Wkunl

Hoe maak je een geweldige pokemon verhogen

Heb je ooit had je Pokemon volslagen worden verwoest door iemand anders, ook al zijn ze op hetzelfde niveau, soorten, en zelfs dezelfde aanvallen? U kunt leren hoe ze hief het en doe het zelf als je verder leest!

Stappen

Hoe maak je een geweldige pokemon verhogen. Hier krijg je een pokemon, bij voorkeur door fokken.
Hoe maak je een geweldige pokemon verhogen. Hier krijg je een pokemon, bij voorkeur door fokken.
 1. 1
  Hier krijg je een pokemon, bij voorkeur door fokken. Kiezen welke je wilt op basis van wat u wilt doen, kunt u een veegmachine, een Pokemon getraind voor snelheid en kracht, of een muur, een gemaakt voor het nemen van aanvallen en genezing van hen, of gewoon over iets anders hebben.
 2. 2
  Controleer de natuur. ' De natuur moet de rol van de Pokemon in je party te bevorderen. Elk karakter heeft ofwel geen invloed op iets of werpt een stat met 10% en lager nog met 10%. Een veegmachine gespecialiseerd in speciale aanvallen kan veroorloven om zijn aanval stat verlaagd, terwijl de snelheid of speciale aanval wordt verhoogd.
 3. 3
  Controleer individuele waarden van je pokemon, of ivs. IVs zijn willekeurig bonussen aan een stat die bereik van 0 tot 31 voor elk een. IVs zijn uniek voor elke Pokemon, dus geen twee dezelfde waarden hebben. Om elke stat maar treffer punten te controleren, gebruikt u de volgende formule:
  • ([Ceil {Stat / Nature} - 5] * 100 / Niveau) - 2 * Pokemon's base stat - int (EV / 4)
  • Om schade te controleren, gebruik deze formule: ([HP - Niveau - 10] * 100 / Niveau) - 2 * Pokemon's base HP - int (EV / 4)
 4. 4
  Start training als je tevreden bent met de natuur en IVS van je pokemon. Echter, niet alleen strijden elke Pokemon, een bijna perfect Pokemon te maken, moet je strijd specifieke Pokemon die je juiste waarden inspanning, of EV's te geven. Wanneer je vier EV's van dezelfde soort, een extra stat punt te krijgen je. U kunt maximaal 510 EV's per Pokemon hebben, maar slechts 255 per stat.
 5. 5
  Houd training. Strijden elke Pokemon die veel ervaring geeft tot niveau 100 snel nadat je klaar bent EV training te bereiken. Wanneer u klaar bent, moet u in staat om bijna elke andere Pokemon gemakkelijk te verpletteren.
 6. 6
  Love it. Houd de pokemon je wilt altijd verhogen de nummer een positie en als je Pokemon Heart Gold en Soul Silver, ze praten vaak en geef ze zoveel aandacht als je kunt.

Tips

 • Als u nieuw bent bij EV training bent, probeer training aanvallers eerste, ze meestal 252 Speed ​​EVs en 252 in welke overtreding. Sommige Pokemon nemen EVs in 5 statistieken, dus niet proberen degenen tenzij je echt goed in het bijhouden van EV's.
 • Gebruik een papieren of spreadsheet programma om spoor van uw EV na elk gevecht te houden.
 • Bred Pokemon meestal beter IVs dan hun wilde tegenhangers.
 • De Macho Brace artikel en Pokérus zowel het dubbele van de EV's die u ontvangt, en wanneer ze samen gebruikt uw EV's worden verviervoudigd na elk gevecht!
 • Als u problemen ondervindt bij het snel krijgen tot level 100, gebruik dan deze tips:
  • Verhandelde Pokemon krijgen 1,5 keer zoveel ervaring dan persoonlijk gevangen Pokemon. Indien mogelijk, handel je Pokemon naar een ander spel en niveau het daar, en de handel het dan terug naar je originele spel.
  • Toen hield, de Lucky Egg punt verdubbelt de ervaringspunten een Pokemon ontvangt. Hoewel waardevol, het is zeer zeldzaam: tenzij je speelt Black or White, waar je krijgt een voor de zesde sportschool, moet u een wilde Chansey vangen en het kan zijn dat een item genaamd "Lucky Egg".
  • Veel plaatsen geven behoorlijke ervaring, maar de Elite Four is meestal de beste plek om Experience Points te krijgen.
  • Gebruik de EXP. Delen met een Pokemon laag niveau snel omhoog zijn niveau tot hij kan vechten op zijn eigen.
  • Gebruik elke / het type Pokemon geschikt voor het verslaan van de speler die u probeert te verslaan.
 • Pokemon neiging om EV's te geven op het gebied van hun eigen basis stats uitblinken in, maar soms geven ze meerdere soorten van EVS. Er zijn verschillende lijsten van die EV's wat Pokemon geeft online.
 • De EXP. Delen Item deelt ook EV's zijn opgedaan door de lead Pokemon, maar het heeft geen rekening gehouden met Pokérus.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor om te trainen op de juiste Pokemon, of je EV's zullen worden geruïneerd!
 • STAB en zwakte / weerstand beheer moet worden verantwoord. De perfecte Gyarados zal nog meestal vaag met een treffer uit een Thunderbolt uit een Raichu.
 • Dit is een lange, ingewikkelde en vermoeiende procedure. Alleen doorgang vinden als je zou gaan tot het uiterste om iedereen te verslaan.
 • Bewegingen kan maken of breken een Pokemon. Terwijl u nivellering naar boven, vergeet niet om bewegingen die de rol van je Pokemon fit te krijgen.