Wkunl

Hoe je Pokemon fokken

Ooit wilde je Pokemon een ei hebben? Hebben twee van hetzelfde type Pokemon - een mannetje en een vrouwtje. Wat ook Pokemon is de vrouw, zal de eerste evolutie van die Pokemon uitkomen in hetzelfde type als haar.

En je kunt gewoon dat doen met behulp van de kinderopvang om een ​​baby Pokemon te krijgen!

Inhoud

 • 1 Steps
  • 1.1 Alternatieve methode
  • 1.2 Uitkomen het Ei
  • 1.3 Stages
  • 1.4 IV paasjes
 • 2 Tips
 • 3 Waarschuwingen
 • 4 Wat je nodig hebt
 • 5 Gerelateerde Googles
 • 6 Bronnen en Citaties

Stappen

Hoe je Pokemon fokken. Zorg ervoor dat het spel moet je een kinderdagverblijf.
Hoe je Pokemon fokken. Zorg ervoor dat het spel moet je een kinderdagverblijf.
 1. 1
  Zorg ervoor dat het spel moet je een kinderdagverblijf. In Ruby / Sapphire / Emerald, het is aan de linkerkant van Mauville. Er is een oude man die zich buiten tussen een hek. In FireRed / LeafGreen, het is op Route 5. In Pokemon Diamond / Pearl / Platinum, dat kinderopvang is in Solaceon town.In Heartgold / Soulsilver, het is in de buurt van ingang van guldenroede. In Zwart / Wit is het op route 3.
 2. 2
  Het verkrijgen van een dito. Deze Pokemon is de beste Pokemon voor de fokkerij, dus een krijgen. In Ruby / Sapphire / Emerald, moet u hebben geslagen de Elite Four. Ga naar het huis van de Fossil Maniac's, en ga het de nieuw gegraven gat. U vindt er tal van Ditto vinden, dus neem Poke Balls. In FireRed / LeafGreen, ga dan naar de verlaten villa op Cinnabar Island en ga naar de kelder. U kunt daar of in het gras in de buurt van Fushia Stad Ditto vinden. In Diamond / Pearl, kunt u een Ditto op Route 218 te vinden met de Poke Radar. In Platinum, kunt u Ditto vinden in de Trophy Garden na het verslaan van de Elite Four. In Zwart / Wit, kan Ditto te vinden in de Giant Chasm (voorbij de eerste berg in de grazige sectie).
 3. 3
  Zet de dito in de dagopvang. Zet dan de Pokemon die je de baby vorm van willen. De Pokemon moet worden mannetje. Pas op, het zal blijken te zijn de eerste vorm van de Pokemon (ex. Jolteon en Ditto zal een Eevee produceren) zijn.
 4. 4
  Gaan wachten tot de Pokemon om een ei te leggen. Dit kan variëren van een paar stappen om duizenden van hen. Zoek een manier om de tijd te doden. De beste manier om dit te doen is om te vliegen naar een lange weg en fiets op en neer het. Dit zal u toelaten om een ​​grote hoeveelheid stappen te nemen in een korte tijd. Niet vechten tijdens het wachten op een ei - je veel minder stappen dan je zou verwachten te nemen.

Alternatieve methode

 1. 1
  In deze methode, heb je nodig een dito, maar je hoeft niet naar twee Pokemon van dezelfde ei-groep (u kunt deze informatie op serebii, bulbapedia of andere goede fansite te vinden) en van tegengestelde geslachten hebben. De Pokemon die je de baby van wil moet een vrouw zijn.
 2. 2
  Plaats beide pokemon in dezelfde dagverblijf.
 3. 3
  Gaan wachten tot de Pokemon om een ei te leggen. Dit kan variëren van een paar stappen om duizenden van hen. Zoek een manier om de tijd te doden door hardlopen, wandelen of fietsen!

Uitbroeden van het ei

 1. 1
  Gefeliciteerd! Je hebt je eerste ei! Eieren verzorgen, net als Pokemon. Maar je kunt niet ruilen een ei, of een gevecht met het (behalve in Diamond / Pearl en Platinum waar beide zijn mogelijk). Om een ​​ei te broeden, moet u het voeren rond in uw partij. Het verlaten van je Game Boy op voor uren zal het niet laten werken. Je moet lopen, rennen of fietsen. Sommige eieren duurt ongeveer 2500 stappen, anderen nemen ongeveer 10.000. De meeste Pokemon moet 5.210 stappen. Een van de beste manieren om dit te doen is om een ​​"World Tour" te nemen over je spel en ga rond de kaart. Bijvoorbeeld, in Ruby / Sapphire / Emerald, kon je van Petalburg naar Dewford naar Slateport te Mauville te Fallarbor te Rustboro, herhaal, onder andere routes. U kunt ook heen en weer lopen op de route tussen Mauville en Verdanturf. Als je hebt geslagen de Elite Four, zou je zelfs gaan legendarische jagen als je dat nog niet hebt gedaan. Als verveling is geen probleem, dan gaan op en neer de fietsen weg kan een effectieve manier om eieren uitkomen zijn. In D / P / P de beste manier om broedeieren is de route vanaf het begin van Route 209 naar de brug, halverwege Route 210. Er is geen gras daar, dus het is snel. Of u kunt een Pokemon die de mogelijkheid Vlamlichaam heeft te nemen. Dit is effectief ook. Het snijdt de hoeveelheid tijd die het uitbroeden van het ei door laten we zeggen goed genoeg.

