Wkunl

Hoe maak je V schok te maken in resident evil

In Resident Evil 1 remake, op de GameCube, de Plant 42 baas een uitdaging. Met V-Jolt op zijn wortels zal het zwakker en vereisen daarom minder te maken, indien van toepassing, munitie om het af te maken.

Opmerking: Werkt in beide wedstrijden, maar in Chris's spel zul je controle over Rebecca nemen om het te maken als hij onvermijdelijk wordt gegrepen door Plant 42.

Opmerking: Voor Jill, dit is puur optioneel, maar is gemakkelijker en bespaart munitie.

Stappen

Hoe maak je V schok te maken in resident evil. Krijgen in de galerie ruimte, gelegen in de residentie / wachthuis.
Hoe maak je V schok te maken in resident evil. Krijgen in de galerie ruimte, gelegen in de residentie / wachthuis.
 1. 1
  Krijgen in de galerie ruimte, gelegen in de residentie / wachthuis. Ga naar de deur met de punch code en punch in de kleuren wat correspondeert de kleur en het nummer paren op de pooltafel, die ook in de Residence - elk spel, zullen de nummers een andere volgorde van de nummers 5, 6 zijn en 3 en ze zijn in de kleur volgorde van groen, oranje / geel en rood. Er zijn slechts zes combinaties. Zo is, kan je niet eens te kijken naar de ballen op het biljart in de kamer in de Residence met de spinnen door de dubbele deuren.
 2. 2
  In de kamer, pak alle lege containers.
  • Je wordt nu naar elk station om de kleur te zetten in de flessen en meng het in je inventaris. Lees de beschrijving van elk station om te zien welk bedrag het voegt. Telt water met 1.
  • Opmerking: De naam van het mengsel, zoals beschreven in het proces zal worden gekleurd dezelfde kleur als het mengsel wordt in de container in het spel.
 3. 3
  Vul de eerste fles met water uit de gootsteen.
 4. 4
  Vul het tweede fles met UMB 3 van de grote rode pot.
 5. 5
  Combineer de twee in je inventaris om np-004 te krijgen.
 6. 6
  Vul de andere fles met geel 6 van de grote gele pot.
 7. 7
  Combineer de twee in je inventaris om UMB 10 krijgen.
 8. 8
  Maak UMB 7.
  • In twee andere potten, combineer Water met Yellow 6.
 9. 9
  Combineer de twee in je inventaris om vp-017 te krijgen.
 10. 10
  Vul de andere fles met UMB 3.
 11. 11
  Combineer de twee in je inventaris om een bruinachtige mengsel genaamd v-schok, wat gelijk is aan UMB 20 krijgen.
  • Gebruik het. Ga naar de Aqua Ring (ronde kamer met haaien die nu wordt afgevoerd), en komen in de Control Room, klim dan de ladder en ga naar de werkelijke afgevoerd ring. Ga door de deur in het midden en onmiddellijk naar je inventaris en druk op om de V-Jolt gebruiken. Toen hem werd gevraagd, gooi alle andere lege potten

Tips

 • Vergeet niet om de open haard te controleren op de Helmet Key na het verslaan van Plant 42 - u zal worden gebruikt in het herenhuis. Na Plant 42, je bent ongeveer halverwege het spel, en nu is het allemaal beweegt in een vrij snel tempo.
 • Een bestand met de naam "Organic Chemistry Lab Experiment" geeft meer tips en informatie over V-Jolt. Er staat alleen de kleuren van de mengsels als je om V-Jolt. Het wordt gevonden als een witte boek op de boekenplank in kamer 003 van het Residence. Het bestand dat u vindt vlak voor dat heet "Plant 42 Report", en het heeft meestal interessante feiten, maar biedt ook een paar nuttige tips.
 • De vergelijking wordt ook gekrast op de muur van de V-Jolt kamer. Het is als volgt;
  • 1 + 3 = 4, 4 + 6 = 10, 1 + 6 = 7, 10 + 7 = 17, 17 + 3 = 20.
 • Er is nog een andere aanwijzing in het spel, en het is op een papier aan de muur;
  • Water = 1, Rood = 3, Paars = 4, Geel = 6.
 • Opslaan vlak voordat dit deel, zodat je gewoon kunt herstarten als je rotzooi op echt slecht - dit kan een paar pogingen nemen.
 • Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar alles is hier uitgelegd zijn dingen die je zou moeten hebben bedacht voor jezelf om toch door te gaan. Als u niet in staat om het uit alleen van de aanwijzingen in het spel zijn geweest, kan je uitwerking en uitleg nodig - dat is de reden waarom de kleur die het mengsel is hier hetzelfde is als de kleur van het mengsel in de container in het spel.
 • Dit onbekwaam het gewoon en je zal het opnieuw tegenkomen met de tiran op het helikopterplatform.

Waarschuwingen

 • Als je rotzooi op, kan de chemische stoffen die een giftig gas dat u zal doden als je niet de kamer te verlaten te maken. Dit wordt gedaan door het toevoegen van NP - 004 tot UMB 10 NP- 004>.