Wkunl

Hoe maak je firefox laden pagina's sneller te maken

Als je breedband gebruiken, kunt u webpagina's laden nog sneller in Firefox door het gebruik van deze "pijpleiding" truc. Normaal gesproken zal de browser een verzoek om een ​​webpagina op een moment. Als u JavaScript pipelinen Daarom zal het enkele maken in een keer, wat kan versnellen laden van pagina's.

Stappen

Hoe maak je firefox laden pagina's sneller te maken. Kijk voor "netwerk.
Hoe maak je firefox laden pagina's sneller te maken. Kijk voor "netwerk.
 1. 1
  Type "about: config" in de adresbalk en druk op return.
 2. 2
  Kijk voor "netwerk. Http.keep-leven". Als het vals is, dubbelklikt u op die lijn en om het te veranderen naar true.
 3. 3
  Zorg ervoor dat "netwerk. Http.version" is ingesteld op "1.1".
 4. 4
  Kijk voor "netwerk. Http.pipelining". Als het vals is, dubbelklikt u op die lijn en verander het naar true.
 5. 5
  Stel "netwerk. Http.proxy.pipelining" om waar door erop te dubbelklikken.
 6. 6
  Stel "netwerk. Http.pipelining.maxrequests" tot 8 door erop te dubbelklikken. Dit betekent dat het 8 verzoeken te doen in een keer. Het heeft geen zin een hogere instelling dan 8 als het wordt afgetopt op 8 max. De standaardwaarde voor deze instelling is 4.
 7. 7
  Optioneel: Klik met de rechtermuisknop en kies Nieuw-> Integer. Noem het "nglayout.initialpaint.delay" en zet de waarde op 0. Deze waarde is de hoeveelheid tijd die de browser wacht voordat het toont u de informatie die zij ontvangt. Dit is vooral nuttig op pagina's met zoekbalken het echter niet daadwerkelijk maakt sneller de pagina te laden.

Tips

 • Traag laden van Firefox kan te wijten zijn aan de auto-update. De functie voor automatische updates uitschakelen kan leiden tot betere laadtijd. Voor het uitschakelen-update ga naar Extra -> opties -> Geavanceerd -> Update en schakel alle selecties en klik op OK. (Zorg ervoor dat u minstens een keer per week handmatig bijwerken).
 • Hier is iets voor breedband mensen die echt zal versnellen Firefox up:
 • Met behulp van de "Filter:" zoekvak kan het gemakkelijker maken om de instellingen die u zoekt te vinden.
 • Vermijd het houden van en het gebruik van te veel werkbalken, zoals zij, ook kan vertragen uw internet browser.
 • Als je problemen zoals trage beneden hebben, pagina's niet laden of afbeeldingen laden raar, maar maak de tweaks in about: config
 • U kunt ook draaien Firefox in uw RAM-geheugen (niet lezen van de HD betekent snellere Firefox) door het volgen van dit artikel.

Waarschuwingen

 • Let op dat dit te doen kan eigenlijk bepaalde pagina's langzamer lopen. Echter, het heeft potentieel om veel meer pagina's sneller te laden.