Wkunl

Hoe te beginners elektrische gitaar spelen

Leren om de elektrische gitaar te spelen is iets dat gemakkelijk te doen, veel plezier, en wie weet: als je getalenteerd en praktijk hard genoeg bent, kan je zeker de komende zes-snarige virtuoos geworden! Dit artikel zal u tonen hoe te beginnen!

Stappen

Hoe te beginners elektrische gitaar spelen. Heb je gitaar goed ingesteld.
Hoe te beginners elektrische gitaar spelen. Heb je gitaar goed ingesteld.

Methode een: gewoon spelen

 1. 1
  Heb je gitaar goed ingesteld. Het krijgen van uw gitaar correct ingesteld is een van de belangrijkste sleutels tot het hebben van een goede leerervaring. U kunt dit doen door de gitaar goeroe in de muziekwinkel, een professionele muzikant, of de eigenaar van uw lokale gitaar reparatiewerkplaats. Er zijn een paar belangrijke voordelen aan het hebben van je gitaar goed ingesteld:
  • Goede intonatie. Dit is misschien wel de meest kritische ding. Je gitaar moet nauwkeurig zijn, zodat wanneer het in tune (en je bent de juiste noten speelt), zal het goed klinken. Als je gitaar heeft slechte intonatie, kan het zijn afgestemd op de lagere snaren, maar vreselijk out-of-tune bij het spelen van hogere noten. Dit zal ontmoedigen, en maakt het veel moeilijker om te leren.
  • Het gemak van het spelen. Een gitaar die is opgezet te hoog kan worden bijna onmogelijk om te spelen, omdat het een enorme hoeveelheid vingerdruk kan nemen om druk de snaar op de frets. Niet alleen zal dit leiden intonatie problemen, zal het pijn, en het zal je vertragen! Na verloop van tijd zal je eelt op je vingers om de pijn te verzachten te ontwikkelen, maar het zal nog steeds moeilijk om snelle loopjes te spelen of gemakkelijk over te schakelen tot akkoorden te zijn.
 2. 2
  Luister en herhaal. Vrijwel elke song die u wilt heeft een herkenbaar melodisch patroon, een soort memorabele beurt van notities. Beperk jezelf niet tot alleen de gitaarsolo's-al is dat altijd goed om te leren, maar ook luisteren naar de zanger, de baslijnen, kleine vullingen en noedels uit de gitarist. Iets dat je oor vangt zal werken-de eenvoudiger, hoe beter, als je aan het leren.
  • Bijvoorbeeld, de melodie te Locked Out of Heaven door Bruno Mars is vrij eenvoudig, en heeft weinig vocale hooks en formuleringen die je kunt proberen en imiteren met de gitaar.
  • Call Me Maybe van Carly Rae Jepsen heeft een pakkende melodie, maar het heeft ook een opvallende reeks back-patroon dat een goede uitdaging zou zijn.
  • Gangnam Style van Psy heeft een indringend synth lijn die begint direct bij het ​​begin, en loopt het hele lied. Terwijl je alle "synthy" toon niet kunt krijgen, kunt u de basis likken naar beneden en dan veel plezier ermee!
  • De sleutel hier is niet om een ​​gitaar legende te worden door te leren solo-het is om een ​​gitaar legende te worden door te leren om te luisteren en te kunnen spelen wat je hoort.
  • Als je problemen hebt vangen een deel van een melodie, probeer dan het bekijken van de YouTube-video voor het: vaak tijden, zullen er foto's van de band speelt dat beetje.
 3. 3
  Meng de harde spul en de makkelijke dingen. Geef jezelf een "geestelijke" break na het werken aan iets wat moeilijk door het spelen iets makkelijker, iets wat je prettig bij voelt. Dit zorgt ervoor dat je vingers bewegen, houden je steeds beter, en helpen houden u van het krijgen ontmoedigd.
  • Zorg ervoor dat u altijd moeilijk spul om op te werken! Dit is hoe je zal groeien als een gitarist.
  • Werken de dingen die je hebt een harde tijd met vaker dan de dingen die je een makkelijke tijd volbrengen. Bijvoorbeeld, als je merkt dat je goed in het spelen van snelle single-noot solo's zijn, dat is geweldig! Blijf oefenen die vaardigheid. Als u een harde tijd met akkoorden, zorg dan dat je de praktijk die minstens zo veel als je de praktijk single-noot solo's.
 4. 4
  Vermijd effectpedalen wanneer je de praktijk. Tuurlijk, zal een stompbox je geweldig versnipperen toon te geven en te ondersteunen voor altijd, maar het doet ook iets anders: het maskeert fouten in techniek.
  • Een zuivere, schone gitaar toon zal elke fout bloot in je spel. Sla het versnipperen toon voor als je jammen met je vrienden, of gewoon lossnijden op uw eigen.
 5. 5
  Leren muziek. Als je te ontwikkelen als gitarist, leer je genieten van de "shortcuts" muziektheorie kan geven.
  • Bijvoorbeeld, in plaats van te moeten knoeien om de juiste akkoorden te vinden die een song, zal een kennis van muziektheorie stellen u in staat om te weten wat de waarschijnlijke akkoorden zijn in een bepaalde sleutel.
  • Het laat je ook muzikaal praten met andere spelers, vooral handig als je een band op te richten. Zo zal een toetsenist niet in staat zijn om je vinger posities interpreteren als je zegt "spelen dit akkoord." Een keyboard en gitaar zijn helemaal niet gelijk in de manier waarop de noten worden gepresenteerd. Echter, als je zegt "Speel een A7 vervolgens een B7 dan terug naar E," hij zal waarschijnlijk om u te begrijpen.

