Wkunl

Hoe je iemand een e-mail

E-mailen is uitgegroeid tot een populaire vorm van communicatie. Als je wilt leren hoe je iemand mailen, kunt u verder lezen.

Stappen

Hoe je iemand een e-mail. Ontdek het e-mailadres van de persoon die je wilt versturen.
Hoe je iemand een e-mail. Ontdek het e-mailadres van de persoon die je wilt versturen.

Het verzenden van uw eigen e-mail

 1. 1
  Ontdek het e-mailadres van de persoon die je wilt versturen. U kunt hen vragen op elk moment wanneer ze niet druk zijn. Probeer het schrijven van het e-mailadres naar beneden, zodat u het precies herinneren. Zorg ervoor dat u weet waar hun email is ingeschreven, ook, zoals Hotmail, Yahoo of Gmail.
 2. 2
  Ontvang een e-mailaccount van je eigen. Bezoek meerdere e-mailen sites om het type e-setup die je wilt krijgen. Als u in een site die geld kosten om een ​​e-mail te krijgen, probeer registreren op een andere locatie plaats, omdat een e-mailadres is meestal gratis.
 3. 3
  Weten hoe u uw e-mailaccount te navigeren. Met andere woorden, moet u weten hoe u iemand een nieuw e-mailbericht te verzenden, nieuwe contacten toevoegen, opent u een bericht, etc. Als je niet zeker weet hoe u dit moet doen, vraag dan een familielid of vriend die al een e-mailadres voor helpen.
 4. 4
  Meld u aan bij uw e-mailaccount. Open een nieuw bericht en typ in hun e-mail in de adresbalk. Bepaal wat u wilt dat de onderwerpregel te zeggen, of laat dit leeg als je niet kunt bedenken.
 5. 5
  Typ in het bericht dat u wilt om ze te sturen. Het kan alles wat je wilt zeggen zeggen. Als je niet kunt bedenken wat te typen wanneer e-mailen, probeer dan te vragen de persoon hoe scholen (of baan) gaat.
 6. 6
  Meld uw naam onderaan het bericht. Druk op de knop Verzenden, en je bent klaar!

Tips

 • Probeer het leren van een aantal van de koele email "taal", zoals "g2g" (moet weg) en "btw" (door de manier). Het zal e-mailen een stuk makkelijker als de persoon met wie u e-mailen weet wat de woorden betekenen.
 • Stuur online wenskaarten of vooruit naar deze persoon naar iets nieuws.

Waarschuwingen

 • Vraag niet om e-mailadres van iemand gewoon zo kunt u ze junk of spam te versturen.
 • Zeg niets offensief. E-mail is een geschreven verslag, dat kan tegen je gebruikt worden.

Dingen die je nodig hebt

 • E-mailaccount
 • Iemand naar e-mail
 • Een bericht in te typen