Wkunl

Hoe je je gitaar stemmen naar Nashville tuning

Als u een reserve akoestische gitaar of wil je gewoon iets nieuws en anders te proberen veranderen op je gitaar je gitaar naar Nashville tuning, zult u versteld staan.

Stappen

Hoe je je gitaar stemmen naar Nashville tuning. Ga naar je lokale muziekwinkel en koop wat losse snaren, of een set snaren voor een 12 snarige akoestische.
Hoe je je gitaar stemmen naar Nashville tuning. Ga naar je lokale muziekwinkel en koop wat losse snaren, of een set snaren voor een 12 snarige akoestische.
 1. 1
  Ga naar je lokale muziekwinkel en koop wat losse snaren, of een set snaren voor een 12 snarige akoestische. Gebruik bronzen snaren voor akoestische gitaren. De meters die je nodig hebt zijn een van elk als volgt:
 2. 2
  .010 Vlakte
 3. 3
  .014 Vlakte
 4. 4
  .009 Vlakte
 5. 5
  .012 Vlakte
 6. 6
  .018 Vlakte
 7. 7
  0,027 wond
 8. 8
  Opstijgen van de oude snaren, maar niet allemaal tegelijk, vervangt een tegelijk. Reinig uw gitaar en fretboard met gitaar polish en gitaar fretboard schoner.
 9. 9
  Beginnen met het opzetten van snaren te beginnen met de eerste of de hoge E snaar. Deze string is 0,010 meter. Gaan met de installatie strings als volgt. Tweede snaar.014, derde snaar 0,009, vierde snaar 0,012, vijfde snaar 0,018 en zesde snaar 0,027.
 10. 10
  Tunen eerste twee strings (e, b) zoals u gewend bent. De derde, vierde, vijfde en zesde (G, D, A, Lage E) afgestemd een octaaf hoger. Wees niet bang dat je tuning hen te hoog zijn omdat ze een volledige octaaf hoger gestemd zijn. Uw elektronische tuner zal niet tegen je liegen.
 11. 11
  Merk op dat na de tuning, als je het een strum en je zult versteld staan ​​van wat er uit je gitaar. Het inspireerde me en het zal ook u inspireren!
 12. 12
  Speel je gitaar zoals je altijd deed, maar het nu klinkt als iets wat je nog nooit hebt gehoord. Het is een kruising tussen een mandoline, autoharp en een 12-string. Klinkt geweldig bij het spelen met een andere gitaar.

Tips

 • Wees bereid om je gitaar te delen, zal iedereen willen het uit te proberen.
 • D'Addario maakt een akoestisch bronzen snaar pack voor de hierboven genoemde maten genaamd "High-Strung Nashville" dat verkoopt voor ongeveer 5€ 0,00 en klinkt geweldig.
 • Als je niet individueel kunt vinden juiste snaren, de aanschaf van een set van licht 12 snarige akoestische snaren of e-mail me en ik geef je een helpende hand.
 • Als u wilt een elektrische gitaar te veranderen naar Nashville tuning mail me en ik geef je de string meters.
 • Houd uw snaren schoon door het wassen van je handen alvorens te spelen en na het spelen veeg je snaren met een pluisvrije doek, was je handen weer.

Waarschuwingen

 • Je zal niet meer hetzelfde zijn nadat u uw nieuw Nashville gestemde gitaar te spelen.
 • Zorg ervoor dat u de juiste snaren te gebruiken, of je zou degene die u probeert te tunen breken.

Dingen die je nodig hebt

 • Nieuwe single snaren, stemapparaat, gitaar en een verbeelding.