Wkunl

Hoe te Palkia vangen in pokemon pearl

Dit is een artikel over hoe je Palkia vangen in Pokemon Pearl versie. Palkia, voor het geval je het niet wist, is de Pokemon gekenmerkt op het schutblad van de Pearl doos Pokemon. En als je Diamond niet buitengesloten voelen - het heeft tips over het vangen Dialga ook.

Stappen

Hoe te Palkia vangen in pokemon pearl. Winnen tegen cyrus (team galactische baas) zal hij je een masterball.
Hoe te Palkia vangen in pokemon pearl. Winnen tegen cyrus (team galactische baas) zal hij je een masterball.
 1. 1
  Winnen tegen cyrus (team galactische baas) zal hij je een masterball.
 2. 2
  Volg zijn instructies.
 3. 3
  Koop een bos van ultra ballen (30 zou voldoende moeten zijn) en een paar snelle ballen.
 4. 4
  Ga naar mt. Coronet.
 5. 5
  Klim naar de top te speer pijler. Pas wilde Pokemon zoals Bronzong.
 6. 6
  Versla galactische commandanten mars en saturnus in een dubbel gevecht met je rivaal.
 7. 7
  Bekijk het filmpje, als je wilt.
 8. 8
  Versla cyrus voor de tweede keer.
 9. 9
  Sla je spel op voordat je praat met Palkia. Op deze manier, als je niet om het te vangen, kun je opnieuw beginnen.
 10. 10
  Bij het ​​vangen, gebruik geen masterball. De vangst tarief van deze pokemon is hoog voor legendarische pokemon. In plaats verzwakken met een aanval en dan gooien snelle ballen. Omdat snelle ballen verliezen hun effectiviteit na 5 beurten, overschakelen naar ultra ballen. Zal je waarschijnlijk niet eens nodig de ultra ballen als het duurt slechts een hit te Palkia beneden naar rood.
 11. 11
  Ren noord naar een orb krijgen dat bevoegdheden tot aanvallen Palkia's.

Tips

 • Alle status van effecten zal helpen vangen Palkia.
 • Als het nacht is, gebruik dan een dusk bal. Als de wedstrijd is net begonnen, gebruiken om snel een bal (de eerste 2-3 slagen is goed, dan stoppen). Als het spel duurt meer dan 30 beurten, een timer gebruiken bal. Als u opraken van ultra ballen, kan grote ballen nog steeds werken.
 • Endeavor, Super Fang, en False swipe zijn allemaal goed voor whittleing onderaan zijn HP. Poisioning een Starraptor / Ratatta / Swampert / iets dat streven leert is goed, want tijdens het lopen, kan de hp beneden gaan naar 1. De tegenstander zijn beurt overhoudt 1 pk.
 • Met behulp van een stalen type kan schade genomen te verminderen en helpen overleven sommige aanvallen van Palkia.
 • De strategie in Pokemon Diamond is hetzelfde, behalve in plaats van Palkia (Water / Dragon), krijg je Dialga (Steel / Dragon).

Waarschuwingen

 • Absoluut NIET uw Masterball niet verspillen aan deze pokemon. Houd de Masterball voor pokemon die vluchten of glimmende wilde pokemon.
 • Sla je spel op voordat je de strijd aangaat voor het geval het valt flauw als je nooit nog een kans om het op te vangen hebben!
 • Dragon-type aanvallen zullen Palkia hard getroffen, en de grond-en Fighting-aanvallen zal de pijn op Dialga, dus probeer niet om deze bewegingen te gebruiken (tenzij ze zwak zijn degenen zoals Rocksmash, of als je aanvaller is zwak genoeg om een ​​te gebruiken krachtige slag)