Wkunl

Hoe maak je een succesvolle zwangerschap blog onderhouden

Zwangerschap is een belangrijke en spannende tijd in het leven van iedere vrouw. Sommige vrouwen beginnen te schrijven tijdens de zwangerschap om ofwel reflecteren over de ervaring voor hun eigen voordeel of om informatie te verstrekken aan anderen gaan door het zelfde ding. Zwangerschap blogs zijn erg populair en veel gelezen door een groot publiek. Na uw eigen zwangerschap blog kan u helpen om uw opwinding, angst, en de planning te kanaliseren in een creatieve uitlaatklep, maar ook een manier om je ervaringen te delen met familie en vrienden te zijn. Ongeacht uw doelgroep, zijn er een aantal belangrijke stappen elke zwangerschap blogger moet volgen om hun streven succesvol te maken.

Stappen

Hoe maak je een succesvolle zwangerschap blog onderhouden. Beslissen of de blog is voor persoonlijke of algemene bekijken.
Hoe maak je een succesvolle zwangerschap blog onderhouden. Beslissen of de blog is voor persoonlijke of algemene bekijken.
 1. 1
  Beslissen of de blog is voor persoonlijke of algemene bekijken. Deze zal bepalen of je de blog openbaar en doorzoekbaar door zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing.
  • Als u ervoor kiest om de blog te houden voor alleen vrienden en familie, kunt u besluiten om een ​​wachtwoord te beschermen. Op deze manier kunt u meer persoonlijke informatie of prive-gegevens posten zonder de hele wereld die toegang hebben tot het.
 2. 2
  Zoek overige zwangerschap blogs en ​​kennis te nemen van de functies die u het beste bevalt. Neem de tijd om te kijken naar andere zwangerschap blogs en schrijf op wat het meest aanspreekt. Dit zijn de dingen die je zou willen nemen in uw eigen blog.
  • Kijk naar de, de lengte en de inhoud van berichten, het gebruik van afbeeldingen en video's, de links naar andere websites en blogs.
  • Denk aan het soort werk dat volgelingen en commentaar aantrekt, als dat is iets wat je geïnteresseerd in het opnemen in uw blog bent.
  • Aandacht besteden aan de verschillende presentatie stijlen (templates) die zwangerschap blogs je hebt gebruikt. Dit omvat wijzend op de kleuren, lay-outs, lettertypen en alle toegevoegde functies genaamd widgets.
  • Let op het gebruik van titels en tags. Titels zijn erg handig boodschappen voor lezers, verduidelijken wat elke post over zal zijn. Het kiezen van aantrekkelijke of opvallende titels voor je berichten kan uw verkeer te verhogen en maak je meer zichtbaar in de zoekresultaten. Tags, aan de andere kant, zijn niet altijd zichtbaar (dat is iets wat je kunt kiezen als u uw blog te ontwerpen), maar ze kunnen helpen zoekers vinden onderwerpen die het adres van de informatie zijn ze op zoek naar. Dit alles geeft je een goed gevoel voor wat je wilt geven en niet wilt, wat je doet of niet wilt emuleren, en wat lijkt te zijn populair bij de lezers.
 3. 3
  Kies een blog gastheer of-platform.
  • Sites zoals Wordpress.com, LiveJournal.com, en Blogger.com bieden gratis blogging platforms aan houders geregistreerde account. Want ze zijn gratis, ze zijn ook beperkt in de stijlen en de flexibiliteit van de page set-up, maar er zijn nog vele mogelijkheden en ontwerpen om uit te kiezen.
  • Voor de meeste bloggers die vooral zullen gebruiken hun blog om vrienden en familie op de hoogte van de zwangerschap en de geboorte, kan een gratis site een meer beheersbaar optie.
  • Als u besluit om te betalen voor extra functies en flexibiliteit, zorg ervoor dat je weet hoe je content te creëren door toepassing van ten minste de basics in web design.
 4. 4
  Neem de tijd om te leren hoe je de blog management tools goed te gebruiken. Wanneer u voor het eerst start uw blog, wil je niet om een ​​uur te besteden aan elk bericht proberen te achterhalen hoe je een hyperlink plaatst, tags juiste manier te gebruiken, krijgen een widget toegevoegd, of voeg een foto.
  • Het lezen van de set-up instructies en how-to gidsen geplaatst door de meeste blog servers kan een hoop tijd en frustratie besparen. Weten deze vaardigheden upfront zal ook helpen uw blog kijken gepolijst en moderne vanaf dag een.
 5. 5
  Maak een persoonlijke betrokkenheid ten aanzien van het aantal en type van de ambten u van plan om elke week te publiceren.
  • Vermijd al te ambitieuze doelstellingen van de terbeschikkingstelling elke dag totdat je enige ervaring bloggen te krijgen.
  • Meest actieve blogs gemiddeld een paar berichten per week. Voor de zwangerschap bloggers, zal dit aantal posten meestal zorgen voor u de hoogtepunten van uw beste en slechtste momenten van elke week delen. Andere uitstekende blogs hebben slechts een post per week.
  • Als je zwangerschap blog is gericht op een groter publiek, probeer het mengen van de stijl van de berichten, zodat elke week een persoonlijke reflectie stuk, een link naar een nieuwswaardig verhaal of gebeurtenis, een foto of video gerelateerde post, en andere variaties in de inhoud om de lezers komen naar de site, alsook te brengen in nieuwe verkeer te houden.
  • Als uw blog is voor een meer persoonlijke doeleinden, een stevige paal per week kunnen zijn genoeg om uw kijkers tevreden te houden. Variatie is ook een goede tip voor persoonlijk zwangerschap blogs, zodat lezers niet het gevoel dat elke week is meer van hetzelfde, echter.
