Wkunl

Hoe te enge pop-ups op flash animaties via internet te vermijden

Deze stappen zullen tips en waarschuwingen helpen u de kans loopt in een flash-animatie van een grap afbeelding schok flash gespeeld voor schrikt met verlagen.

Stappen

Hoe te enge pop-ups op flash animaties via internet te vermijden. Ten eerste, rekening houden met de website die u surfen.
Hoe te enge pop-ups op flash animaties via internet te vermijden. Ten eerste, rekening houden met de website die u surfen.
 1. 1
  Ten eerste, rekening houden met de website die u surfen. Als het er een die je nog nooit eerder hebt gezien, niet het risico te nemen.
 2. 2
  Kijk naar de titel van de animatie. Als het lijkt alsof er iets saai of interessant, is de kans groot dat het een truc om je bang te maken (NB: sommige schreeuwers hebben titels die zeggen hoe schreeuwers voorkomen).
 3. 3
  Kijk voor iets dat vereist dat u het geluid harder te zetten en / of te concentreren moeilijk op een afbeelding. Het is meestal een teken van een enge ervaring.
 4. 4
  Schakel het geluid. Als het gebeurt op een "shock flash"-animatie zijn, zal het tegen je schreeuwen.
 5. 5
  Als u vermoedt dat het kan een truc zijn, laat het spelen, maar stap verwijderd van uw computer en zet het geluid naar beneden. Niet concentreren op het te veel, zal het niet shockeren je op deze manier.
 6. 6
  Als het op youtube, kijk naar de reacties en zien of er iemand klaagt over de crisis in de video. Ook, kijk naar de gerelateerde video's. Als het een video van de auto, een enge gezichten of pop-up video die u hebt gezien, dan is het een pop-up video.
 7. 7
  Kijk ook op de labels van de video. Sommige woorden gewoon zou weggeven dat het een pop-up.
 8. 8
  Soms, als het een video waar ze een klok tellen tot nieuwe uur, gaat het om een screamer zijn.
 9. 9
  Vraag een vriend of ze het hebben gezien.
 10. 10
  Probeer jezelf te kalmeren voordat het bekijken van de video. Hoe meer je verwachten dat de banger je zal zijn.
 11. 11
  Zoals de video begint, speel een nummer uit de luidsprekers. Zorg ervoor dat het lied is luid en is zelf niet eng, of anders zal het averechts werken, en je zult nog banger belanden. Plaats wat ademend, doorschijnend materiaal over je gezicht, als een pure sjaal. Het materiaal moet echt doorzichtig, te duidelijk, en je zou de video te zien, te ondoorzichtig, en u zult niet in staat zijn om te zien of, terwijl de video wordt afgespeeld, iemand loopt naar u met de kennelijke bedoeling van het geven u een goed schrikken.

Tips

 • Als u tegenkomt aan een enge gezichten tijdens het surfen op het internet, hoeft niet serieus nemen.
 • Herinner jezelf eraan dat het ding niet echt is en kan je geen kwaad doen.
 • Ook op YouTube, check de video's commentaar voordat je hem te bekijken. Die kunt u meestal vertellen als het is eng of niet. Als het zegt ook het toevoegen van reacties is uitgeschakeld of iets dergelijks, probeer dan te verwachten iets te schreeuwen naar je.
 • Probeer het draaien van uw luidsprekers vóór het bekijken van de video, zodat u niet afschrikken door een schreeuw. Kijken naar de ratings ook, voordat ze het.
 • Als je kunt, naar beneden scrollen totdat er slechts een klein beetje van het scherm, genoeg om te zien wat het was zonder dat je bang.
 • Rechts te klikken zal u laten weten als het een afbeelding of een flits door het brengen van een ander menu (voor de "concentreren op het beeld" zijn).
 • Als het een doolhof dat zegt dat er een verrassing op het einde, het is een voor de hand liggende grap.
 • Als het een video op YouTube, zet de video op pauze en schuif het ding dat je vertelt hoeveel tijd je nog hebt op de video, via de video. Als je een gezicht of iets, is de kans groot dat het zal proberen om je bang te maken. Op deze manier is er geen geluid en het beweegt niet.
 • Ga niet in websites in vreemde talen, tenzij je die taal begrijpt.
 • Meestal vrienden zijn degenen die je ingesteld. Als het een e-mail met de bovenstaande stappen, maar als ze met u hen vragen de titel van de video of enkele vragen die zullen proberen om ze te breken. Bijvoorbeeld als je vriend je vertelt om te controleren of deze coole video en je hem vraagt ​​wat de titel is hij meestal beantwoorden door te zeggen dat je zult zien. Dan weet je dat je zou kunnen krijgen pranked.
 • Denk niet van gedachten die zal leiden tot die gedachte. Het is net zoiets als uzelf eraan te herinneren van de eng ding.

Waarschuwingen

 • Veel schreeuwers zijn Scary Maze (uiteraard), Scary Car (ook voor de hand liggend) en andere K-fee Commercials, Ghost Chair, Geweldige Ballerina Dancer (heel eng en moeilijk om te beseffen dat het komt), Subliminal Messages (de meeste van hen), Zoek de verschillen en Wat is er mis met dit plaatje? Voorkomen dat deze video's.
 • Gelieve niet de enge pop-ups niet te tonen aan kinderen onder de 10 en ouderen boven de 55 jaar. Ook moet je de video niet te tonen aan een volwassene die heeft hartproblemen.
 • Niet vertellen de website om een ​​waarschuwing op de video, want dan zou het geen leuk om iedereen die het zag die zou willen om bang te zijn.
 • Als je toch bang, alsjeblieft mail verzenden hekel aan de website, terwijl vloeken hen.