Wkunl

Hoe bouw ik een perfecte pokemon

Een perfecte Pokemon is klaar om op om het even wat, vooral haar zwakte.

Stappen

Hoe bouw ik een perfecte pokemon. Vangen of het verkrijgen van de pokemon.
Hoe bouw ik een perfecte pokemon. Vangen of het verkrijgen van de pokemon.
 1. 1
  Plan. Plan wat type Pokemon die je wilt. De perfecte Pokemon kent de bewegingen af ​​te weren zijn zwakte, terwijl normaal vechten tegen andere Pokemon. Gebruik Pokemon boeken of online verwijzingen naar de verschillende soorten Pokemon onderzoeken en erachter te komen welke je wilt.
 2. 2
  Vangen of het verkrijgen van de pokemon. Zoek hoog gras of water. Op zoek naar mensen in de game die willen ruilen. Dit is een geweldige manier om zeldzame Pokemon vinden. Handel met vrienden die Pokemon games hebben, vooral als ze de versie tegenovergestelde van jou. Dit is een eenvoudige manier om Pokemon die je niet kan bereiken zijn te krijgen. Bijvoorbeeld, als je Leaf Green en je wilt een Tyranitar, gaan zoeken iemand die Fire Red! Naturen zijn te belangrijk. Als je besluit om te gaan met uw voorgerecht, opslaan en opnieuw laden totdat je de natuur je denkt dat zal de meest geschikte te krijgen. (Dit is een slim ding om te doen met een andere Pokemon die je beslissen over als goed, maar omdat u niet gegarandeerd elke Pokemon voor uw inspanning, is het misschien zelfs langer dan bij de starter te nemen!)
 3. 3
  Ev-trainen. Krijg alle statistieken met vitaminen zoals Protein. Voer niet het wat het niet nodig heeft. Hierdoor zal een Pokemon 10 EV punten geven in die stat, totdat het 100 EV's, dat is het hoogste bereikt u met medicijnen bereikt. Dit is waar de EV-TRAINING een rol speelt! EV's, of Effort Values, zijn stat modifiers die verschillende statistieken afhankelijk van welke Pokemon je te verslaan in de strijd verbetert. Bijvoorbeeld, een Pidgey geeft een 1 EV punt om de snelheid, terwijl een Staraptor geeft 3 EV punten aan te vallen. Elke 4 EV in een bepaalde stat gelijk aan 1 punt in die stat. Ook elke Pokemon kan hebben maximaal 510 EV met een maximum van 255 EV in elk stat. Aangezien noch 510 noch 255 deelbaar zijn door vier, met 252 EVs in een stat is het meest gunstig voor u. Gebruik dit voor uw uitkering, en train de statistieken die u wilt verhogen tegen Pokemon die de juiste EV's geeft.
 4. 4
  Gebruik logica of het internet om te weten wat voor soort punten verschillende pokemon geeft - Flying-types zijn meestal snel (snelheid), rots-soorten zijn stevig (defensie), enz. Een Pokemon die niet is geëvolueerd, of een Pokemon die niet doet. evolueren helemaal niet, geeft 1 EV punt. Een 1ste fase evolutie Pokemon geeft 2 EV punten, en een 2e fase evolutie Pokemon geeft 3 EV punten, samen met de legendarische Pokemon. Items zoals een Macho Brace dubbele van de EV's verdiend in de strijd, en de ongrijpbare Pokerus, moet je zo gelukkig om ooit te ervaren, dubbele EV gewin.
 5. 5
  Ivs. Individuele Waarden zijn ook heel belangrijk. Zoals u waarschijnlijk wel gemerkt hebben, elke Pokemon heeft verschillende statistieken, ook al is het hetzelfde type en dezelfde natuur! Dit komt omdat van een aantal getallen genoemd Individual Values. In tegenstelling tot de EV's, zijn er geen manier om ze te veranderen zodra je de Pokemon hebben verkregen. Deze nummers range 0-31, vertel je de kwaliteit van de Pokemon's stats, 0 is de zwakste, 31 zijnde de beste van allemaal. Ze zijn in wezen dezelfde als tot 31 extra punten in elke stat, dat is waarom ze zo ontzettend belangrijk kunnen zijn. De beste manier om goede IVs te krijgen is om Pokemon die je al weet heeft een aantal goede IVs in een bepaalde stat fokken. Echter, aangezien dit heel de tijd nemen om uit te leggen, maar Google het tot u de antwoorden die u nodig hebt over dit onderwerp te vinden. Smogon, Bulbapedia, Serebii, de keuze is aan jou. Het is mogelijk om een ​​Pokemon-spel met een team bestaande uit 6 high-genivelleerd Magikarps winnen, dus dit zal waarschijnlijk niet op alle materie voor u.
 6. 6
  Leer het de bewegingen. Ken zijn zwakke punten en onderwijzen bewegingen die kunnen worden gebruikt om Super Effective hit op de andere Pokemon. Probeer super stoere moves zoals Earthquake onderwijzen. Leren bewegingen die de Pokemon passen. Merk op dat als een aanvallende beweging wordt gebruikt door een Pokemon van hetzelfde type, zal het aanzienlijk krachtiger, dankzij Same Type Effect Bonus (STAB), die nuttig kan zijn.
 7. 7
  Niveau het. Trainen tot level 100! Eenvoudig en ongecompliceerd. Afhankelijk van welk spel je speelt, kan je niet wilt Rare Candies gebruiken helemaal tot level 100, als je dat doet, is het misschien de mogelijkheid om EV's te winnen verliezen. Dat is 126 verloren op lvl 100 stat punten. Als je veilig wilt zijn, zorg ervoor dat je EV afloop van de training totdat u klaar bent met nivelleren het naar lvl 100 (normaal, omdat veel van vechten is nodig om lvl 100 bereiken zonder Rare Candy'ing het, zullen deze volledig op te vullen door zelf).
 8. 8
  Breed! Sommige speciale moves kan alleen geleerd worden door fokkerij. Zo krijg je een Light Ball, een Man Pikachu / Raichu en Vrouw Pikachu / Raichu, geef de vrouw zijn de Light Ball, en zet ze zowel in de dagopvang. Het gearceerde Pichu zal hebben Volt Tackle.