 6. 6
  Laat familie en vrienden weten over de blog. Publiceren en reclame voor uw inspanningen, zodat de mensen die je zorg over of uw doelgroep zich bewust bent van uw inspanningen en weet hoe je toegang tot uw blog.
  • Als je een aanwezigheid op Facebook, Myspace, of een profiel op een andere social networking site, post een aankondiging van je nieuwe blog en stuur herinneringen of updates af te laten weten over nieuwe berichten of onderwerpen.
  • Ook verspreid het woord via e-mail, snelle notities, teksten, of telefoontjes om gewoon mensen te laten weten wat je probeert te doen en hoe ze uw inspanningen kunnen ondersteunen of blijf op de hoogte van je zwangerschap.
 7. 7
  Gebruik foto's, links, video's en andere multimedia. Het is moeilijk om genoeg benadrukken hoe belangrijk graphics en gekoppelde materiaal zijn voor het succes van een zwangerschap blog.
  • Niet alleen kan foto's en video's toe te voegen visuele belang zijn voor uw blog, kunnen ze ook helpen nieuwe lezers aan te trekken, het genereren van een gesprek, en krijg je blog opgemerkt.
  • Probeer posting maandelijkse foto's van je groeiende buik op je buik omvang te volgen. Zetten de echografie om de ontwikkeling van uw baby te delen.
  • Upload YouTube-video's die over zwangerschap problemen (in beknopte en onderhoudende manier, natuurlijk!) Praten, en profiteer van de gratis digitale foto's en illustraties die details van de groei van een baby door trimester of het belang van een gezonde voeding (maar zorg ervoor dat noemen het krediet voor de gratis foto's).
 8. 8
  Vermijd lange verhalen, vloek woorden, en rommelig details. Blogs met lange, diepgaande verhalen kunnen toevallige lezers afschrikken of maak zelfs vrienden en familie het gevoel dat de blog is te tijdrovend om te volgen. Houd berichten vrij korte behalve in bijzondere omstandigheden, en breken lange alinea's in korte groepen van een tot drie zinnen. Grote blokken tekst zijn onaantrekkelijk voor veel lezers, en zijn visueel meer ontmoedigend dan korte, beheersbare stukjes.
  • Vermijd vloekwoorden en vulgaire taal als algemene regel. Op sommige locaties blog, kan onzedelijk of volwassene taal worden gemarkeerd en verwijderd door de site provider, en andere gebruikers kunnen klachten lobbyen om je blog stilgelegd totdat de taal wordt veranderd of verwijderd bestand. Bovendien kunnen sites met ongepaste taal uit te schakelen vele toevallige lezers en houd uw blog van wordt genomineerd voor een grotere zichtbaarheid op sites als Wordpress.com. Het is fijn om grappig te zijn over je zwangerschap, gewoon proberen om dit te doen zonder dat offensief.
  • Rommelige details zijn een feit van de zwangerschap. Just er zeker van zijn dat je grappig verhaal over het plassen een beetje als je niest de lijn naar gedetailleerde beschrijvingen van de rommelige en vaak onaantrekkelijk kant van de zwangerschap niet overschrijden, tenzij u een zeer gerichte doelgroep die zullen inleven in je verhalen. Als uw blog publiek omvat uw mannelijke collega's of kennissen wijk, zorg ervoor dat je je comfortabel zijn ze te zien in persoon na het publiceren van persoonlijke content op je zwangerschap blog.
 9. 9
  Volg andere zwangerschap blogs en ​​laat hen weten over uw blog. Als u bloggen voor het grote publiek in aanvulling op uw familie en vrienden, zeker om mee te doen in de zwangerschap blog gemeenschap.
  • Lees andere zwangerschap blogs en maak doordachte reacties, link om ze in uw verhalen en blogroll, praten met de andere bloggers over hun blogs en je nieuwe blog, en beleefd en terloops verspreid het woord over uw blog aan hen. Lid worden van het netwerk van de zwangerschap bloggers kunnen helpen bij het genereren van interesse in uw blog en kan brengen u nieuw verkeer. Echter, zorg ervoor dat u uw blog te duwen zonder dat tevens bijdraagt ​​tot de hunne, want dit is hoe bloggen werkt - je zoveel als je krijgt te geven.
  • Het bijhouden van wat anderen schrijven kan ook helpen u attent op relevante thema's op te nemen op je eigen blog. Werk van andere schrijvers 'leest kunnen houden u geïnspireerd en bieden afwisseling en verdere informatie voor uw meest gretige lezers.

Tips

 • Bericht polls, quizzen, vragen, grappen, en andere interactieve of leuke content op de blog - uw lezers misschien de gelegenheid tot interactie te genieten.

Waarschuwingen

 • Zoals met de meeste online profielen en publicatie locaties, vermijd plaatsen van persoonlijke gegevens die het mogelijk maken de lezers om uit te vinden uw telefoonnummer, adres, werkplaats, of identificerende informatie. Dit zal u en uw familieleden veiliger te houden.
 • Wees niet ongerust als de blog wordt te veel te verwerken, vooral laat in de zwangerschap. Dingen krijgen meer hectisch en druk als de vervaldatum nadert, dus als het nodig is, neem dan gewoon een rust. U kunt altijd opnieuw beginnen nadat de baby geboren is door het posten van een aantal pasgeboren foto's.

Dingen die je nodig hebt

 • Bloghost
 • Internettoegang
 • Digitale camera