Wkunl

Hoe maak je een grafische kaart te veranderen (aan boord kaart)

Deze gids zal u vertellen hoe u uw onboard grafische kaart kunnen ruilen in een persoonlijke GPU (Graphic Processing Unit), VGA (Video Graphics Array) of met andere woorden een "Video Card". Een boord videokaart is aangesloten op het moederbord die niet kunnen worden verwijderd. Zorg ervoor dat je ooit Volg stap of anders kunt u uw computer beëindigen voor goed. Houd in gedachten dat een GPU / VGA het gebruik dan de onboard video display, zorg ervoor dat u een voldoende PSU (Power Supply Unit).

Stappen

Hoe maak je een grafische kaart te veranderen (aan boord kaart). Onderzoek een beetje over uw videokaart die u wilt installeren en op het moederbord dat je hebt.
Hoe maak je een grafische kaart te veranderen (aan boord kaart). Onderzoek een beetje over uw videokaart die u wilt installeren en op het moederbord dat je hebt.
 1. 1
  Onderzoek een beetje over uw videokaart die u wilt installeren en op het moederbord dat je hebt. Is uw videokaart een AGP (Accelerated Graphics Port), PCI (Peripheral Component Interconnect) of PCI-E (Peripheral Component Interconnect Express)? De meeste oudere moederborden hebben een AGP-slot, maar vandaag moderne moederborden hebben een of zelfs meerdere PCI-E slots.
 2. 2
  Zorg ervoor dat de videokaart die u wilt installeren kunnen passen in uw moederbord voordat u de volgende stappen of je tijd te verspillen, en tijd is geld (of u kunt zelfs uw moederbord / videokaart forceren in, wie weet beschadigen).
 3. 3
  Schakel uw aan boord grafische kaart, om deze beurt te doen op de computer en druk op 'delete' of 'f2' zul je je bios te zien (Basic Input Output System) zal komen dan moet je de grafische kaart van daar uit te schakelen door te gaan advertentie zoeken naar "geïntegreerde randapparatuur" en kijk voor aan boord van grafische of aan boord van video. Als je het te vinden, uit te schakelen. (Moderne moederborden hebben een optie van het detecteren van een Videokaart voor het activeren van de on-board VGA, zo ja u kan gewoon in de video kaart in de juiste sleuf op het moederbord en het zal automatisch detecteren zonder activering on-board video, maar lees de volgende stap alvorens dit te doen.
 4. 4
  Statische elektriciteit kan ernstig de componenten in een computer beschadigen. Om dit te voorkomen moet u ervoor zorgen dat u geaard bent wanneer die binnen uw computer. Een manier om dit te doen is om een ​​anti-statische polsband die je moet dragen ten alle tijden aan te schaffen. De pols-bandje stekkers in een stopcontact die automatisch ontladen de statische elektriciteit in uw lichaam of raak een metalen soort onderdeel van uw pc-behuizing met beide handen (de PC moet zijn uitgeschakeld).
 5. 5
  Om in de toren te krijgen moet je het paneel dat is aan de rechterkant bij het ​​bekijken van de toren van de achterkant te verwijderen. Open deze kant van computer zaak door de schroeven aan de achterkant van de toren die het op zijn plaats houden. Vervolgens schuift gewoon het paneel los.
 6. 6
  Het lokaliseren van de slots. De sleuven zal gelijk hebben aan de achterkant onderkant van de toren, waar je een aantal slots die kan worden gekleurd in wit of bruin, afhankelijk van uw moederbord zorg ervoor dat u weet welke sleuf het gaat om te gaan in en verwijder vervolgens de zilveren paneel op het zullen zien toren die is vastgeschroefd aan de toren Draai de twee schroeven die zijn bedrijf de zilveren strip op zijn plaats.
 7. 7
  Plaatsen van de nieuwe kaart. Net buiten het moederbord bevinden zich een los zien van de ene schroef en dan gewoon duw de kaart voorzichtig in de positie en schroef de schroef terug.
 8. 8
  Uw grafische kaart installeren. wanneer de computer opnieuw is opgestart zal het gaan in "safe mode" dan zet u de schijf die bij de kaart is geleverd en installeer de video driver. Start de computer opnieuw, Pas de resolutie en je bent helemaal klaar.

Waarschuwingen

 • Als je geen ervaring hebt met pc's dan stel ik het nemen van het naar een computer specialist sommigen zullen een kleine vergoeding in rekening brengen, zullen sommige het gratis doen

Dingen die je nodig hebt

 • Een schroevendraaier
 • Een anti-statische band (optioneel, maar sterk aanbevolen voor beginners)
 • Een grafische kaart (GPU / VGA)
 • Een moederbord (dat de juiste slots heeft)
 • Goed geheugen (als u een punt kwijt)