikt u de volgende IP-adres van de netwerkscanner.
 7. 7
  Vervolgens moet u toegang tot de router webinterface te krijgen door in te loggen. Het inlogvenster, in sommige gevallen, met betrekking merk van de router en / of model.
 8. 8
  Met behulp van het merk en / of model: ga naar de juiste website voor de router en ontdek wat is de standaard gebruikersnaam en wachtwoord. De meeste routers worden verkocht met inloggegevens: 'admin' en 'admin', maar kan variëren van router te maken te maken en model tot model. Dit werkt alleen als de router eigenaar niet de inloggegevens standaard, dat is verrassend veel is veranderd.
 9. 9
  Als de standaard gebruikersnaam en wachtwoord dan is aanvaard uw pagina wordt doorverwezen naar de router webinterface. Als de standaard gebruikersnaam en het wachtwoord niet werkt, probeer dan een ander IP-adres.
 10. 10
  Veel router interfaces (met name oudere routers) niet versleutelen van de HTML-code van de interface, waardoor u de code van de pagina te bekijken met gemak.
 11. 11
  Zodra u toegang tot de router webinterface hebben opgedaan, bekijk de pagina broncode door rechts te klikken op de pagina en het selecteren van ofwel iets als: "Bekijk pagina Bron" in Firefox of "View Source" in IE.
 12. 12
  Nu moet je de gebruikersnaam van de ADSL-abonnement van de router wordt gebruikt om te bellen naar het internet te vinden. De gebruikersnaam zal er ongeveer zo uitzien: thename@aisp.com of iets dergelijks. Als u een dergelijke gebruikersnaam vinden, zal het wachtwoord snel na het volgen als niet gecodeerd. U zult misschien hebben naar de pagina waar de gebruikersnaam en het wachtwoord wordt opgeslagen vinden, dus gaan door elke pagina van de webinterface kunnen worden verlangd.
 13. 13
  Als u een gebruikersnaam met wachtwoord in de pagina code niet kunt vinden, probeer dan een ander IP-adres.
 14. 14
  Als u een gebruikersnaam en wachtwoord vinden, probeer om het te gebruiken om jezelf een breedbandverbinding dial.

Tips

 • Probeer uit te vinden wat een typische afgetopte gebruikersnaam eruit ziet, voor het gebruik van een niet-afgetopte account is het beste idee als afgetopte gebruikers over het algemeen niet controleren hun bandbreedtegebruik vergelijking met afgedekte gebruikers.
 • Dit zal werken met een SDSL-account als er een bestaat in uw omgeving.
 • Proberen om meerdere ADSL-accounts vinden als het gebruik van een geeft je telkens een hoger percentage pakkans uit en veel ISP veranderen wachtwoorden maandelijks.
 • Heb een ADSL-account niet gebruiken voor langere tijd als ADSL-gebruikers en ISP soms rekening sessies en gebruik te monitoren.

Waarschuwingen

 • Met behulp van een andere persoon DSL account zonder hun toestemming is diefstal van de dienst in de meeste landen.
 • Als je betrapt wordt, zal de ISP uw illegale sessie gegevens gebruiken om waardevolle informatie zoals fysieke adres vast te leggen...

Dingen die je nodig hebt

 • Computer
 • Internetverbinding
 • ADSL-lijn is aangesloten op de computer via een ADSL-modem
 • Network Scanner