Wkunl

Hoe om te leren om het orgel te spelen

Een van de meest interessante en fascinerende instrumenten om te spelen is het orgel. Er zijn vele variaties van dit instrument: van de standaard elektronische, tot de meer verfijnde kerkorgel, Orchestral Orgaan of het Theatre Pipe Organ zoals ze genoemd worden. Ze kunnen zo weinig als een keyboard (handleidingen) moeten maar liefst zeven. Het leren van het orgel kan moeilijk zijn, maar ook zeer de moeite waard lijken, zoals de muzikale variatie zijn ze in staat is verbazingwekkend.

Stappen

Hoe om te leren om het orgel te spelen. Het orgel is een uitdagende instrument te kunnen spelen, en er zijn vele manieren om het goed te spelen, zowel in de populaire en klassieke repertoire.
Hoe om te leren om het orgel te spelen. Het orgel is een uitdagende instrument te kunnen spelen, en er zijn vele manieren om het goed te spelen, zowel in de populaire en klassieke repertoire.
 1. 1
  Het orgel is een uitdagende instrument te kunnen spelen, en er zijn vele manieren om het goed te spelen, zowel in de populaire en klassieke repertoire. Echter, als je een goed toetsenbord techniek om mee te beginnen, kunt u naar de meerdere toetsenborden en pedalen met meer gemak. Het orgel, of in ieder geval het pijporgel, is niet echt de plek om te leren om muziek te lezen of een toetsenbord. U dient deze kennis te krijgen op een piano.
 2. 2
  Zoek een orgel leraar. Vraag eens rond bij plaatselijke kerken of universiteiten. Veel hogescholen hebben undergraduate programma's in de toegepaste orgel en muziektheorie in het algemeen. U kunt ook controleren orgel-gerelateerde tijdschriften voor leraren. Maar de beste manier is om contact op te nemen met uw plaatselijke afdeling van het Europees Gilde van Organisten (www.agohq.org) en onderzoek krijgen van een leraar aanbeveling via hen. Als u ervoor kiest om een ​​lokale kerk Organist te praten, zorg ervoor dat ze goed gekwalificeerd om les te geven.
 3. 3
  Er zijn een aantal grote boeken die kunnen helpen om snel aan de slag op het gebied van het toetsenbord te spelen. Een van de beste heet "Hoe de piano te spelen, ondanks jaren van lessen". Het helpt je op snelheid te komen met eenvoudige toetsenbord spelen.
 4. 4
  Koop een paar orgel schoenen. U kunt online kopen voor ongeveer zestig dollar. Pedalen zijn een uniek aspect van orgelspel, en het hebben van goede schoenen zal u helpen efficiënte techniek ontwikkelen.
 5. 5
  Koop een inleidend niveau orgel boek. Er zijn veel op de markt, dus zorg ervoor om suggesties te krijgen van je leraar of een andere organist.
 6. 6
  Praktijk! Er is maar een manier om een ​​instrument te leren. De meer praktijk kunt u in zetten, hoe meer je zal uit komen.
 7. 7
  Pedaal techniek: De standaard orgel heeft 32 noten. Sommige hebben 30, of zelfs minder. Heb je hielen samen een vijfde ten alle tijden (behalve voor bepaalde oefeningen of passages). Je knieën mag aanraken tot een octaaf en trok samen zelfs tot de verdere uiteinden van het pedaal. Spelen op de binnenkant van je voet, waardoor het draaien van uw enkel inch De beste manier om dit te doen is praten met een orgaan leraar die je de weg kunnen wijzen om het te volbrengen.

Tips

 • Luisteren naar goede orgelmuziek. Er zijn veel mogelijkheden om te horen uitstekende prestaties, met name in stedelijke gebieden. Ook kunt u een bezoek sommige websites, zoals www.ohscatalog.org, en vinden een enorme selectie van orgel CD's, zowel klassiek, orkest en Theater orgel.
 • Leer andere organisten in uw omgeving te leren kennen. Het is een relatief kleine groep mensen en heeft de neiging in hoge mate onderling verbonden. Weten uw collega's zullen zorgen voor advies en ondersteuning. Je moet in staat zijn om uw grond staan ​​zonder afvinken van de verkeerde persoon.
 • Bijna alle organisten hebben vorige training op piano. Als je geen ervaring hebt, neem dan een paar jaar van piano eerste.

Waarschuwingen

 • Verwacht niet dat je alles leren wat er te snel te weten over dit instrument. Begin met de kleinere, leren de piano, en geleidelijk overstappen naar de Pipe Organ. Dit is een muzikale ervaring de moeite waard.
 • Elk orgel is anders, vooral als je speelt het pijporgel. Voor het spelen van een orgel je niet gewend bent om goed, wennen aan haar stops, toonhoogte en gevoeligheid.

Dingen die je nodig hebt

 • Toegang tot een orgaan.
 • Een paar schoenen orgaan.
 • Een inleidend orgel boek.
 • Een goede leraar orgel.
 • Vorige keyboard spelen kennis.
 • Goede hand / oog coördinatie (zodat je niet valt van de bank!).;)