Wkunl

Hoe je cosplay als L / lawliet (death note)

Oke. Dus je bent al verliefd op manga, suiker, en handelen 'normaal'. Maar nog steeds niemand houdt van jou. En je bent ziek van het ophangen van een nep gezicht alleen voor hen zijn. In werkelijkheid moet gaan fungeren als uw favoriete anime personage: L uit Death Note! Hier zijn enkele basisstappen voor L en vervolgens een aantal basics in het algemeen dat u kunt volgen voor elk teken dat u zou willen zijn. Of dit het dagelijkse leven of gewoon voor cosplay plezier!

Stappen

Hoe je cosplay als L / lawliet (death note). De ogen zijn een van de belangrijkste onderdelen van het zijn L.
Hoe je cosplay als L / lawliet (death note). De ogen zijn een van de belangrijkste onderdelen van het zijn L.

Verschijning

 1. 1
  De ogen zijn een van de belangrijkste onderdelen van het zijn L. Hij heeft wallen onder zijn ogen van nachten zonder slaap, maar het is niet aan te raden je de hele nacht opblijven vanwege gevaren voor de gezondheid. Dragen wat zwarte eyeliner en oogschaduw zou moeten werken als je het goed doet.
  • Een andere manier is om mascara te bed, vooral op de onderste wimpers. Als je wakker wordt in de ochtend heb je tenminste grijsachtige wallen onder je ogen. Afgezien van dit, je ogen moeten bijna een lege blik om ze te hebben en maak je er een beetje verloren. Staren altijd bij mensen wanneer ze te spreken, moeten uw ogen wijd open te zijn maar het moet niet kijken geforceerd. Probeer niet te laten uw emoties te tonen door je ogen. Het moet lijken alsof je weet wat anderen niet doen.
 2. 2
  Je haar moet rommelig uitzien. Spike als je echt wilt, maar maak het niet vanzelfsprekend dat je dit deed op doel te maken. Het moet lijken alsof je net hebt gekregen op uit bed. Voeg een beetje meer haar aan de linkerkant van je hoofd bij het stylen als het niet als dat wordt gesneden al en maken alles kijken ongelijk. Hairspray helpt. Pluisjes it up en zet wat haar over je ogen.
  • De uiteinden van je haar moet niet veel langer dan je nek. Om het uiterlijk te voegen, te controleren en te zien of de linker kant is langer dan de rechter. Als het is, je vrij goed doet tot nu toe. Als het niet, dat is goed omdat de meeste mensen zullen niet merken. Als u niet beschikt over zwart haar. Als iemand je vertelt dat hij heeft blauw haar, ze verkeerd, hij heeft blauw haar slechts als een "accent" tegen de aura van rode zij plaats in Light Yagami. Zwarte haarverf zal volstaan.
  • Als je niet wilt dat je haar zwart te zijn voor eeuwig gebruik gewoon de tijdelijke aard die uit wast in de douche. Als je krullend haar, maar strijk het glad. Of als u liever niet wilt verven en knippen je haar, een andere optie is om een ​​pruik en knippen en stijl die in plaats daarvan kopen. Het kan een beetje meer kosten, maar je zult het te hebben voor het geval u kiest voor L weer.
 3. 3
  L's kleding is eenvoudig en goedkoop. Eenvoudige baggy jeans zijn een must, niet dragen van een riem met hen. Probeer niet te veel geld uitgeven aan je outfit. 75€ jeans zijn niet precies L-achtig. Lange mouwen wit overhemd L's is een beetje groot voor hem, niet te klein.
 4. 4
  Geen accessoires te dragen. Geen schoenen, sokken, brillen of sieraden. Als je schoenen moeten dragen, probeer dan het dragen van sneakers of witte flip-flops. Hoe meer versleten zijn ze, hoe beter. Sokken worden niet aanbevolen. Op de universiteit droeg hij sportschoenen, maar geen sokken. Zoals voor een bril, kan sommige begrijpen als je een bril nodig om te zien, maar voor een wedstrijd van een soort kun je ze opstijgen voor een korte tijd. Als je moet, contacten werken ook.

