Wkunl

Hoe u de juiste starter pokemon in een game te kiezen

Het kiezen van een Pokemon om te beginnen uit een game kan moeilijk zijn. In plaats van alleen het kiezen van een Pokemon, deze Google-om zal u door Google op de juiste starter Pokemon in een game te kiezen.

Stappen

Hoe u de juiste starter pokemon in een game te kiezen. Weet dat er geen "juiste" pokemon.
Hoe u de juiste starter pokemon in een game te kiezen. Weet dat er geen "juiste" pokemon.
 1. 1
  Weet dat er geen "juiste" pokemon.
 2. 2
  Kies welk type je zou willen. U kiest uit Grass, Fire en Water.
 3. 3
  Kijk naar de pokemon en hun latere stadia. Als je weet dat je uiteindelijk zal vervangen door een andere Pokemon voor, kies het dan als je starter.
 4. 4
  Kijk naar hun movesets. Als je van een bepaalde beweging, zal het makkelijker voor u om te kiezen. Je moet ook kijken naar hun statistieken, natuur beïnvloedt, en capaciteiten.
 5. 5
  Als je wilt bepaalde pokemon in een spel te vangen met bepaalde vormen proberen om uw starter pokemon maken een ander soort aan een breed scala hebben in je team.
 6. 6
  Indien mogelijk, probeer om het trainen van trainers of pokemon in de buurt door. Gebruik Rare Candies als je wilt om je Pokemon direct waterpas.

Tips

 • Vergeet niet dat je in-game rivaal de starter zal kiezen voor een soort voordeel tegen het jouwe (Uw Squirtle, zijn Bulbasaur, enz.) en deze kennis gebruiken om uw voordeel, als je problemen hebt met je rivaal gevechten.
 • Niet alleen afhangen van uw starter. Maak een goed uitgebalanceerd team en train ze allemaal ongeveer hetzelfde niveau.
 • In Pokemon Fire Red / Leaf Green, de starter die u kiest bepaalt welke legendarische hond Pokemon die je tegenkomt. Kies Bulbasaur, en je zal Entei vinden. Squirtle kunt u vinden Raikou. Als u kiest Charmander, zal Suicune verschijnen.
 • In Ruby / Sapphire / Emerald, is het een goed idee om een ​​Tropius vangen omdat hij Knip, Flash, Vliegen, Rock Smash en Strength kunnen leren
 • Leer je Pokemon verschillende soorten bewegingen, zodat ze effectief tegen meer soorten Pokemon kunnen zijn.
 • Als u denkt dat u een kans verkrijgen ander Starter op een andere manier hebben, neem dan niet dat Starter. U hebt nu uw eerste een en de ander!
 • Hoewel het voor het grootste deel veilig om een ​​evenwichtig team van Pokemon hebben, is het ook mogelijk om het spel te verslaan door alleen op uw voorgerecht (ze zijn gemaakt te zijn zeer effectief Pokemon, tenslotte). Veel mensen hebben een extreem hoog niveau starter, een tweede, bijna-zo-goede Pokemon (gewoonlijk een legendarische die gevangen op een hoog niveau), en vele "HM slaven." Heb voorzichtig van het niet hebben van een Pokemon die zwakheid van je starter kan vechten, dat wel.

Waarschuwingen

 • Als de startmotor krijgt uiteindelijk een tweede type, zal het in staat om meer soorten Pokemon troef, maar wees voorzichtig als het nieuwe zwakke punten zal hebben.
 • Niet gericht op slechts een of enkele specifieke gebruikers (vooral starters) van uw team meer dan je andere Pokemon, je zal uiteindelijk in een situatie je azen zal flauw en je kunt alleen afhankelijk van je zwakke Pokemon.
 • De meeste starters zullen niet in uw partij aan het einde van het spel, omdat ze gemakkelijk kunnen worden vervangen door betere Pokemon je later zult tegenkomen.

Dingen die je nodig hebt

 • Elke Pokemon spel
 • Een game console aan uw spel te spelen met