Wkunl

Hoe je gitaar pickups installeren

"Goedkoop" of goedkope gitaren kunnen eenvoudig worden opgewaardeerd naar geluid van een betere kwaliteit. Voor mijn metal stijl, de brug pick-up is van groot belang. Het vervangen met verbeterde modellen toeneemt kracht, sustain en crunch. Mijn oudste gitaar, een 115€ Ibanez G10, heeft een Seymour Duncan full shred dubbele humbucker dat maakt het klinken helder en krachtiger dan mijn 300€ ESP!

Stappen

Hoe je gitaar pickups installeren. Verwijder de elektrische deksel die op de achterkant van de gitaar.
Hoe je gitaar pickups installeren. Verwijder de elektrische deksel die op de achterkant van de gitaar.
 1. 1
  Verwijder de elektrische deksel die op de achterkant van de gitaar.
 2. 2
  Verwijder het soldeer uit de hete en de grond draden van de pick-up die u zal worden vervangen. Vergeet niet waar ze waren (je nodig hebt om een ​​basis schema te tekenen): de nieuwe pickup's hot en grond zal hierop worden aangesloten!
 3. 3
  Tenzij je wilt "vissen" draden proberen door middel nauwkeurig geboorde gaten, tapen een gids touw of klein gauge draad aan de uiteinden van de hete en gemalen bespaart u veel frustratie.
 4. 4
  Verwijder de twee schroeven aan weerszijden van de oude pick-up. Nu verwijdert u deze voorzichtig en zorg ervoor dat je laat genoeg te begeleiden touwtje aan beide zijden.
 5. 5
  Wanneer u nieuwe pickups koopt ze komen met een schakelschema. Gebruik dit diagram om onderscheid te maken welke kleur het warme en grond vertegenwoordigt. Plak vervolgens ze naar de gids string. Zorg ervoor dat u te trekken van de rug, of de elektrische kant van de gitaar.
 6. 6
  Zodra je ze hebt getrokken door de nieuwe kabels, soldeer om hun noodzakelijke plaatsen.
 7. 7
  Bevestig de nieuwe pick-up en vervang de elektrische kap.
 8. 8
  Gefeliciteerd! U heeft zojuist geïnstalleerd uw eerste vervanger pickup.

Waarschuwingen

 • Een soldeerbout, dat is meer dan 50 watt is te warm voor elektrische toepassingen. Wat nog belangrijker is, kan het soldeer u een overweldigend effect hebben op de elektrische aansluitingen hebben. Zorg dat er een hars centrum of je moet het apart kopen. Bovendien moet de elektrische leerjaar solderen.
 • Zorg ervoor dat alles is geaard. Als dit niet uw gitaar een zeer hard geluid zal produceren!
 • Als je niet weet veel over elektronica, probeer niet om ze zelf te vervangen. Zoek een expert.
 • Er is een kans dat het gat voor de pickups erg klein zal zijn. Stel een monteur over hoe de string passen in, of je kunt proberen om een ​​boor en wat penetratie olie voor de kabels te gebruiken. Wees voorzichtig, want het is zeer licht ontvlambaar!

Dingen die je nodig hebt

 • Kleine Phillips en een kleine platte schroevendraaier
 • Elektrische tape (optioneel)
 • Soldeerbout (10-25W)
 • Soldeer met hars centrum
 • Steady Hand
 • Een paar van draad strippers