Wkunl

Hoe maak je een evenwichtige pokemon team te creëren

Voorbereiden voor een koppeling feestje? Voltooi het spel en iets te doen moet? Heeft uw vriend te hebben een onverslaanbare team? Het hebben van een evenwichtige Pokemon team kan u helpen bereid te nemen op alles.

Stappen

Hoe maak je een evenwichtige pokemon team te creëren. Bedenk wat je drijfveer is.
Hoe maak je een evenwichtige pokemon team te creëren. Bedenk wat je drijfveer is.
 1. 1
  Bedenk wat je drijfveer is. Als je probeert om een ​​vriend te verslaan, dan moet je een team speciaal gemaakt om zijn / haar tegen te gaan bouwen. Als je probeert om een ​​team te maken voor concurrerende vechten, dan moet je een team dat klaar is voor iets te maken. Als je gewoon verveeld, of wil het doen omwille van het hebben van een team, overweeg dan vasthouden aan je favorieten.
 2. 2
  Onderzoek alle Pokemon en hun mogelijke zetten. Misschien wilt u een site als Serebii.net, Bulbapedia of Smogon gebruiken. Als je de Pokemon die u wenst in uw versie niet kunnen verkrijgen, gebruiken de GTS in Jubilife City naar de handel voor hen. Onbevredigend statistieken of bewegingen van de Pokemon die je verhandeld voor kan worden opgelost met het fokken als je eenmaal klaar bent van plan alles uit.
  • Vergeet niet dat te fokken met een mannelijke Pokemon met behoud van dezelfde soort, de vrouw moet worden vervangen door een Ditto. Ook wanneer u ras, sommige bewegingen, vooral HMS, zal worden overgedragen naar het nageslacht.
 3. 3
  Kies je Pokemon. Als je probeert om een ​​vriend te verslaan, dan proberen om Pokemon waarvan de verschillende typen zijn super-effectief tegen zijn / haar gebruiken. Ook proberen om strategieën die kunnen tegen je vriend te maken. Bijvoorbeeld, als zijn belangrijkste Pokemon is een Snorlax die tanks (veel klappen kunnen nemen, terwijl de behandeling schade aan uw team, zichzelf te helen met Rest), overwegen Sub-Ponsen het (of het ophangen van een plaatsvervanger, en vervolgens met behulp van Focus Punch de volgende afslag ).
  • Alle teams dienen in hoge type variëteit, meestal met niet meer dan twee Pokemon van hetzelfde type. Dit betekent niet alleen mengtype, maar ook fysische en speciale gebruikers. Echter, als u van plan over Baton Passing Nasty Plot of Swords Dance, die meer van een type aanval dan de andere zal verruimen uw mogelijkheden een beetje.
  • Het is ook een goed idee om wat Pokemon te houden op uw team die niet zijn ontworpen voor het aanvallen, maar in plaats daarvan voor het helen van andere Pokemon of het nemen van een groot aantal treffers ("blokkering").
  • Als je niet competitief vechten, hoef je niet te zijn zo selectief, maar het is een goede zaak om in gedachten te houden, en je Pokemon team zal veel sterker zijn vanwege het!
  • Overweeg een rock / grond Pokemon als mogelijke teamlid. Hun defensieve statistieken zijn meestal hoog, die balanceert op de zwakke punten van een aantal andere Pokemon.
 4. 4
  Kies moves van je pokemon. Zorg ervoor dat de bewegingen die je ze toewijzen compatibel zijn. Behalve in sommige gevallen geen twee bewegingen van hetzelfde type op een Pokemon zoals Surf hydropomp. Dit komt omdat je zult willen ervoor zorgen dat je Pokemon evenveel soorten Pokemon kan verslaan mogelijk. Stat boosters en restauratie moves zijn OK (Synthesis, Aromatherapie, Groei en Petal Dance zijn allemaal Grass-type aanval, maar slechts een wordt gebruikt voor het aanvallen), evenals beweegt zich als Flamethrower en oververhitting, die gebruikt kunnen worden in verschillende omstandigheden.
 5. 5