Tips

 • Handelspartners van de Pokemon naar een andere trainer te trainen is veel beter dat je training. Ze krijgen meer EXP van veldslagen.
 • Probeer een Chansey vangen of een item met de naam geluk ei te verkrijgen. De Lucky ei is een held punt dat verhoging EXP van veldslagen en Chansey heeft het meestal als een gehouden punt als je het te vangen in het wild (Safari Zone - FR & LG)
 • Hier is een lijst van aanbevolen Pokemon die kan trekken deze uit (Non-Legendary): Tyranitar, Aggron, Dragonite, Togekiss, Blissey, Snorlax, Kingdra, Salamence, Flygon, Garchomp, Lucario, Rhyperior, Electivire, Magmortar, Starter Pokemon, en anderen.
 • Als je een Pokemon van level hebben maxed out en willen nog steeds EV trein is het, in R / B / Y en G / S / C, kunt u de doos Trick gebruiken. Deze bestaat uit het opslaan van je Pokemon in de computer opslagsysteem en het ophalen van het, die u de stat boosts zal geven. In B / W en B/W2, worden EVs toegepast als je ze te krijgen, volledig elimineren van het probleem.
 • Als de Pokemon in staat is om bewegingen zoals Thunder, Fire Blast, Blizzard, Frenzy Plant, Hydro Cannon, of enige beweging met attack power 120 of hoger, dat helpt leren, maar ze vaak missen en hebben een lage PP. Het wordt aanbevolen je Thunderbolt, Flamethrower of Ice Beam voor de elementalen te onderwijzen.

Waarschuwingen

 • Ondanks het feit dat u het meest legendarische Pokemon (label "Ubers") volledig legitiem kunnen vangen en trainen hen normaal, zullen veel andere mensen neerkijken op u voor het niet gebruik van andere Pokemon die niet de legendarische status niet dragen.
 • Zorg ervoor dat de Pokemon de moves kan leren.
 • Nooit te vangen glitch Pokemon. Het kan verknoeien andere spellen en blijvende schade veroorzaken aan de Pokemon spel, sommige andere spellen als ze besmet raken tijdens het spelen van het spel en de game-systemen en het zal crashen.
 • Zorg ervoor dat u bereid bent om een ​​Pokemon te gebruiken zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Een Game Boy, Game Boy Advance, Nintendo DS, NDSL en DSi (of een emulator, voor de goedkope mensen daar)
 • Een Pokemon Game
 • Een werking van de hersenen en een paar werkende handen, samen met veel slopende geduld
 • Een kopie van deze (optioneel)
 • Een Game gids kunt u online of bij een videogame winkel kopen. (Optioneel)
 • Vrienden om je te helpen en eerlijke adviezen