Wkunl

Hoe maak je een toetsenbord in de vaatwasser te reinigen

Er zijn veel conventionele manieren om een toetsenbord schoon, zoals blazen of schudden het stof en vegen met een vochtige doek. Op deze manier is een beetje radicaler. Het is het soort dingen die je moet proberen als een hele grote drankje gemorst op een geliefde toetsenbord. Voordat gooien het, probeer de vaatwasser. Ongeacht of het werkt, heb je in ieder geval iets om over te praten!

Stappen

Hoe maak je een toetsenbord in de vaatwasser te reinigen. Koppel het toetsenbord van de computer en verwijder alle batterijen.
Hoe maak je een toetsenbord in de vaatwasser te reinigen. Koppel het toetsenbord van de computer en verwijder alle batterijen.
 1. 1
  Koppel het toetsenbord van de computer en verwijder alle batterijen. Als het een koord, dek de connector in een plastic zak en tape af. Zorg dat het snoer niet in de baan van de sproeiarm stoppen met draaien of eventueel tot verwarring met het vallen.
 2. 2
  Plaats het toetsenbord in de vaatwasser met de toetsen naar beneden. Als u liever niet naar een toetsenbord en schotels draaien in dezelfde lading, lopen een speciale belasting van items die niet zijn gerechten.
  • Probeer wassen of andere all-plastic speelgoed in een netje of mand om te voorkomen dat ze verdwalen.
  • Wassen plastic kammen, haarborstels, sandalen of schoenen.
  • Run zeepbakjes, tandenborstel houders, of bureau-accessoires.
  • Vergeet geen decoratieve platen of van andere keramische objecten.
 3. 3
  Voer een regelmatige cyclus zonder verwarmde droge, als je droog verwarmd gebruiken, plaatst u het toetsenbord op de bovenste rij om te voorkomen dat het smelten van de kunststof, verwarmde droge kan helpen het toetsenbord sneller droogt. Gebruik de economie of de lucht drogen cyclus, indien mogelijk. Gebruik GEEN vaatwasmiddel.
 4. 4
  Droog het toetsenbord zeer grondig voordat u deze in. Deze stap is cruciaal voor het hebben van een werkende toetsenbord. Verwachten twee tot vijf dagen te wachten, afhankelijk van uw klimaat en de methode. Aangezien er vele spleten in het toetsenbord, dan een of twee keer door de spanning per dag en licht schudden tijdens het drogen zorgt ervoor dat geen water onder komen te zitten in het toetsenbord.
 5. 5
  Pop uit de sleutels. Hoewel niet strikt noodzakelijk, zullen knallen uit iedere toets helpen alles sneller en goed drogen. Doe dit alleen als u zeker weet dat u ze allemaal terug goed zetten, met inbegrip van bijzondere staven of veren.
  • Fotograferen waar de sleutels horen zal helpen bij het terug te bezorgen aan de juiste volgorde.
  • Als je niet de sleutels te verwijderen, geef het toetsenbord nog meer tijd om te drogen.
  • U mag in staat zijn om te verhaasten drogen, met of zonder sleutel, door het plaatsen van het toetsenbord in de voorkant van een fan of ergens anders waar veel warm (niet heet), wordt droge lucht circuleren voorbij.
  • Google "keycap puller hulpmiddel" om een ​​instrument dat zal helpen bij het verwijderen van de toetsen (voor een paar dollar) te vinden. Een bruikbaar instrument kan worden gemaakt met een paar verbogen paperclips, maar een pre-made tool is erg handig.
 6. 6
  Sluit uw schone, goed droog toetsenbord met uw computer en kijk of het werkt. Als het niet werkt, bijvoorbeeld als bepaalde letters lijken te zijn op endless repeat, geef het nog meer tijd om te drogen en probeer het opnieuw.
  • Hoewel veel mensen melden succes wassen hun toetsenbord in de vaatwasser, is het nog steeds een nogal drastische maatregel. Als je niet zeker bent, gebruik een andere techniek, of probeer het op een toetsenbord dat u niet schelen.
  • Het is mogelijk om een ​​toetsenbord nog verder te ontmantelen als je de sleutels pop uit eerste. Er is vaak een plastic of rubberen membraan onder de toetsen die dient als bescherming en lente. Als u niet wilt proberen de vaatwasser, probeer dan de hele zaak uit elkaar te trekken en te kijken of je kunt schoonmaken alleen de onderdelen die u nodig hebt.
  • Wil je gewoon de sleutels te wassen? Knal ze af en leg ze in een gesloten, netje in de vaatwasser. Neem de gelegenheid om veeg uit de ruimte onder hen voordat je alles weer in elkaar gezet.
  • Plan te zijn zonder uw toetsenbord voor een paar dagen, terwijl het toetsenbord droogt. De meeste Windows-computers hebben een toetsenbord op het scherm onder accessoires U kunt de computer gebruiken zonder een toetsenbord, gebruik dan een ander toetsenbord of computer, of gewoon zijn zonder de computer voor een tijdje.
  • Het is ook mogelijk om het toetsenbord te plaatsen in een zak of bak gevuld met ongekookte rijst droogtijd versnellen. Begraven elektronica in rijst is een bekende manier om ze op te slaan nadat ze nat ongeluk en kan droogtijd voor uw toetsenbord in tweeën gesneden.

Waarschuwingen

 • Dit zou heel goed leiden tot een toetsenbord niet te werken. Het is het beste om het te proberen op een oud toetsenbord je niet de zorg over veel of op een toetsenbord dat anders zou zijn niet meer te repareren, hoe dan ook.
 • Gebruik deze methode alleen op een toetsenbord van de computer-geen laptop.