  Niet fixeren op brute kracht. Vergeet niet dat concurrerende vechten gaat niet alleen over het uitroeien van je tegenstander, het is over de strategie en de voorspelling, ook. Zorg ervoor dat je kunt vallen (bv. Stealth Rock, Spikes, Toxic Spikes) leggen. Heb stat boosters zoals Swords Dance. Het kan er niet veel, als je kan gewoon wilt zo snel mogelijk aan te vallen, maar Swords Dance kan DOUBLE aanvalskracht. Zelfs als het slechts draagt ​​50%, probeer het anyways. Gebruik beweegt met toegevoegde effecten zoals vlammenwerper en sneeuwstorm, die een kans op branden en het bevriezen van de doelgroep, respectievelijk hebben. Zorg ervoor dat, echter, dat de bewegingen die je gebruikt worden aangevuld door de Pokemon's stats.
  • Bijvoorbeeld met behulp vlammenwerper en sneeuwstorm met een Pokemon die een lage special attack stat heeft zou een slecht idee zijn.
  • Ook in gedachten houden dat veel Pokemon zijn niet aanvallend geneigd. Deze Pokemon zou waarschijnlijk het meest effectief met de status van bewegingen die deze effecten veroorzaken, omdat ze veel schade niet zou doen met een lichamelijke of speciale aanvallen.
 6. 6
  Controleer uw team naar zwakheden. Als je ziet dat de helft van de Pokemon heb een zwak voor een type, verander dan een Pokemon. Gewoon het geven van je Pokemon een Water verhuizing zal niet beschermen tegen een Gallade's Fire-Punch, dus denk niet dat het veranderen van de move set u bescherming zal geven. Je zult eindigen verspillen een verhuizing slot en niet de vaststelling van het probleem.
 7. 7
  Zorg ervoor dat je evs begrijpen. Dit zijn punten die je Pokemon te krijgen voor het verslaan van andere Pokemon, of het nu in een gevecht met een trainer of in het wild. Ze zijn zeer belangrijk voor het verhogen van sterke Pokemon. Merk op dat u geen EV's ontvangt in een link gevecht met vrienden of in de Battle Tower / Battle Subway.
  • U kunt maximaal 255 EV's per stat, en 510 EV's totaal op alle stats hebben. Met elke 4 EV punten die je ontvangt, 1 stat punt te krijgen u op niveau 100. Dit betekent dat de maximale hoeveelheid van EV die kan worden gebruikt om een ​​Pokemon stats verhogen is 508. Vanwege dit, geef niet 255 EV's naar een stat, maar 252. Op deze manier heb je 4 extra EV is om te geven aan een andere stat dat je 1 meer stat punt zal geven.
  • Houd in gedachten dat je niet nodig hebt om het maximale bedrag van de EV's geven aan elke stat u investeert inch Bijvoorbeeld, kunt u ervoor kiezen om 64 EV's geven aan Defensie, 128 EV's aan te vallen, 128 EV's naar Special Defense, 128 EV's voor Speed, en 60 EV's naar HP.
  • Uitzoeken wat statistieken die u wilt ontwikkelen op je Pokemon, en erachter te komen hoeveel en welke Pokemon je moet vechten voor de nodige EV's. Zorg ervoor dat u een logboek van uw vooruitgang. Een spreadsheet is aanbevolen om dit te doen.
 8. 8
  Trein pokemon door gevechten. Dit is meer effectief in het verhogen van vriendschap en het verhogen van de sterkte van je Pokemon dan wanneer je zeldzame snoepjes gebruiken om levels snel te krijgen. Vechten Trainers op het eiland ten noorden van Sinnoh (na de Elite 4) zal veel ervaring verdienen (en geld)!
  • Proberen om een ​​deel van je Pokemon trainen naar niveau 100. Dit misschien niet mogelijk, maar het kan echt helpen; je Pokemon zal veel sterker en sneller geworden!
 9. 9
  Gebruik items om het level-up proces te versnellen. Als je gaat om de strijd online, EV trein gebruik Vermogen items. Gebruik de Exp. Aandeel of Macho Brace tijdens de vroege levels. De Macho Brace zal verdubbelen de EV's die u ontvangt van elke Pokemon die je strijd, maar het verlaagt de snelheid, terwijl het wordt gehouden.
  • Als je er toegang toe hebben, geef je Pokemon Pokérus. Het verdubbelt ook de EV's, maar zonder de snelheid uitputting. De effecten nog steeds, zelfs nadat de Pokérus is verdwenen. Dit resulteert in je Pokemon te eindigen met grotere statistieken.
 10. 10
  Neem de tijd en plezier hebben. Na de beste Pokemon team in de wereld zal niet de moeite waard als je niet hebt gezwoegd overheen en gemarteld zelf langs de weg!