Methode twee: neem lessen

 1. 1
  Zoek een goede gitaar leraar. Wat maakt een goede gitaar leraar voor iedereen anders zal zijn. Sommige mensen leren door te kijken, sommigen leren door te horen. Misschien wilt u iemand die gespecialiseerd is in het soort muziek je wilt, of iemand die alleen maar weet hoe je de beste resultaten te krijgen, ongeacht welke stijl van muziek de student verkiest vinden. Vind de beste stijl voor uw manier van leren.
  • De stijl van de muziek die je wilt is slechts een overweging. Bijvoorbeeld, zou een gitarist die de blues verkiest lessen in flamenco-stijl gitaar. Terwijl flamenco en blues zijn niet helemaal gelijk in stijl of inhoud, de technieken voor flamenco gitaar zijn veel meer betrokken, en kan leiden tot een gitarist met veel complexere blues stijl.
 2. 2
  Muziek leren lezen. Ongeacht lesgeven stijl die u verkiest, zorg ervoor dat het omvat het lezen van muziek. Want er zijn zes snaren betrokken zijn, en veel noten die kunnen worden afgespeeld op verschillende strijkers, gitaar spelen door het lezen muziek is niet eenvoudig. Training in deze vaardigheid is zeer behulpzaam.
 3. 3
  Houd het leuk. Het maakt niet uit welke stijl van muziek die je aan het leren bent, het nemen van lessen impliceert een zekere mate van verveling: herhaling, moeilijkheden, meer herhalingen en oefeningen die veel meer over wiebelen je vingers op de juiste manier dan ze zijn over het daadwerkelijk klinken interessant zijn. Dit kan leiden tot burn-out als je het niet leuk te houden!
  • Oefen de voor u lessen, en dan als je klaar bent, sluit het boek en spelen wat je wilt, op een manier die u wilt.
  • Bij het beoefenen van schalen of patronen en je denkt dat je geest gaat gevoelloos gaan van verveling, kruid de schalen of patronen met versieringen. Zorg ervoor dat u aan de daadwerkelijke noten, zodat je leert de technieken toegewezen, maar ook proberen dingen zoals het gebruik van bochten in plaats van frets voor nauwe notities; toevoegen van een verschillende mate van vibrato, het inschakelen van de distortion, reverb en vertragingen; afspelen van dezelfde muziek achteruit. Het idee is om iets te doen om de routine te breken en houdt het interessant.
 4. 4
  Praktijk. Of je het leren op uw eigen of het nemen van lessen, de enige manier om beter te worden is door het beoefenen, of "woodshedding." Dit betekent oefenen en spelen zo vaak als je kunt, voor zo lang als je kunt.
  • Leren om de gitaar te spelen omvat vele dingen: het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen in je vingers, het leren waar de noten op de gitaar, gebouw "spier-geheugen," spelen netjes, en spelen met gevoel. Deze alle tijd nemen om te ontwikkelen, en sommige delen zullen sneller dan anderen gebeuren. Blijf er mee door, en je zal de knie te krijgen.
  • Elke gitarist die je ooit hebt gehoord of beluisterd op de radio of bewonderd is precies geweest waar je bent. Ze hebben ook een ander ding gemeen: ze nooit gestopt met spelen en oefenen!

Tips

 • Zorg ervoor dat je gitaar iets voor u is. Sommige gitaren, zoals de Les Paul-style gitaren, zijn erg zwaar, terwijl anderen, zoals Strat-style gitaren zijn veel lichter.
 • Het hebben van een goede versterker zal een verschil in hoeveel je genieten van de geluiden die je krijgt te maken. Een laag wattage buizenversterker is een geweldige manier om te gaan.
 • Effectpedalen kan remmen techniek, maar ze kunnen ook zorgen voor een zeer mooie omgeving voor hoofdtelefoon oefenen. Als het middernacht, maar de tijd voor het shredden, zul je niet het huishouden wakker!

Dingen die je nodig hebt

 • Elektrische gitaar
 • Plectrums
 • Amp en kabel
 • Hoofd telefoons (optioneel)