Wkunl

Hoe maak je een stoere elektrische gitaar en versterker op een budget te kiezen

Het kiezen van welke gitaar en versterker om te beginnen met een hair-pulling taak kan worden. Maar hier zijn enkele manieren om het gemakkelijker te maken.

Stappen

Hoe maak je een stoere elektrische gitaar en versterker op een budget te kiezen. Bedenk wat voor soort muziek je wilt spelen.
Hoe maak je een stoere elektrische gitaar en versterker op een budget te kiezen. Bedenk wat voor soort muziek je wilt spelen.
 1. 1
  Bedenk wat voor soort muziek je wilt spelen.
  • Als je nog nooit van plan om octaaf hoge vibrato bar dingen te doen of muziek af te spelen in de stijl van bands als PANTERA (harde, snelle metal, met veel hoge noot buigen leads), of Jimi Hendrix (psychedelische rock), dan is exclusief eventuele zwevende of fancy brug (ook wel een staartstuk). Niet-drijvende staart stukken zijn meestal stabieler (het houden van melodie en intonatie) en goedkoper om te kopen.
  • Je moet een bezoek aan een lokale gitaar winkel om uw eerste gitaar kopen. Je zal enorm profiteren van hun ervaring, en ze in staat om u te ondersteunen na de verkoop zal zijn. Vermijd plaatsen zoals Walmart, Best Buy, enz., omdat alles wat ze kunnen doen is verkopen je een gitaar, en een arme een op dat. De meeste lokale gitaar winkels zijn gegaan naar grote lengten gitaarlijnen die zijn onderhouden te selecteren en af ​​te spelen en goed klinken. Als beginner zul je hun service en toewijding aan je waarderen, ook al is een lokale winkels prijsstelling een stukje hoger kan zijn. De meeste lokale winkels bieden lessen, als goed.
  • Vermijd mega keten muziekwinkels, zoals Guitar Center of Sam Ash. De klantenservice staat is slecht voor het grootste deel, en de sfeer is niet bevorderlijk voor een beginner het uitkiezen van hun eerste instrument. Ook bieden zij geen in-house service afdeling, en geen les ateliers, hetzij.
  • Nek dikte. Wil je een all-round gitaar, of heb je een bepaalde stijl je weet dat je gaat te willen spelen? Slide blues spelers moeten op zoek naar een hals die is breder en heeft een mooie boog op de achterzijde voor ondersteuning. Als u wilt populaire metal of rock te spelen, moet je gaan voor een mooie smalle hals. Het is makkelijker om de vingers bewegen.
 2. 2
  Kijk naar de actie. Actie is de afstand tussen de toets en de string op een gegeven moment. Zorg ervoor dat u hoort geen gezoem van de gitaar bij het afspelen van een notitie op een normaal gewicht. Probeer het bij de 5, 10, 12, fret, enz. en luisteren naar de 'buzz' van de snaren gebons op de frets eronder. Als een gitaar is als dit, vraag de muziekwinkel (elke goeie zal dit voor je doen) om de nek aan te passen als je kunt uitproberen in speelbare staat. Als zij het kunnen aanpassen voor u, dan is er geen probleem, het is gewoon nodig aanpassing.
 3. 3
  Inspecteer voor fret slijtage, scheuren, enz. De voor de hand liggende dingen.
 4. 4
  Get it afgestemd op en af te spelen in de winkel. Sommige mensen vinden deze ongemakkelijke, zijnde een newbie en alles. Als u niet wilt spelen, gewoon beginnen buigen strijkers, op en neer, met de whammy bar, dat het als 'guitar stretching'. Dan zien hoe goed het blijft op stemming. Als deze gitaar heeft geen borgmoeren op het hoofd, en het nog steeds blijft op stemming, het is een winnaar. Maar als je moet opnieuw afstemt meer dan een beetje, en bijna alle snaren, doorgeven aan het. U zult groeien gefrustreerd door het erg snel.
 5. 5
  Sluit hem aan op een versterker, en kijk of je van het geluid. Als u nieuw bent bij deze, zal uw smaak voor toon waarschijnlijk veranderen. Gewoon iets dat dicht bij wat je wilt klinkt. Denken in termen van duidelijkheid, tinniness, diepte, kleur.
 6. 6
  Hebben een realistisch budget en houd je daaraan. Kijk rond totdat je iets in je assortiment te vinden. U kunt verwachten om iets te vinden in de 150€ tot 340€ bereik voor beginners.
 7. 7
  Ga voor toon met de versterker. Probeer meer dan tien verschillende soorten voordat u beslist. U kan nodig zijn om een ​​processor te kopen ook, dus overwegen of de versterker heeft ingebouwde effecten of niet.

Tips

 • Neem een ​​gitarist vriend met u om u te helpen filteren op de lagere kwaliteit gitaren.
 • Luisteren, observeren. Hier krijg je een goed idee van wat je wilt door te luisteren en proeven, niet kopen op een bevlieging. Neem een ​​paar weken als het moet. Maar zorg ervoor dat onderdelen zijn in goede staat, en de functie zoals je zou willen dat ze.
 • Niet kopen op de merknaam.
 • De beste gitaren voor een lagere prijs zal niet de grote merken. De majors kunnen gitaren in uw prijsklasse te bieden, maar ze zijn meestal slecht gemaakt in China, of wie weet waar. Als je beter award jezelf met een groot merk en de grote prijskaartje die ermee gepaard gaat.

Waarschuwingen

 • Tremolo bars - Veel lagere-end gitaren zijn ontworpen om te kijken cool en zijn uitgerust met zwevende bruggen voor super tremolo bochten en flutter. Ze zien er cool, maar een triest feit is veel van deze lagere end modellen hebben een lage kwaliteit hardware. Er is niets meer frustrerend dan dat het een newbie, het kopen van een hete kijken gitaar, en moeten fine-tunen om de 2 minuten. Vermijd dit, of koop een fatsoenlijke brug voor ongeveer 75€ 0,00 extra en installeer het.
 • DANDY DIME ADS-Dit is een geweldige manier om een ​​deal te krijgen op nieuwe gear. Gewoon voorzichtig zijn, zullen sommige mensen iets te zeggen om u te kopen. Met een gladde tong om het te steunen, kan een goedkope gitaar eruit als een top-liner een beginner. Niet kopen in een verhaal, krijgen de modelnummers en Google het.
 • Winkel gitaren-NIET een gitaar te kopen van Target, Walmart, Best Buy, Etc Deze gitaren zien er erg flashy, maar hebben slechte pickups, lage kwaliteit hout, en ga out-of-tune na ongeveer 30 seconden (voor echt).