Wkunl

Hoe speel je star wars Battlefront 2 multiplayer

Iedereen kan online gaan en spelen een spelletje Star Wars Battlefront 2, maar het duurt een beetje verstand, strategie en geluk om een ​​gevecht te winnen. Deze gids is voor meerdere spelers die willen basisvaardigheden te veroveren.

Stappen

Hoe speel je star wars Battlefront 2 multiplayer. Kies een kant in de strijd.
Hoe speel je star wars Battlefront 2 multiplayer. Kies een kant in de strijd.
 1. 1
  Kies een kant in de strijd.
 2. 2
  Zoek uit welke eenheid je goed met (republiek eenheden, federatie van onafhankelijke systemen eenheden, rebellen eenheden, of Engelse eenheden) zijn. Elke speler is anders, en de meeste spelers spelen met de eenheid die ze het beste met. Kies degene die voor u geschikt is.
 3. 3
  Bevriend je teamgenoten en hen te helpen. Het is in uw en collaboratieve belang om elkaar te helpen naar de overwinning te verzekeren. Ze vragen de hulp van u, ook.
 4. 4
  Doe geen kwaad je teamgenoot. Als de server waar u bent in heeft het team schade optie inschakelt, kunt u eventueel doden van een teamgenoot, die uw status in gevaar brengt.
 5. 5
  Reizen in tweeën of drieën indien mogelijk.
 6. 6
  Wees efficiënt met je munitie. Hoewel dit een stap voor de meer ervaren gamers, kan het leiden tot voordelen in lange, uitgesponnen games.
 7. 7
  Houd een commandopost gedurende minstens tien seconden. Dit zal tien seconden nadat het is vastgelegd, want dit zal de vangst tarief voor de vijand te verlagen, waardoor u een voorsprong in het beschermen van de Command Post.
 8. 8
  Regenereren gezondheid en munitie droids voor jou en je team. Je wilt niet dat je vijand te genezen terwijl je op zoek bent naar rode jerrycans.
 9. 9
  Blijven bewegen. Als je verblijf op dezelfde plek voor een tijdje, kan iemand watersnip u.
  • Als je hebt om te genezen en te blijven en op dezelfde plaats, proberen te verbergen achter de droid en verschuiven heen en weer te minderen met de kans op het krijgen schot.
 10. 10
  Help de verdediging toestel wanneer ze het nodig hebben. Niet aanvallen, tenzij je om de vijand te vertragen uit hun spawn point.
 11. 11
  Zet mijnen op deuren, smalle doorgangen en in de buurt van een commandopost of noteren gebied.
  • Wees voorzichtig, want mijnen kunnen gloeien en aandacht te trekken.

Tips

 • Indien mogelijk, het verwerven van een GameSpy account. Als je een speler als een buddy toe te voegen, het helpt te verhogen communicatie door u in te zien dat zijn / haar naam toen ze praten.
 • Er wordt gesuggereerd dat je leest de handleiding om de besturing te leren en te spelen van de singleplayer-campagne en een aantal Galactic Conquest of instant actie voordat multi player.
 • Je kan ook proberen te sluiten bij een clan, kan je mensen ontmoeten 'symbool' hun clan, dwz [RoR], in-voor hun naam. Dit zal helpen uw communicatie met andere spelers nog meer. Er zijn 3 clans op het moment dat [RoR] = LDS = en ^ SoF ^
 • Geef niet op hoop aan de slag. Zelfs bij bijna onmogelijk kansen, is het altijd mogelijk om te winnen als je een goed team te spelen met je. Er werd gemeld dat je kunt winnen bij 15-250 tellen eenheid. Zelfs als het onmogelijk is om te winnen door het doden van alle vijanden, zou je in staat zijn om een ​​overwinning te stelen door het nemen van alle Command Points.
 • (Opsplitsen helpt voor dit, zoals je kunt proberen om meerdere Command Points gelijktijdig)
 • Als je in staat bent om je factie kiezen, proberen de teams nog te houden, tenzij er een overeenkomst geregeld voor alle menselijke spelers te zijn aan dezelfde kant.
 • Controleer of er een map is gebaseerd PC of console gebaseerd. Op een PC-gebaseerde kaart, kunt u PC gamers als Play station gamers vinden.
 • Stap niet op mijnen. Soms wanneer u stap op het kan gaan van en de andere keer niet.

Waarschuwingen

 • Resultaten kunnen variëren. Een grote rol in het waarborgen van de overwinning is de samenwerking van uw team en de vaardigheden van andere spelers.
 • Om te voorkomen dat opgestart vanaf een spelsessie: niet de kracht te bestrijden; volg de regels, niet glitch, niet bedriegen, doen andere spelers in je team niet doden, niet lag (dit lijkt te zijn oneerlijk over u, maar als je lag je kan geboot Achterblijvende kan uw schade en schade genomen dat is oneerlijk om zowel jij als je tegenstander effect Als een tip: controleer je ping op de 'player list' om te zien of de server heeft.. een goede verbinding) en ten slotte niet verbaal andere gebruiker vallen.
 • Maak geen misbruik van de verbale communicatie systeem, want het is erg vervelend voor gamers en kan je verbannen van de server.

Dingen die je nodig hebt

 • Exemplaar van Star Wars Battlefront 2
 • PS2 en PS2 controller (of PC met een muis en een toetsenbord)
 • breedbandverbinding (die nodig is om verbinding te maken gameservers)
 • Veel oefenen, oefenen, oefenen en tijd, tijd, tijd.