Wkunl

Hoe te dansen met een meisje in een club

Gaan naar de club en dansen met een meisje kan ontmoedigend lijken voor sommigen. Het is luid, de ruimte is krap, en niemand weet echt iemand anders. Maar als je echt nadenken over wat die factoren werkelijk betekenen, en volg de onderstaande adviezen, zie je dat het krijgen van een meisje met je dansen is eigenlijk vrij eenvoudig!

Stappen

Hoe te dansen met een meisje in een club. Vinden het meisje dat je opvalt.
Hoe te dansen met een meisje in een club. Vinden het meisje dat je opvalt.

Het naderen van een meisje te dansen

 1. 1
  Vinden het meisje dat je opvalt. Zorg ervoor dat ze niet een vriendje en op de uitkijk voor andere jongens die een belang in haar kan hebben ook. Normaal gesproken, is niemand op zoek naar problemen, tenzij je irritant of arrogant. Als het meisje heeft een vriendje, verder te gaan en sorry zeggen.
 2. 2
  Beoordeelt haar interesse. Hoewel het niet altijd nodig is, probeer dan een signaal van haar dat ze wil dansen te krijgen. Je zou kunnen kijken naar haar en glimlach. Als ze lacht weer of andere manier hints op een andere manier, dat ze u heeft gemerkt, waarschijnlijk wil ze je met haar te dansen.
 3. 3
  Dansen op de muziek tijdens het naderen haar van achteren. Uw benadering zou genoeg worden gedraaid, zodat ze kan zien je aankomen. Op het eerste, laat wat ruimte, zodat ze niet het gevoel dat je jezelf dwingen op haar.
  • Sommige dames houden niet van achter benaderd. Lees de situatie in context en beslissen of het is het beste om haar te benaderen vanaf de voorkant.
 4. 4
  Wachten tot ze je aanpak. Als ze geïnteresseerd is, zal ze dichterbij dansen bewegen en beginnen met stoten, wikkelen of slijpen. De meeste vrouwen dansen in hun eigen tempo, en voor het moment, het accepteren en volgen. Time je heup-bewegingen, zodat de dansende comfortabel voor jullie beiden zullen zijn.

Belangrijke aspecten van het dansen met meisjes in clubs

 1. 1
  De leiding nemen. Als je eenmaal hebt danste met haar voor een tijdje en zijn klaar voor een verandering van tempo, kan je partner comfortabel met u het plaatsen van uw hand op haar heup. Als ze niet comfortabel met dat, excuses en overwegen te verhuizen naar een andere partner, tenzij ze uitdrukt hij door wil gaan dansen met je.
 2. 2
  Laat haar inleiding van de toename van het aanraken. Sommige dames willen de intensiteit tussen de twee van u te verhogen doordat het aanraken van bepaalde lichaamsdelen. In bijna alle gevallen is alleen aanvaardbaar voor de vrouwelijke de verhoging initiëren. Zij zal dit meestal doen door grijpen je hand en plaats het ergens over zichzelf.
  • Niet knijpen of anderszins snel en kinderlijk grijpen bij haar. Je zult vernietigen wat chemie was er tussen de twee van jou. Speel op veilig en volg haar lood totdat je heel duidelijk over wat ze wil.
 3. 3
  Besteed aandacht aan symmetrie. Als je een lang en slungelige man, probeer meisjes die langer zijn als goed, of tenminste van gemiddelde lengte halen. Als je danst met mensen aanzienlijk kleiner dan jij, bent je moves gebonden om te kijken onhandig maakt niet uit wat je doet.
 4. 4
  Richt je aandacht op haar. Niet om zich heen naar andere mensen kijken. Houd je ogen bezig op wat je doet. Goede dansers zijn er om gezien te worden, om niet te zien.
  • Dragen oogkleppen om dit te vergemakkelijken. U kunt dragen een kap, tinten of gebruik de punt van een fedora.
 5. 5
  Volg de beat. De meeste clubs nummers volgen over het algemeen hetzelfde ritme - een-twee-drum, een-twee-snap. Je wilt zijn in het ritme bij het dansen met haar of zij zal waarschijnlijk interesse verliezen.
 6. 6
  Focus op je voetenwerk. Dit is net zo belangrijk, zo niet meer, dan de beweging van je romp. Maak gebruik van de hiel en teen delen van je voeten. Kijk springkasteel en je lichaam zal volgen.
 7. 7
  Mix uw bewegingen. Zoals de liedjes veranderen, doe hetzelfde met je bewegingen. Get down low. Leg je armen om de verschillende delen van haar lichaam (binnen reden, tenzij ze anders doet vermoeden). Nemen handgebaren op de gelegenheid. Jezelf te onderscheiden en ze zal haar interesse houden in jou.
 8. 8
  Wees zelfverzekerd. Als je stijf of ongemakkelijk verschijnen, zal dit een turn-off voor haar zijn. Meisjes houden van vertrouwen. Vergeet niet dat niemand kijkt naar je dansen. Ze zijn er om plezier te hebben en te genieten van zichzelf op dezelfde manier waarop je bent.
 9. 9
  Accepteer afwijzing. Als uw partner uitdrukt dat ze klaar is dansen met je, hoe kort het kan zijn geweest, het accepteren en verder gaan. Vergeet niet dat uw kansen op het dansen met een ander meisje zijn beste direct na het beëindigen van uw laatste dans.

Tips

 • Als u dansen in de voorkant van een meisje dat je aandacht heeft, maak oogcontact en glimlach. Wees niet te opgewonden of nerveus kijken.
 • Als het meisje je afwijst, niet gewoon staan. Blijf dansen en bewegen op iemand anders snel.
 • Als het meisje echt niet wil met je dansen, zal ze je handen volledig te verwijderen uit haar heupen.
 • Als je begint te dansen met een meisje en ze niet naar de muziek of verplaatsen helemaal niet, ze is niet geïnteresseerd in jou. Verder te gaan.
 • Probeer niet te gaan voor een meisje dat met een grote groep vriendinnen. Ze kan je afwijzen voor hen om te pronken of omdat ze niet wil aan de enige dansen.
 • Als u zich zorgen maakt over het krijgen van afgewezen, je beste shot is om te dansen met iemand die alleen danst. Idealiter zullen ze naast een vriend die danst met iemand anders te zijn.

Waarschuwingen

 • Als je een meisje te benaderen om te dansen en krijgt ze plots de drang om "het gebruik van de badkamer," beschouw jezelf afgewezen. Probeer niet te dansen met haar als ze terug. Als ze echt nodig om de badkamer te gebruiken en wil dansen, zal ze je benaderen.
 • Raak haar kont niet aan om haar aandacht te krijgen of je zal waarschijnlijk krijg geslagen omdat dit irriteert echt de meeste meisjes.
 • Vraag nooit een meisje direct naar haar gezicht te dansen in een club als je alleen schreeuwen langs haar oor. Het beste is om gewoon met haar dansen en laat de natuur zijn gang gaan.
 • Probeer niet met haar te dansen op de laatste langzaam nummer dans omdat je meer kans meestal liedjes worden afgewezen voor koppels. Als ze je afwijst, dan kan het erg pijnlijk en hartverscheurend.

Dingen die je nodig hebt

 • Een vrouwelijke
 • Zelfvertrouwen
 • Leuke adem klaar voor een kus (als ze je laten)
 • Mobiele telefoon aan haar nummer te nemen.
 • Mooie kleren om te dragen.
 • Aftershave / deodorant
 • Schone tanden
 • Verse haren knippen.
 • Goede schoenen.
 • Stijlvolle outfit