Wkunl

Hoe maak je een band manager te worden

Een band manager is een belangrijk stuk van de artiest of band thuisploeg. Hij of zij is de artiest of partner band. Hij / zij ontvangt tussen de 10-20 procent van alle inkomsten van de wet brengt binnen Hij / zij is verantwoordelijk voor regie, motiveren, en het filteren van de zakelijke aspecten van een muzikale carrière in werkbare informatie voor de daad.

Stappen

Hoe maak je een band manager te worden. Maak uw management bedrijf.
Hoe maak je een band manager te worden. Maak uw management bedrijf.
 1. 1
  Leer de industrie. De eerste stap om een ​​manager wordt steeds geïnformeerd over alle dingen "muziek-industrie." Je zal worden belast met de publiciteit, etiket relaties, uitgeverijen relaties, trefpunt of vertegenwoordiger relaties, en alle andere aspecten van de handelingen carrière. U kunt alle drive, passie, en de straat smarts hebben in de wereld, zonder kennis van de industrie u werkt, zal u en uw handelen niet ver komen. Controleer de sectie tips voor een aantal goede leermiddelen.
 2. 2
  Maak uw management bedrijf. Verzin een naam voor uw management bedrijf en maak een visitekaartje. Visitekaartjes om u te helpen legitimiteit te geven. Maak een Myspace -pagina of een website (als je het geld) voor uw bedrijf en een link naar het op uw visitekaartje. Schrijf een Missie en post het op uw site.
 3. 3
  Zoek een band of artiest te beheren. Dit kan moeilijk en gemakkelijk. Het hangt allemaal af van waar je bent, hoe hard u zoekt, en waar je ook kijkt. Ga naar lokale shows, wanneer u een handeling wachten tot de show voorbij is en geven ze je kaart. Wees niet opdringerig of arrogant. Bieden hen simpelweg uw bewondering en laat hen weten dat je graag om te chatten. (Zie Eerste indrukken in de sectie Tips).
  • Zoek een daad bij lokale clubs en podia. Gaan kijken en zo vele shows als je kunt.
  • Zoek een daad online met behulp bandFIND.com 's manager ad aanbiedingen. Het bedrijf is gespecialiseerd is het aansluiten van de muziekindustrie en de kunstenaars.
 4. 4
  Zorg ervoor dat de handeling die u vertegenwoordigt de juiste is. Neem geen genoegen met zomaar een muzikale act, want het is de managers passie voor de handeling die drijft en stuwt de artiest of band's carrière. Het kan een tijdje duren om inkomsten te genereren, omdat je alleen een verlaging van wat de kunstenaar maakt. Je moet geloven in de handeling die u vertegenwoordigt of je gewoon ver komen.
 5. 5
  Follow-up. Nadat u de handeling die u wilt vertegenwoordigen vinden, stuur ze een follow-up e-mail of MySpace-bericht. Houd het kort en zoet. Niet vertellen dat u wilt rep hen gewoon nog niet. Simpel, het opzetten van een bijeenkomst en laat hen weten dat u wilt praten over hun carrière en hun doelen.
 6. 6
  Hebben de vergadering. Verkleed als een manager zou doen en kopen de daad lunch. Tijdens de lunch vraag hen vragen over hun doelen en over hun huidige carrière omstandigheden. Zorg ervoor dat je hebt gestudeerd op de industrie en op de handeling, dus je kunt zo nu en klokkenspel in en laat hen weten hoe u kunt helpen.
 7. 7
  Beheer uw act. Dus nu ben je een creatieve manager. U bent nu verantwoordelijk voor ervoor te zorgen dat de handeling slaagt. Om kick start dit proces zijn er een paar items die uw onmiddellijke aandacht nodig hebben.
  • Artiest / band ontwerp branding. Zorg ervoor dat het imago van de band wordt uitgedrukt in hun ontwerp werk. Dit beeld zal de kunstenaars merk geworden. Het zal helpen om ze te verkopen aan de industrie en de fans. (Niet te verwarren met de verkoop uit.) U bent een "manager", wat betekent dat je een sales man. Elke daad heeft een, een paar t-shirt ontwerpen, en een op maat ontworpen MySpace-pagina. Een goed ontwerp kan kosten een beetje, maar het is een cruciaal onderdeel van de band proces. Iamwe ontwerp is een redelijk goedkoop ontwerp dienst die gespecialiseerd is in muziek ontwerp. Het is heel belangrijk om je act te verpakken voor succes en het ontwerpproces is een cruciaal stuk van dat.
  • Foto's voor de wet. Professionele foto's gaan een lange weg. Foto's kan maken of breken een band of artiest. Je moet een paar schoten. Een hoofd geschoten, persoonlijkheid schot, schot sexy, live-opname, en een paar anderen.
  • De wet's Press Kit. Een persmap is standaard de Music Industry voor een artiest of band Resume. Het moet foto's, muziek samples, persberichten, persknipsels (Citaten uit eerdere pers), Biografieën, en alle andere media die u kan hebben bevatten. Het moet in een map met de banden logo aan de buitenkant. Uw contactgegevens moeten duidelijk ergens te vinden in de kit. Je moet ook de informatie uit deze kit om een online EPK (Electronic Press Kit) te kopiëren. Sonic biedingen is de huidige industrie standaard.
  • De wet van de aanwezigheid op het web. Meld je act voor alle grote web 2.0 muziekservices en hen te bevorderen. Deze omvatten MySpace, ilike, reverbnation, bandFIND.com en Facebook onder anderen. Gebruik ze allemaal. Ze bieden allemaal hun eigen diensten en mogelijkheden.

Tips

 • Eerste indrukken. Ze zeggen dat je 120 seconden om een eerste indruk te ontwikkelen. Ze zeggen ook dat na dat het duurt twee weken om die indruk te veranderen. Dus dat gezegd zijnde, besteden veel aandacht aan hoe je mensen benaderen. Wees niet arrogant nog kunnen vertrouwen, wees niet opdringerig nog assertief. Het belangrijkste is, minder is meer. Geen mensen overweldigen, gewoon jezelf introduceren, bieden uw kaart, op uw manier.
 • Leermiddel. Een entertainment advocaat door de naam van Donald Passman schreef een boek genaamd Alles wat u moet weten over de muziekindustrie. Het is de Bijbel elke kunstenaar manager.
 • Minder is meer. Dit geldt in alle aspecten. Wanneer netwerken via e-mail houdt het voor twee of drie zinnen. Bij het ontmoeten van mensen houden het kort en krachtig. Industrie Pro's hebben geen tijd om lange e-mails lezen en zitten en gab. Plus, als je e-mails worden lang het zegt: "Ik heb een ton van de tijd te doden". Hoe korter de meer professionele.