Wkunl

Hoe maak je een playstation schijf branden met Nero

Het maken van een backup van een PlayStation spel is vrij eenvoudig wanneer men beschikt over de juiste gereedschappen, en deze gids.

Veel programma bestaat voor het kopiëren van CD-media, maar deze gids is bedoeld voor gebruik met Nero Burning ROM. Afhankelijk van uw versie van Nero, kunnen sommige van deze opties verschillende of op verschillende locaties, maar de algemene woordenstroom moet zeer vergelijkbaar.

Stappen

Hoe maak je een playstation schijf branden met Nero. Plaats de playstation spel in je cd-r-station.
Hoe maak je een playstation schijf branden met Nero. Plaats de playstation spel in je cd-r-station.
 1. 1
  Plaats de playstation spel in je cd-r-station.
 2. 2
  Nero Burning ROM start.
 3. 3
  Selecteer 'Nieuwe compilatie' en vervolgens 'cd-copy'.
 4. 4
  Ga naar het tabblad 'burn'.
 5. 5
  Vink 'bepalen maximale snelheid' en 'simulatie'. De enige optie aangevinkt in deze dialoog zou moeten zijn, 'schrijven' en verbranden snelheid moet worden ingesteld op 1x. Kies de bron of 'reader' rijden, het vinkje uit het 'on the fly' optie en stel de 'leessnelheid' naar '1 x altijd '.
 6. 6
  Ga naar het tabblad 'imago' en klik op de knop Bladeren of het pictogram om een locatie aan het beeld dat Nero zal maken tijdens dit proces plaats te selecteren. U kunt dit beeld na het proces verwijderen door 'afbeelding verwijderen nadat CD copy'. Het is aanbevolen dat u dit doet als je het maken van slechts 1 kopie en niet van plan om meer te maken.
 7. 7
  Stel het aantal pogingen om te lezen 20.
 8. 8
  Check 'negeren illegale TOC soort'.
 9. 9
  Ervoor te zorgen dat 'lezen mediacatalogusnummer' niet is aangevinkt.
 10. 10
  Ervoor te zorgen dat 'data-modus 1' is ingesteld op 'check kracht rauwe lezen en op fouten en schrijf niet gecorrigeerd.
 11. 11
  Set 'data-modus 2 "tot dezelfde opties als' data-modus 1 '. Voor audio tracks, check' negeren leesfouten '.
 12. 12
  Klik op 'copy cd'. Wanneer de schijf wordt gedaan wordt gelezen, wordt deze uitgeworpen. Verwijder het spel en plaats een lege cd-r. Dit zal het brandproces starten. Merk op dat indien blijkt dat het systeem opgehangen 100% dat dit normaal en eenvoudig vereist enig geduld.

Tips

 • Twee aanbevolen soorten CD-R's zijn TDK en Verbatim. Deze zijn geworden veel goedkoper in de tijd en nu loopt u ongeveer 10 dollar per vijftig.
 • Bij de behandeling van een PlayStation disk, zult u merken dat het een glanzend zwarte afwerking, die is heel anders dan de gebruikelijke CD's. Hoewel dit een probleem was lang geleden, kunnen de meeste moderne branders eenvoudig deze schijven te lezen en met de juiste Nero opties, kunt u verbrandt functionele schijven die de fabrikanten kopieerbeveiliging te omzeilen en te spelen normaal, maar moet u de juiste media-formulier gebruiken. Vele andere formaten zullen werken, maar bepaalde media werkt beter dan anderen voor dit doel.
 • Voor een paar games, kunt u wensen om te proberen het wijzigen van de opties voor 'Jitter correctie' of set 'subcode analyse' op Automatisch voor bepaalde spellen.
 • Als u problemen ondervindt met uw software permanent bevriezen bij de grens van 100% (langer dan 10-15 minuten, echte minuten, niet 10 eindgebruiker minuten die meer als 1 enkele minuut) die u wenst te proberen loskoppelen alle scanners die zijn aangesloten op de pc en het verwijderen van alle andere software voor het branden, en de pc herstarten tweemaal.

Waarschuwingen

 • Het kopiëren van spellen kan illegaal zijn. Over het algemeen moet u de oorspronkelijke, legaal gekochte fabrikanten kopie van de schijf die u het maken van een back-up van bezitten. Dit artikel is uitsluitend bedoeld om gebruikers te helpen bij legaal kopiëren van media die zij bezitten.
 • CD-RW's zeer waarschijnlijk niet zal werken voor dit doel. Zorg ervoor dat u het juiste formaat van blanco media kopen.
 • Merk op dat een grote meerderheid van de PS3-games zijn op Blu-ray discs en deze gids zal niet werken met hen.
 • Als je Adaptec's "DirectCD" geïnstalleerd, kunt u problemen met Nero. U kunt overwegen het verwijderen van DirectCD voordat dit.