Wkunl

Hoe maak je een band te maken en krijg ontdekt

Het samenstellen van een band met de hoop van beroemd worden kan soms een ontmoedigend ding. Er is een hoop werk betrokken zijn, en iedereen in de band zal moeten zetten in een gelijke hoeveelheid werk en toewijding en zijn op dezelfde pagina. Echter, door het volgen van deze gids, je kan gewoon lopen langs de laan van het succes van een veel eerder. Ook moet je mensen die niet zal opgeven, zelfs als ze niet denken dat het mogelijk is te vinden.

Stappen

Hoe maak je een band te maken en krijg ontdekt. Zoek een band samen te voegen of een nieuwe te beginnen.
Hoe maak je een band te maken en krijg ontdekt. Zoek een band samen te voegen of een nieuwe te beginnen.
 1. 1
  Zoek een band samen te voegen of een nieuwe te beginnen. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit doel te bereiken. Eerst stak vliegers zeggen dat je op zoek bent naar een band te maken. Als u weet dat het genre van muziek die je wilt spelen, beslissen welke soorten instrumenten die je nodig hebt en zorg ervoor om te vermelden wie / wat je zoekt in je folders (bv. zoek naar een jazz trompettist). Ook post de vliegers op plaatsen waar krijg je de beste resultaten. Fliers voor rockmuzikanten in een jazzy coffeeshop zal niet krijg je veel reacties.
 2. 2
  Heb audities tot je de perfecte match voor u te vinden. Misschien wilt u de muzikant interviewen over hun muzikale interesses en arbeidsethos ook om ervoor te zorgen dat u compatibel zal zijn.
 3. 3
  Zoek een plek om te oefenen. Zorg ervoor dat de praktijk plaats is voor iedereen toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken. Indien de praktijk gebied is een 30 minuten rijden voor je drummer, hij / zij zal waarschijnlijk beu te moeten laden / lossen van de set over en drum.
 4. 4
  Oefen op uw eigen, zodat je goed zult zijn en zodat u weet uw vaardigheden. Als je oefent voor een jazzband, ga ergens rustig genoeg om te oefenen.
 5. 5
  Als u samen uw band, veel oefenen. Zorg ervoor dat deze praktijken productief te maken. Als je de hele tijd zitten praten over de nieuwste sportevenement besteden, zal je band niet lukken (tenzij je echt geluk hebt).
 6. 6
  Beginnen met het vinden van uw geluid. Dit zal vaak komen ongeveer een keer de band begint om samen te werken en gel. Stijl van elk individu zal samenkomen om een ​​uniek geluid te vormen.
 7. 7
  Maak een foto voor de groep. Dit omvat een interessant bandnaam en het dragen van bepaalde kleding te leven shows. Als iemand een hardcore band hoort op het podium klinken ze echt geweldig en dan kijken ze omhoog en zie een heleboel mannen van middelbare leeftijd met bier buiken dragen vrouwen slaan en netwerkborrels ze zullen worden uitgeschakeld door hen. Ze willen wat ze zien overeenkomen met wat ze horen.
 8. 8
  Erachter te komen wat de beste manier om je muziek. Veel bands hebben 1 of 2 leden die schrijven de basis voor elk nummer en dan laat de band het nemen van daar. Andere bands kunnen schrijven terwijl jammen met de hele groep, hoewel dit kan langer duren.
 9. 9
  Als je eenmaal een fatsoenlijke set van nummers, overwegen het opnemen van een demo. Als je serieus bent over je band, en hebben de fondsen, kunt u kijken in boeken enige tijd in een studio. Dit zal duur worden vergeleken met een bandrecorder, maar de kwaliteit zal sterk worden verbeterd en kan resulteren in je band steeds vaker ingehuurd. Plus, zal het geeft je een goede kwaliteit opname te spelen voor je familie en vrienden tot je een echte album opgenomen kan krijgen.
 10. 10
  Begin met kleine optredens. Bel de lokale clubs en vragen of je kunt spelen. Vinden partijen te spelen bij. Als je op school, zich aanmelden voor de talentenjacht, of vraag om te spelen tijdens de lunch voor uw collega's. Door klein te beginnen, kunt u een voorproefje van hoe het publiek reageert te krijgen, wat te doen als je beter optredens, en maak een klein beetje geld uitgeven.
 11. 11
  Kijk op craigslist. Com. Er is een sectie waar club managers en event planners plaatsen jol informatie. Deze zullen vaak moeten betalen optredens en zijn geweldige manieren om je band bloot te stellen aan het publiek.
 12. 12
  Krijg een agent. Ze weten hoe het bedrijf werkt en wie om mee te praten.
 13. 13
  Zodra u meer geld te besteden, investeren in studiotijd. Een paar uur in een studio met een ervaren technicus kan produceren wonderen. Als je band is het uitvoeren en regelmatig samen te oefenen, moet je om van de ene track naar de andere staat, net alsof het een optreden. House Of The Rising Sun van de Dieren werd in een take opgenomen, omdat ze hadden toerde met het lied voor zo lang, het was een tweede natuur. Als je eenmaal een kwaliteit opname van je band, stuur het naar platenmaatschappijen en radiostations. U kunt ook de productie van cd's en verkoop ze op je optredens.
 14. 14
  Maak webpagina's voor je band. MySpace.com is een geweldige manier om je band bloot te stellen aan het publiek en er zijn vele andere sites met vergelijkbare programma's die zijn gratis en werken heel goed, en zoveel als je misschien niet wilt dat uw muziek gratis weg te geven, omdat geloof me het echt echt hulp nodig! Maar vergeet niet vele bekende bands begonnen met een myspace pagina
 15. 15
  Vertel iedereen die je kent over je band. Familie, vrienden, mensen die je ontmoet bij McDonald's. Krijg zo veel blootstelling als je kan.
 16. 16
  Zodra u boekt een ruime jol, maak een poster met een foto van je band en info over het optreden. U kunt 20 of zo kopieën voor een goede prijs te maken en verspreid ze rond de stad. Ze vangen volkeren ogen en brengen meer mensen naar je optredens.
 17. 17
  Verkopen goedkope tickets voor kleine optredens houd ze in kleine clubs of parken.
 18. 18
  Vergeet over het zijn zenuwachtig, gewoon plezier hebben. Als je plankenkoorts, maar vinden een donkere plaats in de achterkant van de locatie om te kijken wanneer je zenuwachtig. Op die manier zult u niet ontmoedigd door uw juichende fans.
 19. 19
  Bovenal - Blijf oefenen! Misschien wilt u herschrijven of omleiden liedjes als je band / sound evolueert. Dit is perfect in orde. Het geeft je iets nieuws en spannend om te spelen, en het geeft je fans iets om naar uit te kijken. Ook proberen te zelfverzekerd en eigenwijs niet te krijgen en niet de praktijk. Wilt u een goede band hebben, herinneren; oefen veel.
 20. 20
  Maak een soort website voor je band en upload downloadbare content, zodat mensen van over de hele wereld kan naar hen luisteren, ook video zelf doet performances en post ze op youtube, geloof me dit werkt. Ik heb zopas mijn band en we dit doen en we worden steeds populairder, zijn we op onze eerste liveoptreden in ons buurthuis.