Gedrag

 1. 1
  Weet l's persoonlijkheid. Er zijn een aantal dingen over L's persoonlijkheid die hem uniek zoals zitten, staan ​​en lopen vreemd genoeg, het niet dragen van schoenen of sokken, altijd het dragen van het zelfde ding, grote ogen met lege uitdrukking, het omhullen van voorwerpen onhandig, lompheid, botheid, paranoia, extreme voedsel te maken voorkeuren, aandacht voor kleine details, en afkeer te worden aangeraakt. Dit zijn slechts enkele van de vele dingen over L's persoonlijkheid.
 2. 2
  Altijd rekening mee hoe uw favoriete personage denkt. Als er niet veel verwijzing naar deze of het niet zinvol voor u dan niet de moeite.
 3. 3
  Intelligentie. Als je al hebt dan bent u prima. Niet iets dat niet bedoeld is kracht! Als u de "what if" denker en je houdt ontcijferen hoe mensen werken, dan bent u klaar.
 4. 4
  Logica. Sommige mensen zijn meer voor de hand dan andere. Ze zullen alleen iets geloven als ze het zien of je echt bewijs van! Het is het beste dat je ook deze functie van je persoonlijkheid natuurlijk omdat het kan en zal interfereren met overtuigingen, zoals waarden en religie!
 5. 5
  In anime en manga, gebaren zijn belangrijk voor hoe een personage zich voelt. Zorg ervoor dat wanneer u deze nodig zijn en passen in elke situatie waarin u zich bevindt
 6. 6
  De handen: Bij L, zult u merken dat hij een vinger op zijn lippen bij het ​​denken en hij houdt dingen subtiel (als hij niet wil dat zijn vingerafdrukken op hen vanwege zijn beroep). Deze kunnen je krijgt wat aandacht, maar niet schelen wat iemand denkt, want ze zijn allemaal partijpoopers.
 7. 7
  Bij het ​​eten, houden aan de regel van hoe dingen te houden. Gebruik je wijsvinger en duim om lepels en vorken houden en vul het voedsel in je mond een lepel / forkful tegelijk, kauwen met je mond gesloten nog spreken met het vol door nauwelijks het openen van uw mond. L is zeer bijzonder over wat hij eet. Hij geeft de voorkeur aan zoetigheden zoals taart, aardbeien, ijs, snoep, koekjes, gebak, enz.. Bij het drinken van koffie of thee moet u gebruik zoveel suikerklontjes of lepels suiker je kunt staan. Als je niet kunt eten veel suiker, gewoon spelen met de zoete voedingsmiddelen in plaats daarvan, het produceert hetzelfde effect als het eten ervan. Hoewel dit is een belangrijk onderdeel van het L, is het niet aan te raden je eet zo veel snoep als hem. Je kan veel gewicht, of erger te krijgen, krijgen een holte. Probeer het eten van zoete vruchten of bessen plaats.
 8. 8
  Zittend: Deze is belangrijk... Hij wil niet altijd of echt zitten. Hij kruipt altijd naar beneden, en slaat zijn armen om zijn knieën, zelfs wanneer je op een stoel. Buig je knieën, zodat ze komen in de voorkant van je gezicht en direct voor je borst. Leg je open handen op de top van je knieën of knuffel hen. Houd je voeten dicht bij elkaar en soms spelen met je tenen.
  • Wanneer "zitten", je knieën moet in staat zijn om je kin raken. Heb je hoofd laag als je wilt. Leg je handen op je knieën ook.
  • Doe hetzelfde bij het zitten aan een bureau of tafel. Als je gaat zitten op de vloer, kunt u Indische stijl zitten met uw vingers wijzen naar binnen.
  • Als je niets om vast te houden, en niet willen om zowel uw handen gespreid op je knieën, kauwen de spijker op een van uw duimen alsof je het zuigen.
 9. 9
  Als je echt probeert te zijn zoals L lawliet, houden geen rekening met mensen vrienden, maar meer als kennissen, omdat hij niet veel vrienden hebben in de serie.
 10. 10
  Schijnbare grenzeloze intelligentie L's geeft je de indruk dat hij onfeilbaar is. Dit is niet waar. De sleutel is om mensen om je de indruk dat je inderdaad een persoon met kennis dan wat een normaal persoon zou kunnen bereiken geven.
 11. 11
  L eet veel snoep en zelden iets anders eet, maar toch slaagt erin om een normaal gewicht te houden. Dit is vrij onmogelijk, gezien hoeveel L eet. Dus eet snoep veel, maar eet andere dingen ook, tenzij je weet dat je een SUPER hoog metabolisme. Hij houdt ook van om dingen te stapelen wanneer hij praat tijdens het eten. Aangezien de meeste van de tijd die u zal eten als deze zul je in het openbaar, meer tijd besteden aan het stapelen dan echt eten, dit helpt als je niet veel snoep kan verkroppen.
 12. 12
  Wanneer je loopt, mager naar voren en boog je rug. L loopt altijd voorovergebogen. En houd je knieën een beetje gebogen, nooit recht.
 13. 13
  Als je hard denkt, bijt je duim. Dit is L's "denken positie."
 14. 14
  Alle L echt draagt ​​een wit shirt met lange mouwen en een spijkerbroek. Dat is alles wat hij ooit draagt. Hij draagt ​​zelden schoenen tenzij hij loopt buiten in het openbaar, en als hij dat doet slijtage schoenen die hij meestal alleen maar glijdt over een paar tennisschoenen of (zwart) converseren.
 15. 15
  Laat u nooit te zien slapen. L heeft vermoedelijk nooit slaapt gespot. Als je dat doet slapen, slapen in een comfortabele fauteuil zitten met je benen nog steeds tegen je alsof je wakker was. Proberen te leren.

