Wkunl

Hoe maak je een strijd netto clan te creëren

Maak een succesvolle clan met deze gids, het dekt de werkelijke clan maken via clan website maken.

Stappen

Hoe maak je een strijd netto clan te creëren. Dingen die je nodig hebt.
Hoe maak je een strijd netto clan te creëren. Dingen die je nodig hebt.
 1. 1
  Brainstorm. U wilt op de proppen komen met een slimme naam voor de clan die kort is, of als het lang heeft goede acroniemen die samenvloeien. Bijvoorbeeld, de clan Chaotische Avengers in US-Oosten heeft het acroniem cA. Wanneer kom je met een goede naam rond te kijken op battle.net om welke clans met gelijkaardige namen. Een goede plek om te kijken is de Clan Recruitment kamer, dit is een ruimte waar clans posten reclame voor hun clans. Als je een clan met dezelfde naam probeer dan een andere naam totdat je de juiste is.
 2. 2
  Bots. U wilt bots die de chatroom monitoren hebben. Bots zijn door de gebruiker bediend chat-clients die zitten in de kamers, kunt u dingen doen met hen willen kick mensen, verbieden mensen, verander je tekstkleur, spelletjes spelen, muziek te spelen voor jezelf, en andere dergelijke dingen. Om een ​​bot te bedienen moet je een cd key voor welke game dan ook hebt, Starcraft, Warcraft, Diablo. Zodra u een bot en het werkt u aan de instructies en de handleiding te lezen, als het niet komen met een kijk dan onder het menu Help. Als je clan kanaal is vergelijkbaar, Op HMK9, of iets dergelijks, dat begint met "Op" u moet de naam van uw belangrijkste bot van de naam van het kanaal, bijvoorbeeld als je kanaal is "Op awx 'dan noem je bot awx zodat het kan zijn de moderator met een hamer icoon of de grote zilveren karakter met de maul. Ik geef de voorkeur Stealth Bot, want het is veruit de beste (links onder exlinks). Op dit punt als je geen extra cd toetsen te sparen vrienden vragen om hen als ze niet spelen, meer kopen Starcraft, Warcraft, Diablo of games, of u kunt kijken op het internet voor sites met cd-toetsen (koppelingen in koppelingen sekte).
 3. 3
  Werven. Allereerst wilt u misschien denken een commandostructuur en bieden vrienden posities. Bericht bots in verschillende kanalen (open gewoon de bot een paar keer voor andere bots maar je kan gebruik maken van dezelfde cd-toets op 2 bots), als je meerdere bots niet kunt krijgen dan vragen vrienden om bots in kanalen die iets zeggen als draaien "Clan At2, join up vandaag! Kom naar kanaal Op At2 en vragen over werving." De Pro clan websites opzetten van hun bots dus als je iets typt alsof. Rekruut het werft u en dan u bent toegevoegd aan de clan op die mod bot, dan wie onbeperkte toegang tot het kan het rooster clan te zien heeft. Vertel leden om je clan tag op hun namen, zoals als uw naam Jack4Life vertel hen om de clan tag op het toevoegen zodat het lijkt alsof AtX.Jack4Life, of Jack4Life [Atx], wees creatief en komen met een echt goede clan tag. Als je genoeg leden kan je echt raken pompen.
 4. 4
  Clan website. Nu dat je een bloeiende clan met een paar leden en je hebt iets om uw leden terugkomen nodig, overwegen om een ​​website clan. De eerste stap bij het zoeken naar een gratis clan site is om te gaan op Google en gratis clan terrein type. U krijgt een lijst van sites te krijgen en op zoek naar degene die bij u past. Kijk voor een gratis een die templates heeft en biedt eenvoudige set-up. Niet goed met HTML of Photoshop? Wel vraagt ​​een lid of ze konden helpen met de website, het creëren van beelden en dergelijke. Veel goede websites bieden sjablonen die al alle beelden die u nodig hebt, dus je moet worden ingesteld. Leden toe te voegen aan de site haan en laat ze een login en dingen doen, zoals foto's show lid en hebben een orde van commando-pagina en andere dergelijke dingen. Veel sites bieden deze pagina's op de sjablonen en alles wat je hoeft te doen is typen normale woorden geen scripts of iets. Je moet een forum toe te voegen voor de leden te plaatsen op en voor andere clans op te zetten wedstrijden met en zulke dingen. Het opzetten van wedstrijden en in-clan toernooien is ook een leuk ding, foto wedstrijden zijn vaak een populair evenement.
 5. 5
  Bieden perks. Op je clan site bieden prijzen voor de toernooien of wedstrijden. In Diablo II zijn altijd goed goede items als prijzen of in Starcraft en Warcraft weg te geven te bieden posities hoger clan en andere dingen. Opgemaakt kaarten clan op de website en andere dingen.
 6. 6
  Toernooien. Op forums of in het kanaal clan adverteren een clan toernooi voor Starcraft of Warcraft. Heb je bots adverteren auto, en bij te houden als mensen aanmelden. Maak een piramide en het opzetten van wedstrijden. Maak de regels van de tourny en veel plezier ermee.
 7. 7
  Clan battle. Ga naar websites van andere clan of kanalen clan en vraag naar speek met hun leiders en bieden veldslagen clan of oorlogen clan. Stuur je beste en wachten om uit te komen op de bovenkant of onderkant. Veel plezier ermee en post het resultaat op uw website clan. Het is altijd goed om te schrijven van uw clan gebeurtenissen op de site voor anderen om te zien, en krijgen geïnteresseerden.
 8. 8
  Clan radio. Download Winamp en opzoeken op Google hoe je je eigen radiostation voor clanleden te creëren om naar te luisteren. Dit is goed, want als je goede muziek te spelen en hebben veel abonnees de kans groot dat je zal moeten minder deserteurs clan.
 9. 9
  Clan bondgenoten. Ga naar andere clan sites en bieden een clan trouw. Dit is waar de twee clans geworden bondgenoten, waardoor een sterkere clan, want je kan worden ondersteund door een andere clan. Niet te veel clans op uw bondgenoot lijst niet krijgen want dan heb je een betere kans van achterbakse, en zorg ervoor dat als je meerdere bondgenoten zijn ze allemaal geallieerde met elkaar, ook. Het enige wat je niet wilt is twee van je bondgenoten vechten en beiden willen je aan hun kant.
 10. 10
  Clan doden. Wanneer je clan krijgt echt goed, daag andere clans te strijden. Bieden een high stakes spel waar als ze verliezen hun clan krijgt te worden omgezet in een tak van de clan, waar je uiteindelijk over hen heersen. Vernietigen ook de concurrentie, als je verslaan clans in gevechten meer mensen zullen toetreden omdat ze weten dat je clan is sterk en zal een goede plek om naar huis te bellen. Dus verzwakking van de andere clans.
 11. 11
  Clan samenvoegen. Ga naar zwakkere clans en bieden hen een kans om samen te voegen in je clan, waar ze nog steeds kunnen worden in hun eigen kanaal, maar wel een sub-sectie van je clan. Het zal hen een betere bescherming en ze zullen willen dat. Ze kunnen nog steeds hun eigen website en werven, zoals een normale clan maar opnieuw uiteindelijke zeggenschap worden door jou.