Tips

 • Hard werken in de praktijk, en elkaar helpen.
 • Als uw vrienden zijn goed in een instrument en wilt u uw band te komen, dat is nog beter!
 • Probeer uw groep verschillend van de andere groepen om u nog meer opgevallen aan te maken.
 • Houd songteksten en ideeën om je zelf, tenzij u iemand die u kunt vertrouwen te stuiteren ideeën rond met hebben.
 • Probeer het hebben van een band met je vrienden, zodat je niet iemand die iets als je nummer of je teksten van de liedjes die u maakt steelt krijgen.
 • Hebben een soort van vaardigheden die iedereen die je nodig zou hebben voor zodat je niet weg van de band gegooid
 • Maken of proberen om een ​​home recording studio voor demo's te krijgen.
 • Plan uit voor tijd die moet worden op welk instrument en wat uw bandnaam zou moeten zijn.

Waarschuwingen

 • Wees bereid om hard te werken.
 • Wees zeker van uw liefde voor muziek.
 • Vergeet niet, wees niet ofwel te bazig. Anders wordt uw leden zal boos op u en u eruit schoppen. Dan zul je geen band meer hebben. Dus proberen en geven gelijk macht om iedereen in de band.
 • Niet haasten om een ​​nummer af bij het opnemen (breng een goede terwijl op elk nummer tot zijn perfect om u)
 • Niemand houdt van cliches. Wees origineel!
 • Heb je instrumenten niet afval tijdens een optreden, tenzij u zich kunt veroorloven om ze te vervangen.
 • Dit vergt veel inzet.
 • Niet overdrijven alles.
 • Wees een team, bij elkaar blijven, of de band zou wel eens uit elkaar vallen!
 • De stappen zijn niet zo eenvoudig als ze klinken.
 • Accepteer afwijzing.
 • Je zou niet opschieten met iedereen in de band.

Dingen die je nodig hebt

 • Een vorm van muzikaal talent
 • Een band (natuurlijk)
 • De muziekinstrumenten die nodig zijn voor het soort muziek die je zal spelen
 • Audio-opname software voor het opnemen van ideeën en demo's
 • Een plek om te oefenen
 • Een merch persoon
 • Een leuke plek om te hangen