Wkunl

Hoe u een bas te passen op de computer

De geluidsinstellingen bent u in staat te stellen en te controleren via uw computer is afhankelijk van het type van de geluidskaart van uw computer. Sommige geluidskaarten hebben een breed scala van instellingen om mee te spelen, terwijl andere kaarten staan ​​alleen voor de aanpassing volume en balans. Dit artikel zal u vertellen hoe u een bas aan te passen op de computer.

Stappen

Hoe u een bas te passen op de computer. Klik op het menu "start" en beweeg de cursor over "alle programma's.".
Hoe u een bas te passen op de computer. Klik op het menu "start" en beweeg de cursor over "alle programma's.".

Windows XP

 1. 1
  Klik op het menu "start" en beweeg de cursor over "alle programma's." Selecteer "Accessoires" en vervolgens "Entertainment."
 2. 2
  Klik op "volumeregeling" in het submenu entertainment. Het venster "Master Volume" zal komen op uw scherm.
 3. 3
  Klik op het menu "opties". Klik op "Advanced" en een pop-up venster zal verschijnen. De bas slider zal komen als uw geluidskaart kan de optie.
 4. 4
  Schuif de indicator naar laag om de bass te verlagen of schuif deze naar hoog om de bass te verhogen.

Windows Vista en Windows 7

 1. 1
  Klik op het menu "start" en klik op de "control panel."
 2. 2
  Selecteer "Hardware en geluid" uit het menu van het regelpaneel of categorieën. Klik op de optie "Geluid" in het nieuwe menu.
 3. 3
  Dubbelklik op het tabblad "verbeteringen". Als u niet over deze tab, heeft uw geluidskaart ondersteunt deze functie niet.
  • Sommige geluidskaart software installeert zich op het tabblad Windows 'Enhancement'. Een tab met uw geluidskaart fabrikant op het zal het tabblad 'Enhancement' te vervangen. Geavanceerde keuzes kunnen verschillend zijn met deze kaarten.
 4. 4
  Controleer het Kader "bass boost en lage frequentie bescherming" om de hoeveelheid bas uw computer of laptop uitstuurt toenemen.
 5. 5
  Klik op "apply" om uw nieuwe instelling te activeren en klik op "OK" om het geluid menu te verlaten.

Mac-computers

 1. 1
  Open het menu "systeem voorkeur" en klik "geluid." Als uw geluidskaart ondersteunt het, anders dan "Toon volumeregeling in menubalk" sound opties zal verschijnen.
 2. 2
  Verplaats de bas selector om het gewenste niveau indien beschikbaar.

iTunes

 1. 1
  Plaats een cd of kies muziek uit je iTunes-bibliotheek of ipod. Wacht tot het programma iTunes opent.
 2. 2
  Selecteer "venster> equalizer 'en vink het vakje.
 3. 3
  Selecteer het gewenste vooraf ingestelde optie uit het pop-up venster of handmatig verplaatsen de bas schuifregelaar naar het gewenste niveau voor het nummer dat wordt afgespeeld.

Tips

 • Geluidskaarten komen met verschillende mogelijkheden en functies. U nodig heeft om een ​​bepaalde geluidskaart onderzoeken als je wilt de mogelijkheid om geavanceerde opties zoals het basniveau bepalen.
 • Veel Mac-gebruikers hebben de mogelijkheid om het programma iTunes te gebruiken om geluid instellingen voor individuele nummers die zij niet zouden hebben via de eigen instellingen van de computer wijzigen.