Tips

 • Een succesvolle formule is:
  • Fysieke Sweeper (Pokemon met High Attack Stat)
  • Special Sweeper (Pokemon met een hoge Special Attack Stat)
  • Fysieke Muur (Pokemon met een hoge Defensie, die kunnen genieten van schade)
  • Speciale Muur (Zelfde als fysieke muur, maar voor speciale defensie)
  • Traplayer (Pokemon die het gebruikt arena gevaren zoals giftige stekels, gebruikt vervolgens Explosion)
  • Crippler (Pokemon die toebrengt statuscondities, schakelt dan uit naar een Sweeper)
 • Koop zoveel vitaminen (bv. eiwitten, koolhydraten toe) voor je Pokemon als je kunt, en gebruik ze voor EV training. Elke vitamine die je geeft aan je Pokemon zal de EV's te verhogen met 10 in een bepaalde stat. Als de Pokemon heeft geen EV's op alle, kan 10 per stat worden gebruikt. Als de Pokemon heeft EVS al, kunt u gebruik maken van vitaminen tot hun respectieve stat heeft 100 EV's. Als je 100 EV's of meer, zullen vitaminen geen effect hebben. Bijvoorbeeld, carbos geeft je Pokemon 10 EVs. Als je gebruik 10 carbos zonder eerder opgedane Speed ​​EV's, zal je Pokemon te krijgen 100 Speed ​​EVs. Als u al 10 Speed ​​EV's, kunt u gebruik maken van 9 carbos. Als u 70 Speed ​​EV's, kunt u gebruik maken van 3 carbos. Als je 99 hebt, kunt u gebruik maken van 1 carbos, en het zal alleen je 1 EV. Vergeet niet om je Pokemon EV's te geven die ze kunnen gebruiken. Geven geen Alakazam een ​​eiwit, bijvoorbeeld omdat zij niet fysiek aanvallers.
 • Met behulp van zeldzame snoepjes voordat u de EV cap bereikt hebben worden geen schadelijke effecten veroorzaken, dit is gewoon een wijd verspreid gerucht.
 • U kunt gebruik maken van bepaalde bessen op je Pokemon die hun vriendschap te verhogen, maar verlagen hun EVs in een stat. Als de Pokemon heeft meer dan 100 EV's in de stat wordt verlaagd, zal het bedrag van EV's worden verlaagd tot 100. Als het minder dan 100 EV's in de stat, zal elke bes ertoe leiden dat de Pokemon tot 10 EV's te verliezen in die stat. Dit is goed voor het wissen van ongewenste EV's. Altijd vitamines handig in het geval u per ongeluk EV lager in de verkeerde stat. Ook niet vergeten om op te slaan voordat u deze bessen.

Dingen die je nodig hebt

 • Pokeballs
 • Poke radar
 • Macho Brace
 • Veel tijd en vastberadenheid (afhankelijk van de Pokemon)
 • Een sterkere Pokemon om een ​​back-up van de Pokemon die je trainen bent
 • Exp. Aandeel, maar alleen als je Pokemon te zwak is om de tegenstanders van de EV's die het nodig heeft te verslaan. Vergeet niet dat een Pokemon die de Exp houdt. Aandeel krijgt nog steeds hetzelfde bedrag van de EV's die het zou als het versloeg de tegenstander op zijn eigen.
 • EV-reducerende bessen