Wkunl

Hoe maak je een missingno in pokemon rood en blauw te vangen

De beruchte Missingno. is een zeer sterke Pokemon. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zal het echter niet uw opgeslagen bestand te verwijderen. Missingno. is fijn om te strijden en zelfs vangen, het zal alleen maar leiden tot een aantal (mogelijk) ongewenste grafische glitches. Zie 'Tips' voor meer info.

Stappen

Hoe maak je een missingno in pokemon rood en blauw te vangen. Controleer of de naam van je personage is "as" zonder de aanhalingstekens.
Hoe maak je een missingno in pokemon rood en blauw te vangen. Controleer of de naam van je personage is "as" zonder de aanhalingstekens.
 1. 1
  Controleer of de naam van je personage is "as" zonder de aanhalingstekens. Vangen Missingno afhankelijk van het hebben van bepaalde letters in uw naam, en ASH is de makkelijkste.
 2. 2
  Ga naar viridian stad en praat met de oude man zich in het noorden. Als hij vraagt ​​of je haast hebt, zeg dan "Nee".
 3. 3
  Na het bekijken van de demonstratie, direct vliegen naar cinnaber eiland. Vliegen naar Fuchsia Stad werkt ook.
 4. 4
  Surf naar de oostkust van cinnaber eiland. Of, als je vloog naar Fuchsia City, Surf zuiden en westen tot je bij de Seafoam Islands.
 5. 5
  Als je eenmaal aan de cinnaber eiland, surf langs de kusten.
 6. 6
  Na een tijdje zul je tegenkomen missiningno. U kunt ook zien 'M, die werkt net zo goed.

Tips

 • Er is ook een kans dat het zal verschijnen als een spook, een Kabutops skelet, of en Aerodactyl skelet als uw naam niet ASH.
 • Missingno. heeft een zeer lage basis statistieken, maar het heeft ook de hoogste Attack stat uit alle Pokemon in Rood en Blauw.
 • Bij gebruik van deze methode, zal je krijgen 128 van welke artikel is in de zesde sleuf van uw tas. Dit komt omdat de Pokedex waarde die bepaalt of een Pokemon is gezien, 128, wordt gebruikt en wordt weergegeven als de hoeveelheid van het item. Om dit te laten werken, hoeft u niet te Missingno vangen., Je moet het gewoon tegenkomen. U kunt het te verslaan, leg het vast, of weglopen.
   • De vorm van Missingno. die je zult tegenkomen benutten van deze glitch eruit zal zien een doos van pixels in een achterwaarts L-vorm, en het niveau is tussen 0 en 255.
 • Missingno. is het veilig om te vangen. Het hoeft niet een bedreiging voor je save file opleveren, ondanks wat je elders kan lezen. Het ergste Missingno. doet is corrupt uw ​​Eregalerij gegevens en leiden tot een aantal grafische verstoringen in de strijd scherm. Uw Hall of Fame kan worden vastgesteld door het verslaan van de elite 4 opnieuw en de grafische fouten verholpen kan worden door te kijken naar de statistieken van een legitieme Pokemon.

Waarschuwingen

 • Missingno heeft een 37/100 capture rate. Het zal alleen werken 37 van de 100 keer. Indien de Missingno. je tegenkomt is niveau 0, niet vangen, tenzij u een reserve plek in je party. Indien zij direct wordt verzonden naar de pc nadat u het, het niveau 0 Missingno vangen. zal het spel vastlopen als je probeert in te trekken. De enige manier om dit op te lossen is door het los te laten. Enig ander niveau Missingno. zal samenwerken met uw pc en kan worden ingetrokken.
 • U kunt Missingno handel in de tweede generatie games, Pokemon Gold / Silver / Crystal, maar het zal uitgroeien tot een generatie 2 pokemon vaakst tyrouge.
 • Het wordt sterk aanbevolen en drong niet aan MissingNo gebruiken in Poke'Mon Stadium voor de Nintendo 64 als Hij (MissingNo) zal atleast vrijwel zeker verpesten het spel totdat het spel wordt afgesloten op opnieuw na eerst het uitschakelen van het spel en vervolgens tweede verwijderen atleast de Poke 'Mon Game Boy spel.

Dingen die je nodig hebt

 • Pokemon Red of Blue
 • Een Pokemon die Fly kent (niet nodig, maar sterk aanbevolen) en een die Surf weet
 • Pokemon die bestand is tegen een eventuele hoge genivelleerd Missingno.
 • Ultra Balls of een Master Ball als u op zoek bent om het te vangen.
 • Toegang tot Cinnabar Island of Fuschia Stad