Een andere goede manier om broedeieren (of als alternatief, krijgen niveaus met Pokemon links in de Daycare) is aan de Acro Bike te krijgen en houdt u B, zodat je begint te springen. Iets zwaars te plaatsen over je B-knop zal het ei in een mum van tijd uitkomen.

Stages

 1. 1
  Naar het podium je ei is op te zien, ga je gewoon naar uw feest en ga naar de samenvatting van je ei.
 2. 2
  De eerste fase is 'ik vraag me af wat er zal uitkomen van deze, lijkt het niet dicht bij het ​​uitkomen'
 3. 3
  De tweede fase is 'het lijkt af en toe te bewegen'
 4. 4
  De derde fase is 'geluiden te horen uit het ei!'
 5. 5
  De vierde fase is het ei uitbroeden. Wanneer je wandelt, zal een tekstvak verschijnen zeggen 'Oh' en het ei zal eveneens uitkomen op een evoluerende Pokemon.

IV passeren

 1. 1
  Fokken pokemon is een geweldige manier om pokemon met hoge iv te verkrijgen. IV's zijn een verborgen waarde die een bereik van 0-31, die een Pokemon's stats te bepalen. Hogere waarden hebben de voorkeur. Wanneer Pokemon broeden in zwart-wit, een Pokemon's ouders passeren drie IV's communaal (uit de 12 IV's die beiden samen hebben) om de baby. De andere drie IV's zijn willekeurig gekozen (en zijn gemakkelijk te manipuleren door een RNG manipulator).
 2. 2
  Selecteer eerst twee pokemon (bij voorkeur van dezelfde soort, de vrouw waarvan de juiste aard en houdt een Everstone) en plop ze in de kinderopvang.
 3. 3
  Dan, broeden ongeveer zes baby's met het juiste karakter.
 4. 4
  Heb een wifi gevecht met een vriend (of een andere DS) dat auto-niveaus niveaus van de baby's op 100.
 5. 5
  Steek de statistieken van elk van de pokemon in een iv-calculator (zoals gevonden op serebii).
 6. 6
  Vergelijk de iv's die je hebt om de ouders iv's - als een baby van een geslacht overtreft de ouder van hetzelfde geslacht, plaats deze weer in de kinderopvang.
 7. 7
  Herhaal deze stappen tot je hebt bereikt iv's van een standaard die je leuk vindt.

Tips

 • Als je probeert om een ​​goede natuur vinden en je maakt veel eieren, maak dan een aparte doos naam genoemd (invoegen Pokemon naam hier) eieren.
 • Fokkerij kettingen zijn een geweldige manier om coole moves op Pokemon te krijgen. Zo kan Eevee alleen gebruik Wou indien zij dit heeft geleerd door middel van een voedingsbodem keten. Om een ​​fokkerij keten te voltooien, is het belangrijk te weten dat vaders van een voedingsbodem sessie kan passeren leerbaar TM's en een select aantal "ei moves" (deze kunnen worden opgezocht op een online pokedex zoals Serebii) terwijl moeders passeren van de soort (en aard als die een Everstone). Daarom is het mogelijk om een ​​mannelijke Togekiss met Wish met een vrouwelijke Pikachu fokken, dan broeden de mannelijke baby Pikachu (met Wish) met een vrouwelijke Eevee, en viola - je hebt nu een baby Eevee met Wish.
 • Als je een Pokemon die het vermogen Magma Armor of Vlamlichaam (meestal Slugma / Magcargo omdat dit de enige vaardigheden die ze kunnen hebben) in uw partij dan het bedrag van de stappen die nodig zijn om uit te komen wordt gehalveerd, heeft als het spel is Smaragd, Diamant, Pearl of Platinum.
 • Als je speelt dit op een emulator, dan moet je de frameskip snelheid te maximaliseren en loop heen en weer als een gek en zal binnenkort je ei uitgebroed.

Waarschuwingen

 • Probeer nooit om een sterke Pokemon met een pasgeboren baby te bestrijden, het zal flauw. Tenzij, stuur je de pasgeborene uit en zet hem met een sterke partij lid.
 • Onthoud legendarische Pokemon kan niet fokken (behalve Manaphy)
 • Wanneer een Pokemon luiken is op niveau 5 (of niveau een in Pokemon Diamond en Pearl), dus kun je beter een heleboel zeldzame snoepjes of een Exp. Aandeel.
 • Als je probeert om de massa te produceren een Pokemon (naar een met een goede aard of iets te vinden) Het kan heel saai uitbroeden hen.
 • Kom regelmatig terug naar de kinderopvang, zodat u niet hoeft te betalen om te veel! Als ze niet een niveau te krijgen, het kost je 100 Poke Dollars. Vergeet niet om ze uit te maken van dagopvang?

Dingen die je nodig hebt

 • A Game Boy / Game Boy Advance / of een Nintendo DS / Nintendo DS Lite / DSi
 • Pokemon Gold / Silver / Crystal, Ruby / Sapphire / Emerald, FireRed / LeafGreen, Diamond / Pearl / Platinum, of Zwart / Wit
 • De Pokemon die je wilt fokken
 • Een Ditto (Voor de Ditto Method). Als je er geen hebt, handel met iemand die dat doet!
 • De toegang tot het dagopvangcentrum
 • 2 Pokemon van dezelfde ei groep maar verschillend geslacht die in dezelfde kweekgroep. (Vergeet niet, het vrouwtje zal de geproduceerde soorten)
 • Een fiets