Wkunl

Hoe je je Pokemon naar level 100

Pokemon is een spel genoten door veel mensen over de hele wereld. Het begon aan populariteit te winnen, in het bijzonder in Japan, waar ze bekend als "Pocket Monsters", en de VS. In het spel, "monsters" genoemd Pokemon battle elkaar. Trainers trainen hun Pokemon om de beste te worden, en hun missie is om alle Pokemon te vangen en om het te maken naar de top. Elke Pokemon heeft zijn eigen niveau, met een maximum van LV100. Echter, dit kost veel werk, en de praktijk.

Stappen

Hoe je je Pokemon naar level 100. Eerste, beseffen hoe lang dit zal duren.
Hoe je je Pokemon naar level 100. Eerste, beseffen hoe lang dit zal duren.
 1. 1
  Eerste, beseffen hoe lang dit zal duren. Het zal langer of korter duren, afhankelijk van hoe hoog het niveau van je Pokemon is. Een Lv5 Squirtle zal veel langer duren om te trainen dan een LV80 Blastoise. De Blastiose zou ongeveer 5:00-07:00 uur speeltijd om het te krijgen om de "gouden niveau" te nemen. Als voor de Squirtle, duurt het ongeveer 48:00.
 2. 2
  Leer je pokemon effectieve moves! Dit is belangrijk, omdat het kiezen van de bewegingen zal bepalen hoe effectief je Pokemon gevechten. Een Pokemon kan ofwel worden onderwezen beweegt met TM's (technische machines), HMS (Verborgen Machines), of het zal een beweging op zijn eigen leren.
 3. 3
  Battle! Dit is het duidelijkste techniek. Vechten tegen andere Pokemon boosts exp. Hoe sterker de Pokemon die je verslaan, hoe meer exp. je Pokemon winsten. Als je pokemon is op level 80 of hoger, de Elite Four is een geweldige plek om te trainen. Stort alle pokemon behalve degene die je wilt trainen en de strijd van de Elite Four. U zult waarschijnlijk verliezen (geen items niet gebruiken) maar je zal terug verdienen het geld dat je verloren en je Pokemon zal zeer snel trainen.
 4. 4
  Als u niet beschikt over de vs zoeker naar vermiljoen en praat met de persoon aan de balie bij het ​​Pokemon Center, en ze zal het je geven. De vs zoeker laat je battle trainers die je al hebt gestreden, dat is een geweldige manier om een ​​level omhoog je Pokemon en rijker.

League methode

 1. 1
  Train maximaal 5 pokemon naar competitie standaard (level 50 +).
 2. 2
  Dan kiezen welke pokemon het beste past bij elke persoon.
 3. 3
  Zorg ervoor dat je wedstrijden kan de persoon verslaan.
 4. 4
  Doe de competitie opnieuw en opnieuw en opnieuw.
 5. 5
  Dit werkt goed als je wilt trainen tot meer dan een pokemon tegelijk.
 6. 6
  Zorg ervoor dat je veel herleeft en volledig onder te brengen herstelt in het geval je flauw.
  • Als u dit wilt doen voor de Johto League, u een donker zet voor wil, Ground en Rock nodig voor Koga, Vliegen en Water voor Bruno, Vechten voor Karen, en Electric voor Lance Gyrados en Ice voor zijn rust. De maatregelen zullen nemen van zijn dragonites en een water beweging zal nemen van zijn aerodactly en Charizard. Pas op dat Aerodactly weet thunderfang, dus wees voorzichtig met soorten water.

Daycare methode (voor diamant, parel, en platina)

 1. 1
  Ga naar Solaceon stad.
 2. 2
  Zet de Pokemon die je wilt krijgen tot 100 niveau in de kinderopvang.
 3. 3
  Ga naar feugo ijzerfabriek.
 4. 4
  Zoek een plek waar er een tegel die u stuurt naar een muur.
 5. 5
  Zet iets zwaars op de richting knop die wordt geconfronteerd met de tegenovergestelde richting van de richting waarin de tegel die u stuurt.
 6. 6
  Laat uw spel als dat voor een paar uur. (Sluit je DS om zijn lader)
 7. 7
  Als je wilt dat het sneller gaan, zet iets op de "b"-knop ook.

Tips

 • Replay de Elite Four, indien mogelijk. Bij het trainen van een zwakke Pokemon gewoon rusten met een exp. delen!
 • Opslaan Rare Candies. Wanneer Lv's je Pokemon hoger is, is het moeilijker om de exp. up.
 • Gebruik een LUCKY EGG! Deze worden willekeurig aangehouden door wilde Chanseys. Zij het dubbele van de opgedane ervaring.
 • Handel met anderen. Je krijgt een 50% ervaring boost wanneer je vecht met de Pokemon die werden verhandeld aan u.
 • Als de Pokemon is op een lager Lv, kunt u deze tip doen in 1 van de 2 manieren, of beide. U kunt u een Exp. Aandeel, of u kunt de zwakke Pokemon 1 te maken in de partij, schakel deze dan en laat de sterkere gevecht. Beiden krijgen exp.
 • Pak potions. U zult ze nodig hebben, vooral wanneer in gebieden waar een Pokemon Center niet beschikbaar is, zoals een bos of grot.
 • Als je Pokemon in staat is om te evolueren, laat het! U krijgt niet alleen een andere Pokemon toegevoegd aan je Pokedex, maar zou je ook merken dat de HP omhoog gaat hoger dan voorheen. Ook zal je Pokemon andere statistieken hoger zijn. Echter, in een aantal specifieke gevallen, van je Pokemon stats kunnen dalen wanneer het evolueert. Bijvoorbeeld, dit gebeurt in de gevallen van Scyther te Scizor en Murkrow naar Honchkrow: hun snelheid statistieken vallen. Aan de andere kant, hun aanval en speciale aanval statistieken stijgen veel.
 • Als je pokemon HeartGold / SoulSilver gebruiken de Pokewalker! (NB: Het kan 1 niveau maximale ALLEEN te verhogen, maar het helpt als je bijna aan het gouden niveau of het gewenste niveau..)
 • U kunt ook uw Pokemon Poke'Rus. Meer informatie over die is beschikbaar wanneer u Google het. Het versnelt de stat groei van je Pokemon.
 • Krijg Pokemon met een heilzame natuur en goede IVs. Ze zullen sterker zijn op de lange termijn.

Waarschuwingen

 • De meeste Pokemon leert bewegingen eerder, sommige tot acht niveaus eerder, als je ze niet evolueren meteen. Echter, sommige van de nieuwere spellen, zoals Diamond of Pearl, stoppen met leren beweegt helemaal na een bepaald niveau, zo niet geëvolueerd. Lees een gids voor onderzoek wanneer je wilt dat je Pokemon evolueren.
 • Raak niet gefrustreerd als dit duurt een tijdje.
 • Zorg ervoor dat je het spel opslaan voordat deze uit te zetten. Iets niet opgeslagen zal gaan verspild.
 • Als u nog niet geslagen de laatste gym leader, deze dingen niet doen, of je Pokemon zal je niet gehoorzamen als je ze in een handel.
 • Als u de Daycare methode te gebruiken, moet u mogelijk eiwit, koolhydraten toe, enz. gebruiken, of EV trainen voordat je begint. Ook kunnen sommige stappen worden vervangen door ongewenste opties als het niveau omhoog. Het is geen probleem als je Hart Scales, maar gebruik je zelden TMs na wordt het niveau van 100.