Wkunl

Hoe maak je een APC Smart UPS RBC7 batterij monteren

Jaarlijks worden vele UPS-eenheden als gevolg van lege batterijen weggegooid. 700VA/XL tot 1500VA grootte APC Smart-UPS's zijn van hoge kwaliteit eenheden en vervanging van de batterij is zuinig als je je eigen accu monteren. Met een beetje werk, dan kunt u de batterij te vervangen voor ongeveer de helft van de kosten van het kopen van de originele vervanger uit APC.

Deze instructie is voor het assembleren RBC7 soort batterij voor gebruik in (maar niet beperkt tot) Europese Power Conversion / APC SU700XL, SU700XLNET, SU1000XL, SU1000XLNET, BP1400, SUVS1400, SU1400, SU1400NET, SUA1500, SUA1000XL en SUA750XL

Garantie is niet eens een kwestie van aandacht, omdat APC bestrijkt het hele apparaat, inclusief batterij, voor twee jaar, en daarna, de garantie vervalt toch, dus er is geen garantie kwestie van het gebruik van een zelf samengestelde batterij na dat punt in de tijd.

Stappen

Hoe maak je een APC Smart UPS RBC7 batterij monteren. Verwijder de dode batterij uit het toestel.
Hoe maak je een APC Smart UPS RBC7 batterij monteren. Verwijder de dode batterij uit het toestel.
 1. 1
  Verwijder de dode batterij uit het toestel. Op de APC Smart UPS 1000, 1400 en 1500-serie, wordt het voorste plastic gezicht weg van de doos getrokken door flipping het naar beneden en het opheffen van het weg - kijk maar naar de uitsparing aan de ene kant en daar beginnen te trekken. Vervolgens zullen er twee schroeven uit de bovenste hoeken van een metalen plaat die achter de voorkant te verwijderen, en vervolgens ook naar beneden deze metalen plaat om de batterijen te onthullen spiegelen. De 1000-serie heeft kleinere batterijen dan de 1400 en 1500. U moet uitschakelen van de UPS om de batterijen te vervangen als er een lading meer in hen.
 2. 2
  Controleer nieuwe accu's met een digitale voltmeter. Als een van beide is minder dan 12.55v, ze zijn zitten rond te lang en zijn waarschijnlijk al geruïneerd. Keer terug naar de leverancier.
 3. 3
  Verwijder voorzichtig de twee plastic afdekkingen aan beide uiteinden. Verwijder het plastic blok (100A zekering) die de twee helften aan elkaar, verwijder dan de kabel.
 4. 4
  Sla de verwijderde onderdelen!
 5. 5
  Optie 1: lichtjes schuren ingangen van batterijen aan de zijde dichter bij de terminals. Dit is een stap die per Plastic Weld ® handleiding moet worden uitgevoerd.
 6. 6
  Squeeze ongeveer 1/4 van de inhoud van de plastic las ® en voorbereiden lijm per verpakking. Gelijkmatig lijm op een batterij zoals afgebeeld. Sta op de accu op een vlakke ondergrond en lid worden van de twee batterijen samen met terminale zijde tegenover elkaar. Laat deze harden gedurende 30 minuten.
 7. 7
  Optie 2: Stel de batterijen side-by-side, terminals samen als de fabriek batterij. Solliciteer stroken van Gorilla tape (duct tape) langs elke rand van de batterij, het trekken van de band strak over de gewrichten. Ik heb de mijne op deze manier en het was volledig stabiel en klaar voor gebruik in 2 minuten.
 8. 8
  Installeer de kabel, dan is de zekering, zoals afgebeeld. Niet de zekering eerst installeren als daarmee de kans op kortsluiting van de batterij tijdens het installeren van de kabel.
 9. 9
  Gebruik dubbelzijdige tape of verpakking tape om de terminal covers hechten. Of plak hen terug als het oorspronkelijke lijm voldoende is om de deksels op hun plaats te houden. Dit zijn afgedichte batterijen, dus er is geen gevaar voor lekkage-de covers zijn om toevallig contact met de aansluitingen te voorkomen.
 10. 10
  Zet de UPS weer in elkaar volgens de instructies van stap 1.
 11. 11
  Als u wilt dat de moeite van het lijmen van de batterijen te voorkomen, kunt u koopt vooraf gelijmd en spande RBC7 compatibele vervangende batterij cartridges.
 12. 12
  Zet de ups, trek de stekker en zorg ervoor dat het draait op de accu.
 13. 13
  Laat de nieuwe batterijen op te laden 's nachts.
 14. 14
  Nu, moet u het kalibreren, zodat de runtime en de capaciteit indicator leest nauwkeurig. De UPS moet worden geladen 30-50% van de nominale capaciteit watt. Voor 1000VA / ~ 650W en 1500 / ~ 950W model, 300W halogeen vloerlamp werkt goed.
 15. 15
  Sluit een 30-50% niet-wisselende belasting op de UPS en de stroom van de UPS. (In plaats van de stekker trekken, is het best om de macht los te koppelen met uw stroomonderbreker of een stekkerdoos. Zie hieronder in Tips.) Laten draaien totdat hij volledig uitgeschakeld. Negeer alle piepen. Het moet ongeveer 45 minuten tot een uur.
 16. 16
  Onmiddellijk op te laden. Laat het 's nachts op te laden. De UPS is nu klaar om in gebruik te worden genomen.

Tips

 • Installatie van de zekering en de kabel aan nieuw samengestelde verpakking: Kabel eerste, tweede fuseren.
 • Zorg ervoor dat u de accu op een vlakke ondergrond wanneer u de twee samen te voegen en de line-up van de zijden tegelijk. Je hebt ongeveer vier minuten om de uitlijning te passen. Als Plastic Weld ® sets uitgelijnd, zult u niet in staat zijn om dit te corrigeren.
 • Het verwijderen van de zekering en kabel van dode inpakken: Verwijder eerst zekering, kabel tweede.
 • Voor het testen en kalibreren, gooi je stroomonderbreker, of sluit de UPS op een stekkerdoos die niet los grond en zet de stekkerdoos uit te schakelen. Daarbij zorgt de UPS handhaaft grond, wat belangrijk is voor kalibratie.
 • Voor echt lange looptijden, kunt u ervoor kiezen om de auto / marine batterijen gebruiken van uw lokale auto-onderdelen winkel (deep cycle zijn het beste). Houd in gedachten dat deze kan waterstofgas produceren tijdens het opladen, dus ze moeten worden ontlucht of gevestigd waar ontvlambaar gas niet kan ophopen.

Waarschuwingen

 • De batterijen hebben voldoende stroomcapaciteit om een ​​brand en ernstig letsel als u per ongeluk kort ze veroorzaken.
 • Als je niet laat de batterijen opladen direct na gebruik, zullen ze worden geruïneerd in een korte tijd.
 • Dit type accu is meestal gemaakt van lood en gevaarlijke zuur. Het onwettig is om gooi ze in de prullenbak. Veel auto-onderdelen winkels, accu slaat, en containerparken zullen accepteren gebruikte batterijen gratis. Als u een grote hoeveelheid accu's wilt vervangen, regelen de verwijdering van dode batterijen met uw batterij distributeur.

Dingen die je nodig hebt

 • Krijgen twee generieke batterijen.
 • schuurpapier
 • Plastic Weld ® of gelijkwaardig lijm en tape