Wkunl

Hoe om liedjes te guitar hero voegen

Deze set van instructies zal u toelaten om uw Guitar Hero schijf bewerken en laat je nummers die niet oorspronkelijk in Guitar Hero voegen.

Stappen

Hoe om liedjes te guitar hero voegen. Plaats guitar hero 2 in dvd-drive.
Hoe om liedjes te guitar hero voegen. Plaats guitar hero 2 in dvd-drive.
 1. 1
  Plaats guitar hero 2 in dvd-drive. Zodra de computer de schijf herkent, opent u de schijf en trekken alles uit de inhoud van de cd op het bureaublad. Doe ze in een map, genaamd Guitar Hero 2. Nadat je het verplaatst, opent u de map en Locate Gen en zoek het Main.Hdr bestand. Klik met de rechtermuisknop, ga naar eigenschappen. Zorg ervoor dat de Alleen-lezen niet is ingeschakeld.
 2. 2
  Ga naar scorehero. Com en kijk omhoog grafieken voor nummers die u geïnteresseerd zou zijn in het toevoegen aan je Guitar Hero-game. De nummers zullen komen met een grafiek bestand en een geluidsbestand. Houden welke je wilt in een map ergens op je computer.
 3. 3
  Sluit alles, en de openstelling van guitar hero ontdekkingsreiziger. Ga naar Bestand >> Archief >> toevoegen. Vind uw Folder van de gekopieerde Guitar Hero 2 de inhoud die u op uw bureaublad. Laad het Main.hdr bestand. Klik op Ja wanneer wordt gevraagd. Als uw schijf niet beschadigd is je alle mappen kan zien. Om een ​​nummer te wijzigen, klik op een nummer en klik op Openen. Om een ​​nummer vervangen (vervang een die je niet genieten van het spelen, dit zal zijn waar je je eigen nieuwe song kan importeren), de enige bestanden die je nodig hebt zijn de Mid en de VGS. Klik met de rechtermuisknop de Mid >> Import.
 4. 4
  Zoek de kaarten die u hebt gedownload naar gewenste nummers uit scorehero. Com. Een scherm zal komen om ervoor te zorgen dat uw grafiek is OK. Dit kan 3-20 minuten. Vervolgens moet u het nummer dat tot overeenkomt met de noten importeren. Rechtsklik op de VGS >> Import. Klik met de rechtermuisknop op de bovenste witte doos >> toevoegen. Zoek het liedje dat gaat met en klik op Openen. Wijzig het geluidskanaal op de bodem voor links voor links en rechts voor rechts, enz... Dit proces kan een tijdje duren. Het nummer zal niet in synch nog. Je moet doen wat wordt genoemd een Offset. De Offset zal meestal worden verstrekt voor u als u de song gedownload op Scorehero.com op de aangepaste kaartinformatie.
 5. 5
  Ga naar de VGS bestand >> importeren. Klik op de doos weer, doe hetzelfde mp3. Nu Recht Klik op het nummer dat u zojuist hebt toegevoegd >> Eigenschappen. Plaats de offset aan u verstrekt, of als je er geen hebt doe uw beste schatting. Re-verandering geluidskanalen.
 6. 6
  Brand de DVD en gebruik het in je PlayStation 2.

Tips

 • Vergeet niet! Bij PC-versie van Guitar Hero 3, is het hebben andere tactiek dan de andere platformen.
 • U kunt dit ook doen op: Guitar Hero, Guitar Hero 2-360, Guitar Hero: Encore Rocks The 80 en Guitar Hero 3 op PS2, 360, Wii en PC.

Waarschuwingen

 • Doe dit op eigen risico.
 • Spel werkt mogelijk niet als u te veel aangepaste liedjes toe te voegen, zodat beperk je het toevoegen aan 30-40 liedjes. Technisch kunt u optellen tot 64 nummers maar gebruik op eigen risico!

Dingen die je nodig hebt

 • HARDWARE
 • -Een relatief recente PC met Windows XP of hoger.
 • -Een DVD-brander.
 • -Een PS2 versie van Guitar Hero 2
 • - Lege DVD-R's
 • SOFTWARE
 • Guitar Hero Explorer