Wkunl

Hoe maak je een wii remote synchroniseren met de console

Synchroniseren van een afstandsbediening met een console kan de afstandsbediening om te kunnen communiceren met de console, tijdelijk of permanent. De controller die je krijgt met het systeem is al gesynchroniseerd, maar als je geen nieuwe controllers te gebruiken, moet u ze wilt synchroniseren. Hier ziet u hoe een afstandsbediening om elke console te synchroniseren.

Stappen

Hoe maak je een wii remote synchroniseren met de console. Druk op de aan-knop op de Wii-console.
Hoe maak je een wii remote synchroniseren met de console. Druk op de aan-knop op de Wii-console.

Standaard modus

 1. 1
  Druk op de aan-knop op de Wii-console. Het moet groen worden. Zodra dat gebeurt, is het op en klaar om te synchroniseren.
 2. 2
  Open het SD-kaartsleuf aan de voorkant van de Wii-console. Het is het paneel aan de voorzijde naast de uitwerpknop. Je zult een rode knop zien aan de linkerkant van de SD-sleuf.
 3. 3
  Verwijder het batterijklepje aan de achterkant van de Wii remote dat u wilt synchroniseren. Als er geen batterijen in de plaats (of de batterijen leeg zijn), plaats nieuwe in nu.
 4. 4
  Druk op de SYNC knop net onder de accu's op de Wii remote.
  • Gebruik de punt van een pen of paperclip mocht dat nodig zijn. U hoeft niet naar de knop ingedrukt houdt, het wordt geactiveerd na een snelle druk.
 5. 5
  Druk kort op de SYNC knop op de console, terwijl de speler LED-lampjes blijven knipperen op de Wii remote.
  • Als de LED-lampjes op de Wii-afstandsbediening te knipperen zijn gestopt, drukt gewoon de SYNC-knop nog een keer.
  • Wanneer de speler LED knipperen stopt, de synchronisatie is voltooid. De LED die oplicht geeft de speler nummer (1 tot en met 4).
   • Deze procedure moet worden gevolgd voor elke extra afstand toegevoegd aan het systeem.

One-time-modus

 1. 1
  Ken het doel van eenmalige synchronisatie-modus. Dit is heel anders dan het synchroniseren in de standaard modus en is niet permanent.
  • One-Time Mode synchronisatie mogelijk maakt tijdelijk gebruik van een Wii-afstandsbediening op een Wii-systeem met uitzondering van je console, of op afstand van een vriend om te gebruiken op je console. Het kan ook worden gebruikt om de volgorde van de Wii-afstandsbedieningen te veranderen zonder de noodzaak het Wii-systeem uit te schakelen.
  • One-Time Mode doet de Standaard mode instelling opgeslagen in de Wii-afstandsbediening niet verwijderen. In deze modus zal de Wii-afstandsbediening alleen communiceren met het Wii-systeem, terwijl de stroom is ingeschakeld. Wanneer de stroom wordt uitgeschakeld, zal de Wii-afstandsbediening zijn sync te verliezen met het Wii-systeem. Wanneer de stroom wordt ingeschakeld weer op, zal de Standaard mode instellingen terug.
 2. 2
  Druk op de HOME-knop op een Wii-afstandsbediening die is gesynchroniseerd met het Wii-systeem.
  • Zorg ervoor dat zowel de console als de afstandsbediening op en werken.
 3. 3
  Selecteer de optie Instellingen Wii-afstandsbediening op de home knop menu. Uw andere opties zijn "Wii-menu," "Operations Guide," "Reset" en "Close".
 4. 4
  Selecteer de optie opnieuw. Dit is ook de plaats waar je het volume en rumble veranderen.
  • Het is maar tijdelijk. Als je synchroniseren met iemand anders console, uw afstandsbediening zal unsync wanneer de stroom is uitgeschakeld.
 5. 5
  Druk op 1 en 2 toetsen tegelijk. Belangrijk: Gebruik de Wii-afstandsbediening die u wilt synchroniseren met de console.
  • De speler LED knippert tijdens het synchronisatieproces. Wanneer het knipperen stopt, de verbinding is voltooid.
  • Als u synchroniseert meerdere Wii-afstandsbedieningen, drukt u op de 1 en 2 knoppen op elke Wii-afstandsbediening onmiddellijk (zonder een significante pauze) in de volgorde waarin u ze wilt synchroniseren. De volgorde waarin u synchroniseert Wii-afstandsbedieningen bepaalt de speler volgorde (1 tot 4) voor multiplayer games.

Tips

 • Zorg ervoor dat de controller en console zijn dicht genoeg bij elkaar om de ander te herkennen.
 • Alleen een Wii-afstandsbediening in de standaardmodus kunt de Wii-console in-of uitgeschakeld.

Bronnen & citaten