Wkunl

Hoe maak je een toetsenbord dat de verkeerde tekens heeft vast

Voor sommigen van ons, het typen snel en accuraat typen is uitdaging genoeg. Het maakt het echt moeilijk als je toetsenbord is gegaan een beetje war! Soms toetsenborden krijgen hun brieven "herschikt", waardoor het typen vrijwel onmogelijk. Echter, in de meeste gevallen, is er een manier om het te repareren.

Stappen

Hoe maak je een toetsenbord dat de verkeerde tekens heeft vast. Open het configuratiescherm.
Hoe maak je een toetsenbord dat de verkeerde tekens heeft vast. Open het configuratiescherm.

Methode een: op een pc

 1. 1
  Open het configuratiescherm. Dit kan gedaan worden door het drukken op WIN + R, dan is het intikken van "Control" (zonder aanhalingstekens) of ga naar Mijn computer en klik op "Configuratiescherm" in het Andere plaatsen in de ruimte aan de linkerkant.
 2. 2
  Kijk voor "regionale en taalopties". De categorieën zijn gealfabetiseerd, dus het vinden van het moet niet moeilijk zijn. Zodra u het vindt, dubbelklik erop. Een venster moet komen met de tabs "Regional Options", "Language Options," en "Advanced" tabs bovenaan.
 3. 3
  Selecteer het tabblad "regionale opties". Er zal u een pull-down menu vinden, een sectie Monsters, en een locatie Samples> menu. Zorg ervoor dat beide menu's zijn ingesteld om de instellingen van je lokale regio's.
 4. 4
  Klik op "aanpassen" knop naast de top pull down menu. Soms zijn deze instellingen kunnen interfereren met uw toetsenbord.
 5. 5
  Klik op het tabblad nummers. Controleer het meetsysteem: "veld, en controleer je meetsysteem is ingesteld op welk systeem uw ​​regio gebruikt.
  • Zodra het tabblad Getallen is ingesteld, controleert Valuta, Tijd en Datum Tijd,> instellingen zijn allemaal correct, sluit het venster "Pas Regional Options".
 6. 6
  Klik op het tabblad Talen. Klik vervolgens op de knop Details. Kies uw regionale taal van het menu "Default Input language", kies dan het toetsenbord van uw taal in het venster "Geïnstalleerde services '.
 7. 7
  Klik op de knop Toepassen op de bodem. Klik vervolgens op Apply onderaan het venster "Regional and Language Settings".
 8. 8
  Herstart de computer, dan is het testen van de toetsen met behulp van een tekstverwerkingsprogramma, zoals Kladblok of Microsoft Word. Als het probleem aanhoudt, kan het een hardware probleem zijn.

Methode twee: codepaginaconversie tafels op een PC

 1. 1
  Meld u aan als beheerder. U moet een admin of een lid van de groep Administrators om deze procedure te voltooien. Als uw computer is verbonden met een netwerk, kan het netwerk is ingesteld dat u deze procedure te voltooien.
 2. 2
  Open regionale en taalopties in configuratiescherm.
 3. 3
  Selecteer het tabblad Geavanceerd. Onder Code pagina conversie tabellen, voert u een van de volgende:
  • Schakel het selectievakje naast de code pagina conversie tabel die u wilt installeren.
  • Vinkt u het vakje naast de code pagina conversie tabel die u wilt verwijderen.
 4. 4
  Klik op toepassen. Deze wordt vergrendeld in uw wijzigingen.
 5. 5
  Opmerking: Code pagina conversie tabellen die worden weergegeven in de lijst, maar niet worden bewerkt werden automatisch geïnstalleerd door Windows, en kan niet worden verwijderd.

Methode drie: op een mac

 1. 1
  Open Systeemvoorkeuren. Klik op het Apple-menu en kies vervolgens Systeem voorkeuren...
 2. 2
  Klik op taal & tekst. Op de bovenste rij van het venster "Systeemvoorkeuren", in de Personal rij, klikt u op het pictogram 'Taal en tekst'.
 3. 3
  Klik op de taal-knop. Zorg ervoor dat uw taal is aan de top van de lijst in het venster aan de linkerkant.
 4. 4
  Klik op de tekst knop. Aan de rechterkant van het venster, moet u controleren of het menu Spelling is ofwel "Automatisch op taal '(de standaard), of om uw taal. Terwijl je daar bent, controleer uw instellingen voor Word break: Spelling> en Smart quotes: zijn ingesteld als u verkiest. Aan de linkerkant, indien Gebruik symbool en tekst substitutie wordt gecontroleerd, bladert u door de lijst en zorg ervoor dat er niets set die een getypt teken zou kunnen vervangen door iets anders-in het geval dat iemand pranked u.
 5. 5
  Klik op de knop formaten. Controleer alle formaten zijn zoals u verkiest. Er is weinig kans dat dit zou interfereren met verkeerde personages, maar het is de moeite waard te controleren voor het geval dat.
 6. 6
  Klik op de ingangsbronnen knop. Zorg ervoor dat uw invoerbron is ingesteld voor uw land (het moet al geselecteerd en opgesloten in), en dat de Input bron opties worden ingesteld op dezelfde bron te gebruiken in alle documenten, zoals afgebeeld.
 7. 7
  Herstart je mac. Test je sleutels en zien of ze werken zoals verwacht. Zo niet, dan kan het een probleem met de hardware-je kan een vervanging toetsenbord nodig zijn.

Tips

 • Als de bovenstaande stappen niet werken, dan is het toetsenbord kan worden gebroken. De meeste goede USB-toetsenborden kost ongeveer 15€ - als je een draadloos toetsenbord, bereid zijn om een ​​beetje meer uit te geven.
 • Als setup voor meerdere talen (standaard voor sommige landen), kan linker-Shift + Ctrl schakelt tussen hen (Windows standaard mapping). De mapping kan worden gewijzigd in het regionale instellingen, en extra talen kunnen worden in-of uitgeschakeld.
 • Als alternatief, gebruik dan een macro scripting programma zoals Autohotkey (open source en gratis) of Autoit (freeware). Maak macro's die de juiste sleutel waarde typen, vervolgens in kaart ze naar de sleutel die is het produceren van de verkeerde sleutel waarde.