Wkunl

Hoe maak je inbreken in een school computer

Om de toegang tot ("hacken") beheerdersrechten op een school computer te krijgen, volg de onderstaande stappen. Hoewel deze activiteiten worden niet gedoogd door dit artikel, is het belangrijk om je vijand te kennen.

Stappen

Hoe maak je inbreken in een school computer. Toepassingsgebied dat het slagveld.
Hoe maak je inbreken in een school computer. Toepassingsgebied dat het slagveld.

Methode 1

 1. 1
  De trofee. Het doel hier is dat het niet werkt om de toegang tot een administrator account. Iets kwaadaardig of schadelijk doet is illegaal en onethisch, dus doe het niet! De ethische ding om te doen zou zijn om een ​​weg te vinden in het systeem door middel van sluwheid en intelligentie, en het alleen maar duidelijk dat het systeem in gevaar is gebracht.
  Als u toegang tot cmd.exe, verander dan het wachtwoord van een beheerder, en hun persoonlijke instellingen te wijzigen, en zijn geweldig om de wallpaper te veranderen naar iets humoristisch (als je niet kunt, geopend Kladblok en typ het volgende om een ​​iets te krijgen graag een kopie van deze:

  @echo off
  echo on


  of typ in "start command.com" Opslaan als batchbestand en wijzigen "Bestand Opslaan als type" om alle bestanden, niet opslaan als txt.
 2. 2
  Toepassingsgebied dat het slagveld. Kijk of de opdrachtprompt of het register is ingeschakeld op studentenaccounts. Met deze enabled, heb je nogal wat van de macht.

USB stick naast de computer van de docent in de computer-room/library/classroom, met een autoexec bestand dat de rekening compromitteert op een bepaalde manier, eveneens kunt u een USB-muis arts om een ​​USB-stick met een vergelijkbare autoexec bestand bevatten. Schrijf een programma dat lijkt op het login-scherm, of een login-scherm dat uw Admin zou kunnen gebruiken, en vragen hem om hun wachtwoord in te voeren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 1. 1
  • Social Engineering kan echt handig zijn, hoe meer je weet over iemand, hoe beter het is. Gewoon aan elk klein detail over hen, persoonlijke gegevens (telefoonnummer / e-mailadres, enz.), hobby's, houdt / nadelen kennen, gewoon alles! En je zult in staat zijn om het wachtwoord te raden uiteindelijk, of krijg de persoon om hen te zeggen omdat ze je vertrouwen genoeg; bingo!

Methode 2

 1. 1
  Als u wilt dat de administrator account te kraken met behulp van software, volgt u deze stappen. Het zou gemakkelijk zijn, maar het is niet leuk.
 2. 2
  Download pwdump op de computer die u gebruikt. Als de site dan wordt geblokkeerd moet u het downloaden op een USB-stick en zet het in de computer.
 3. 3
  Klik met de rechtermuisknop op een willekeurige map en vervolgens nieuw> tekstdocument.
 4. 4
  Open deze en typ "command. Com"
 5. 5
  Bestand> Opslaan als en sla is als iets. Bat.
 6. 6
  Dubbelklik op iets. Bat.
 7. 7
  Navigeer naar de map met cd pwdump de locatie van pwdump.
 8. 8
  "Pwdump" pwdump (zonder aanhalingstekens) en e-mail hashes.txt naar jezelf of zet het op je USB-stick.
 9. 9
  Op je eigen computer google-install ophcrack en volg een van de gidsen.
 10. 10
  Klik laden pwdump bestand en zoek het tekstbestand om de hashes te laden.
 11. 11
  En u de beheerder gekraakt.

