Wkunl

Hoe te Dungeoneering trainen op runescape als niet lid

Dungeoneering is een van de meest recente kennis op RuneScape, uitgebracht op 12 april 2010. Dungeoneering is beschikbaar voor gratis spelers en zowel betalende spelers, hoewel niet-leden geen toegang tot alle functies. Deze vaardigheid wordt getraind door overvallen de dungeon verdiepingen onder een enorm kasteel genaamd Daemonheim ervaring op te doen. Lees verder voor instructies over hoe te beginnen met het trainen van deze vaardigheid, maar let wel dat dit artikel bevat spoilers.

Stappen

Hoe te Dungeoneering trainen op runescape als niet lid. Reizen naar Daemonheim.
Hoe te Dungeoneering trainen op runescape als niet lid. Reizen naar Daemonheim.
 1. 1
  Reizen naar Daemonheim. Er zijn een paar manieren om dit te doen. U kunt reizen via de Daemonheim ferry gelegen ten westen van de Al Kharid bank (de boottocht is gratis), of u kunt reizen te voet de oostkust van de Wildernis tot je er bent. Zodra je een Ring of Kinship ontvangen, dan kunt u ook gebruiken om er teleporteren.
 2. 2
  Spreek met de Dungeoneering tutor. Je zal een Ring of Kinship, waarmee u teleporteren naar Daemonheim en vormen Dungeoneering partijen te verkrijgen. De docent kan ook verklaren meer over Dungeoneering, en zelfs wat informatie over Daemonheim en zijn verleden te delen.
 3. 3
  Spreek met de Fremennik bankier die zich voor het kasteel. Je nodig hebt om al je items de bank voordat u Daemonheim kunt invoeren, met uitzondering van de Ring of Kinship en een Orb of Oculus, als je er een hebt. Maak je geen zorgen, zullen wapens en armor te worden verstrekt in de kerker.
 4. 4
  Ga het kasteel in Daemonheim. Het is raadzaam om uw Ring of Kinship dragen om inventaris ruimte te besparen. Op dit punt, kunt u een partij te vormen. Er zijn twee manieren om een ​​dungeon raid: in een partij of solo.
  • Om solo raid:
   • Rechtermuisknop op de Ring of Kinship.
   • Klik op "Open party-interface".
   • Klik op "Form Party".
   • Kies een vloer (als dit je eerste keer, zal slechts 1 verdieping beschikbaar zijn).
   • Kies een complexiteit (als dit je eerste keer, zal alleen de complexiteit 1 beschikbaar zijn).
  • Om inval in een feestje:
   • Rechtermuisknop op de Ring of Kinship.
   • Klik op "Open party-interface".
   • Klik op "Form Party". Als alternatief zou je kunnen vragen om partij iemand anders aan te sluiten.
   • Nodig andere spelers om uw partij aan te sluiten. Proberen om spelers die in je combat level range werven. Het helpt ook als ze toegang tot dezelfde verdieping als je kunt.
   • Kies een vloer (je kunt alleen kiezen verdiepingen beschikbaar voor alle spelers in je party).
   • Kies een complexiteit (u kunt alleen kiezen voor een complexiteit beschikbaar voor alle spelers in je party).
 5. 5
  Klim de ladder kerker. Er zijn twee: Ze zijn gelegen op de linker-en rechterkant als je geconfronteerd met het noorden en zijn net voorbij de deur naar het kasteel. Als je eenmaal hebt klom, zal je jezelf vinden in een ruimte met verschillende decoraties en objecten, en de Smuggler zal zijn in het centrum. De punten zullen worden verspreid op de tafels, die zich in een hoek van de kamer. Afhankelijk van de complexiteit die u hebt gekozen, moet er verschillende soorten voedsel en materiaal rondslingeren.
 6. 6
  Nemen wat je nodig hebt, en uit te rusten op een van de wapens of armor vinden. Houd het voedsel bij de hand, als het kan genezen tijdens een gevecht. Als u op complexiteit 2 of hoger, kunt u kopen of verkopen items aan de Smuggler. Zorg ervoor dat alle gekleurde toetsen op de grond liggen, zoals deze worden gebruikt om bepaalde deuren open te halen.
 7. 7
  Voer de kerker kamers door middel van een van de deuren van de start kamer. De meeste monsters in Daemonheim zijn agressief en zal je aanvallen. Pick-up van alle toetsen die u vinden rondslingeren, en het verzamelen van de nuttige items die de monsters zijn gedaald.
 8. 8
  Verder door de rest van de catacombe-achtige dungeon. Het aantal kamers dat je zal moeten werken door afhankelijk van de grootte van uw partij en of u hebt gekozen voor een kleine, middelgrote of grote kerker overvallen. Zorg ervoor dat alle monsters je kan vechten, omdat vechten telt mee voor je Dungeoneering Prestige. Het is niet raadzaam om weg te lopen van een gevecht.
 9. 9
  Gebruik de Daemonheim kaart (gelegen onder je mini-map) om alle kamers die je nog niet ontgrendeld zien. Vergeet niet om uw camera noorden eerst draaien, voordat het openen van de kaart, of anders de kaart zal zeer verwarrend. De baas monster kamer (als je het nog niet hebt ontgrendeld) wordt aangegeven met een schedel symbool. Als je niet overvallen alle kamers in iedere kerker, zul je minder ervaring ontvangen aan het einde.
 10. 10
  Finish alle kamers voordat venturing in de baas kamer. Neem genoeg eten (bij voorkeur kortvinnige paling of giant platvis) bij u. Zodra u de complexiteit 2 te bereiken, kunt u vissen binnen Daemonheim. Als je eenmaal de baas monster te verslaan, klim op de ladder aan het einde van de kamer naar de raid af.
 11. 11
  Kijken hoeveel ervaring je hebt ontvangen. Een pop-up verschijnt op uw scherm, natellen van uw XP. Als het klaar is met tellen, wordt u beloond met een aantal tokens. Het aantal tokens dat u ontvangt is gelijk aan een tiende van de xp die u ontvangt (afronding naar beneden). U kunt wisselen deze tokens voor beloningen met de beloningen Trader buiten Daemonheim.

