Wkunl

Hoe om erachter te komen waarom een ​​computer niet opstarten

Dit artikel vertelt u de basisprincipes van hoe om te bepalen of er defecte hardware in een computer en / of als u de configuratie problemen hebt.....

Stappen

Hoe om erachter te komen waarom een ​​computer niet opstarten. Computer uit te schakelen.
Hoe om erachter te komen waarom een ​​computer niet opstarten. Computer uit te schakelen.
 1. 1
  Computer uit te schakelen. Zorg ervoor dat al uw draden in de voor-en achterzijde I / O-panelen zijn stevig aangesloten inch..
 2. 2
  Zet de computer weer aan. Observeren.
 3. 3
  Als de computer gewoon niet wordt ingeschakeld, of je krijgt gestopt bij een scherm met witte schrijven en een zwarte achtergrond, en zegt niet "windows" overal in het, het is een hardware probleem. Sluit u de computer opnieuw en ga naar stap 4. Als je wordt gestopt bij een scherm dat "windows" overal in het zegt, en deze vraagt ​​om een ​​optie voor het opstarten te kiezen, lees de aanwijzingen op die pagina en selecteer de keuze op basis van hen.
 4. 4
  Als je niet goed met computers, doorgaan naar stap 7. Als u vertrouwd bent met het werken met de binnenkant van computers zijn, zet hem weer aan en krijgen in de BIOS. Vanaf hier moet je in staat zijn om alles weer normaal te stellen. Als je hebt overclocked, stel je FSB en vCore omlaag naar voorraadniveaus. Als uw BIOS heeft de knop, kunt u op "herstellen naar fabrieksinstellingen" in plaats van te gaan door elke menu. Deze knop moet in de buurt van de achterkant van de bios en wordt ingediend tussen "verlaten en wijzigingen opslaan" en "af te sluiten en gooi veranderingen."
 5. 5
  Proberen om de machine weer op te starten. Als de computer niet opstart in de eerste plaats, controleer de schakelaar lood. Deze kleine Buggers kunnen vaak onbewust raken verplaatst naar aangrenzende pinnen als je niet oppast. Als uw schakelaar lood is in de exacte juiste plaats, controleer je ATX 12v extra connector. Het is een veelgemaakte fout voor mensen om te vertrekken deze unplugged.
 6. 6
  Als niets werkt, neem de kleine batterij uit het moederbord (moet in de buurt van de southbridge) en wacht 2 minuten om hem volledig te ontladen. Vergeet niet, moet u het netsnoer losgekoppeld om dit te doen. (Je moet nooit snoeren aan de achterkant als je werkt op een computer.) Als u weet welke jumper op het moederbord is de CMOS-jumper heldere, kunt u gewoon naar die van de andere twee pinnen en wacht 5-10 seconden om je CMOS te wissen. Als absoluut niets werkt, probeer het nemen van alle onderdelen uit te nemen en opnieuw Dit moet niet alleen een voor een. Neem ze allemaal uit, leg ze op een tafel en zet ze terug in, en zorg ervoor dat alle noodzakelijke kabels aansluiten. Ook, zorg ervoor dat je geaard door simpelweg aanraken van de stroom te leveren om de 5 minuten of zo.
 7. 7
  Als u een hardware probleem hebt en je bent niet comfortabel werken op de binnenkant van computers, neem het mee naar een lokale computer reparatie winkel en beschrijf uw probleem. Hoe beter je beschrijven wat er gebeurt op uw einde, hoe makkelijker het maakt hun werk op hun einde, en het goedkoper zal zijn, omdat ze niet zullen moeten rond schroef met het zo veel. Als je een dappere ziel, en wil graag proberen om het zelf op te lossen, gaat u naar de volgende stap.
 8. 8
  Open de computer. Je moet in staat zijn om dit te doen door de schroeven aan de achterkant. NIET los te schroeven geen schroeven, vlak bij een fan. Enigen op het buitenrand van de rug.
 9. 9
  Raak een metalen deel van de zaak voordat je verdiepen in de computer. Zorg ervoor dat u deze opnieuw wanneer je iets buiten het geval van uw computer aanraakt. Dit zal u de grond en houden u van frituren een van de dure componenten in daar. Een elektrostatische schok kan uw systeem omlaag te brengen voor een goede. Probeer te voorkomen dat het aanraken van de voeding, die is gelegen in een hoek van de zaak en heeft veel dikke draden die uit het.
 10. 10
  Er zou iets accu gelegen dichtbij de bodem van het moederbord. Het is glanzend en kan worden verborgen door een aantal draden. Vergeet niet om het moederbord of een ander stuk van de circuits niet aan, tenzij je moet. Zoek de batterij. Het moet in een kleine holster met een hefboom aan een uiteinde. Pop het uit en wacht 2 minuten.
 11. 11
  Plaats de batterij weer in, om ervoor te zorgen dat het aan dezelfde kant het was toen je kwam het uit. Als u niet meer weet, probeer dan de stralende kant naar boven. Deze had geen geheugen op uw harde schijf niet duidelijk, alleen de CMOS-geheugen, dat je geen zorgen te maken over.
 12. 12
  Zet de computer weer in elkaar en sluit deze. Als u meer problemen met het starten van het op hebt, breng het naar een computer reparatie winkel. Er zijn zo veel ingewikkelde dingen die fout zouden kunnen zijn gegaan dat het honderden pagina's zou nemen om ze allemaal uit te leggen. Maar vergeet niet, zal de computer reparatie winkels profiteren van je. Ze zijn net als automonteurs, proberen om de prijs uit je eigen onwetendheid te verhogen. Wees sceptisch en zich bewust zijn.

Tips

 • Zorg ervoor dat u bent geaard tijdens het werken aan de binnenkant van een computer.

Waarschuwingen

 • Als je niet goed met computers, niet de kans om te breken door het openen van het op te halen. Plus, het zal uw garantie ongeldig.

Dingen die je nodig hebt

 • (Als je wagen in de computer) een kruiskop schroevendraaier
 • Een elektrostatische aarding polsband (optioneel)
 • Geen frustratie. Frustratie doodt computers.