Tips

 • Luister niet naar mensen die je een freak of rare bellen. Gewoon zeggen, "Hmm, nu ik erover nadenk, dat kan zo zijn."
 • Gebruik veel sarcasme. Maar wees heel voorzichtig met wie je het gebruikt met of je in de problemen zou kunnen lopen met iemand.
 • Eet veel snoep. Genoeg zodat mensen zullen merken. Maar in vorm te blijven. L is altijd in vorm.
 • Ga niet zitten op stoelen. HURK erop.
 • Kijk en lees de serie.
 • Eet zoete spul genoeg zodat mensen die je interactie met soort van begint te merken dat je eet veel van hen.
 • Gebruik een ernstige, maar toch enigszins nieuwsgierig stem.
 • Vraag voor cake. Het is zijn favoriet.
 • Terwijl in de school, proberen om al uw werk te zetten in een puzzel. Inname van deze benadering van het leven zal het probleem te maken -> Oplossing denkers die er echt bloeien.
 • L lijkt nooit echt rekken zijn gewrichten, die zouden kunnen helpen begrijpen van de manier waarop hij beweegt.
 • L gelooft kun je calorieën kwijt 'met je geest ". Hij kan. Dat kun je niet.
 • Wees niet bruisend. Hebben twee of drie max, vrienden en houd ze dicht. Anderen negeren.
 • Je hoeft ze niet te precies te volgen. Je kunt ze veranderen om het makkelijker voor jezelf of elke situatie die je tegenkomt kan komen maken!
 • Als je weet hoe, vraag mensen "-san" of "-kun". Hij doet dit met bijna iedereen.
 • Doe geen moeite om iets te doen met je kapsel. Het krijgt als L's in geen tijd als je niets doet met het.

Waarschuwingen

 • Zitten als L (effectief hurken) zal ertoe leiden dat uw benen om vrij snel gekwetst. Door dit te doen in korte uitbarstingen op prominente plaatsen is de beste manier om het uiterlijk / pijn factor evenwicht.
 • Staat zijn om gemakkelijk uit te schakelen en op uw gewoonten. (Niet elke situatie is goed voor dit!)
 • Fit te blijven, bij voorkeur in het geheim. Terwijl L zogenaamd slim gewoon door "met zijn hoofd" kan blijven, is het niet op die manier werken in de realiteit. (De hersenen gebruiken 20% van je dagelijkse calorieën. Dit zou verklaren waarom L is nog steeds passen in de theorie, maar het werkt gewoon niet op die manier werken in de werkelijkheid.)
 • Gaatjes... niemand houdt van hen. Tred te houden met een goede mondhygiëne!
 • Tot slot, veel plezier! L is een geweldig karakter en het is geweldig dat je hem steunen!
 • Als u gevoelig voor suiker zijn, kies iets anders dat is handelsmerk voor je op een bepaalde manier (Voor mij is het een tandenstoker omdat mijn bloedsuiker is niet stabiel genoeg om dingen zoals L te genieten of te eten gezonde voeding zoals Apples)