Tips

 • Maak een map clan.
 • Zet de computer niet uit te schakelen op alle.
 • Houd al uw leden onder controle.
 • Heb noobs niet bieden hoge posities.
 • Geven de controle over uw bots alleen aan vertrouwde leden.
 • Adverteer veel.
 • Houd alles bijgewerkt en niet gewoon stoppen, bieden een lid controle als je moe van zijn leider.
 • Hebben de sterkere leden trainen de zwakkeren.
 • Speel met vrienden.
 • Veel plezier.

Waarschuwingen

 • Vermijd het draaien van uw computer uit, of je bots wordt uitgeschakeld, ook.
 • Zorg ervoor dat u nooit meer controle te geven aan vreemden die u niet vertrouwt
 • Niet uitdagen beter clans, halen uit de kleine jongens
 • Probeer niet te vullen uw kanaal, bieden twee of drie verschillende clan kanalen
 • Ban de onruststokers
 • Laat geen mensen gewoon plaats Idle bots in het kanaal
 • Verlies niet te vaak gaan mensen denken dat je bent noob clan
 • Niet vriend iedereen als lid clan, maken ze je respect verdienen, zodat je een goede reputatie.

Dingen die je nodig hebt

 • Chat Bots
 • Veel Battle.net spellen Cd Keys
 • Veel tijd
 • Website-ervaring
 • Vrienden
 • Goed leden