Tips

 • Proberen om spelers lager dan uw eigen niveau in een partij te krijgen. De monsters kan een beetje minder krachtig.
 • Proberen te krijgen door zoveel kamers als mogelijk, zelfs als ze niet nodig zijn. Dit geeft je meer ervaring.
 • U vindt het gemakkelijker om te trainen Dungeoneering als niet-lid als u al al uw andere vaardigheden getraind tot level 50 en hoger. Zelfs met hoge niveaus vind je nog steeds dat je sommige deuren niet kan openen omdat u behoefte aan meer vaardigheden. Als je een deur niet kunt openen, het betekent dat je minder ervaring ontvangen aan het einde van de raid.
 • Om de deuren te openen en verzamel / wijzigen bronnen, kan je een hamer nodig hebt, een Novite pikhouweel (of beter), een Novite bijl (of beter), en een tinderbox. Houd deze punten met u te allen tijde.
 • Hoewel het slechts een laatste redmiddel, kan je een heleboel keer sterven. Hoewel het heeft een EXP straf, het gaat niet weg geen items zoals de echte RuneScape wereld te nemen.
 • Als het bovenstaande niet kan worden gedaan als gevolg van een lage smithing level, vraag dan iemand met een hoog smithing niveau, bij voorkeur een vriend, om de apparatuur te maken voor u.
 • Vergeet niet dat u kunt gebruik maken van het huis Teleport in je spreukenboek op elk gewenst moment terug te keren naar de smokkelaar. Het is misschien een goed idee om een ​​Gatestone maken voordat je teleporteren zijn, als je terug kunt krijgen op uw oorspronkelijke locatie veel sneller.
 • De eerste boss monster die je tegenkomt binnen Daemonheim zal hoogstwaarschijnlijk de "Gluttonous Behemoth". Deze werkgever is gemakkelijk te verslaan, want het zal een bron van voedsel hebben in de kamer voor elk lid van uw partij (of slechts een). Als elke speler staat tussen het monster en een bron van voedsel, terwijl het aanvallen, zult u merken dat het niet kan genezen tussen aanvallen en je in staat om snel te verslaan zal zijn.
 • Hier is een lijst, waarin de verschillende complexiteiten. Bij elke raid u te vullen, speel je een nieuwe complexiteit, totdat je level 6 bereikt.
  • Complexiteit 1: Alleen combat. Armour en wapens worden gegeven. Geen winkel voorraad.
  • Complexiteit 2: Combat, Hengelsport, Woodcutting, Firemaking en koken. Armour en wapens worden gegeven. Minimale winkel voorraad.
  • Complexiteit 3: Nu ook Winning Smithing wapens en Runecrafting. Alleen pantser wordt gegeven. Smith je eigen wapens. Verhoogde winkel voorraad.
  • Complexiteit 4: Making armor toegestaan ​​(dus: Crafting). Geen armor of wapens toegewezen. Meer voorraad in de winkel.
  • Complexiteit 5: Nee F2P vaardigheden toegevoegd. Hetzelfde als complexiteit 4 voor F2P. Verhoogde winkel voorraad.
  • Complexiteit 6: Nee F2P vaardigheden toegevoegd. Complexiteit. Maak uw eigen apparatuur. Volledige winkel voorraad.
 • Items in Daemonheim, worden gewaardeerd volgens tiers. Alleen tiers 1-5 zijn beschikbaar voor niet-leden. Als u een item dat u wilt gebruiken in elke raid ontvangt, kunt u deze binden aan u door met de rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor "Bind". Op niveau 1 Dungeoneering, kunt u een item en 125 van een type rune of pijl binden als deze. U ontvangt dan van dit artikel opnieuw aan het begin van elke raid.
 • Bind een nieuw wapen of platebody elke keer je aanval of de verdediging kunt u een nieuw uit te rusten. De beste en soms enige manier om deze geavanceerde apparatuur te krijgen is om smith het, waar je tonnen roestige munten om erts te kopen, munten die je kon eten of meer armor met hebben gekocht nodig. Bindende geavanceerde en beste apparatuur om jezelf bespaart tijd en werk.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet om voedsel en armour waar mogelijk te maken. Vergeet niet om de mijne erts wanneer het is kostbaar en je komt in het.
 • De dood is veilig binnen Daemonheim. U zult geen producten verliezen en zal worden geteleporteerd naar de smokkelaar, zodat u kunt de dungeon opnieuw in te voeren. Maar, zult u minder ervaring voor elke dood je hebt aan het eind van de raid te krijgen.
 • Vergeet niet, de enige manier om zich te ontdoen van een binded item is om het te vernietigen. Denk na voordat je te binden.
 • Begrijp spelers hoger genivelleerd dan u in een feestje. Hoe hoger het niveau van een groepslid is dan jij, hoe sterker de monsters.