Methode 3

 1. 1
  Als u niet in staat om het admin wachtwoord met ramen ophcrack te zijn probeer dan de volgende stappen.
 2. 2
  Download de ophcrack live CD iso.
 3. 3
  Branden op een cd.
 4. 4
  Plaats het in de computer die u wilt hacken en het opzetten van de computer op te starten vanaf cd. U kunt dit instellen in de BIOS setup.
 5. 5
  Boot from CD in de grafische modus en ophcrack zal proberen om de wachtwoorden automatisch te kraken.
 6. 6
  Opmerking: als de cd niet in staat is om het wachtwoord te vinden, dit is omdat het admin wachtwoord bevat een speciaal karakter. Dit betekent dat om het te kraken moet je eerst de rainbow tables genoemd xp speciale of vista speciale downloaden. De enige manier waarop ik weet hoe dit te doen is door middel van een torrent. Dan moet je ze op een eeuwige harde schijf en gebruik ze met de live-cd.
 7. 7
  Geniet van het wachtwoord, maar doen niets tegen de wensen van uw school met het.

Methode 4

 1. 1
  • Open Uitvoeren en typ cmd {} vervolgens openen. Zodra je het opent, type {net user / add} en typ een gebruikersnaam, stelt ruimte en typt u uw makkelijk te onthouden wachtwoord. Voer het in de prompt en uitloggen. U kunt nu naar dat bestand te loggen zonder dat iemand weet dat je nu een beheerder.
  • Veel plezier met je restrictionless account! Het is letterlijk restrictionless omdat je een admin!

Methode 5

 1. 1
  • Een andere methode die niet je server toegang hoeft te verlenen is om je zelf een admin te maken. Dit kan echter betekenen dat u kunt machtigingen voor niets wijzigen. Wees voorzichtig met deze - je kon de computer toegang krijgt tot het schoolnetwerk te stoppen, of je kan het besturingssysteem corrupt.
  • Dit werkt alleen op Macs. Doe geen moeite om te proberen dit op een PC.
 2. 2
  Start de computer op in single user mode (houd command + s tijdens het opstarten)
 3. 3
  Laat het door de regels tekst te scrollen
 4. 4
  Type

  sbin/mount -wu sbin/SystemStarter OR launchctl load /System/Library/LaunchDaemons/com

  . Apple.DirectoryServices.plist (dit is sneller)
  passwd wortel
 5. 5
  Nu typt wat ooit vergeten je wilt / kunt onthouden en druk op enter.
 6. 6
  Type

  reboot

 7. 7
  Zal het automatisch opnieuw opstarten van het systeem als je naar het inlogscherm gebruik wortel als de login en het nieuwe wachtwoord en altviool.

Tips

 • Als u geen toegang cmd (command prompt), maak een snelkoppeling thuis en breng het op een USB-stick of iets dergelijks. Het zal op deze manier werken.
 • Deblokkeren een spelletjes website, zal het geen kwaad, en je zult wat respect krijgen!
 • Verwijder nooit dingen of maken gebruik van persoonlijke gegevens kwaadwillig, of bestanden te wijzigen. Toegang krijgen in de eerste plaats moet je doel zijn, geen schade veroorzaken.
 • In sommige Britse counties in de staat gerunde scholen, kunt u niet in staat zijn om websites als deze site te blokkeren kunnen worden beheerd door de provincie, in tegenstelling tot de school te deblokkeren. Het is nog altijd het proberen waard hoor als het kan werken, maar het kan niet hoor!
 • Neem elke mogelijke gelegenheid om een ​​lach te maken uit de school IT-personeel, ze verdienen het als je het systeem hebt gecompromitteerd.

Waarschuwingen

 • Vraag jezelf altijd af of wat je doet te rechtvaardigen is onder de ogen van de opdrachtgever.
 • Doe niets kwaadaardig of schadelijk is op geen enkele manier. Een goedmoedige school zal niet disciplineren u te veel voor het compromitteren van het systeem, maar probeer het veranderen van je cijfers op het systeem en je gaat je likability factor verliest.
 • Niet verder vertellen de klas aandacht-zoeker. Ze waarschijnlijk autoriteiten zeggen wat je bent.