Wkunl

Hoe je vrienden op je Wii te registreren

Dus je beste vriend heeft eindelijk gekregen een Nintendo Wii. Wist u dat u hem / haar kunt registreren als een vriend op je eigen Wii? Door dit te doen, kunt u berichten en geschenken te sturen van je Wii-systeem om zijn / haar Wii-console, en u kunt wisselen Nintendo Mii! Mii-personages zijn weinig tekens die u zelf kunt maken! Hier is hoe u uw vriend toe te voegen aan je Wii-adresboek.

Stappen

Hoe je vrienden op je Wii te registreren. Bepaal je Wii-systeem nummer.
Hoe je vrienden op je Wii te registreren. Bepaal je Wii-systeem nummer.
 1. 1
  Bepaal je Wii-systeem nummer.
  1. Zet uw Wii.
  2. Klik op het Wii Message Board op, op de hoek rechtsonder van het hoofdmenu. Dit is het icoon dat een kleine envelop lijkt.
  3. Klik op de knop Create Message, gelegen op de linkerbenedenhoek van de pagina. Dit is het icoon dat een vel papier lijkt met een potlood overheen.
  4. Klik op het adresboek naar de rechterkant van het scherm. Uw adresboek moeten openen voor de eerste pagina. Je moet console nummer van uw Wii hier weergegeven als een 16-cijferige nummer (bv. 9999 9999 9999 9999) te zien.
   • Als alternatief kunt u klikken op het kleine pijltje aan de linkerkant van het scherm om naar de voorpagina.
  5. Noteer dit nummer. Geef dit nummer aan uw vriend.
 2. 2
  Bepaal je vriend Wii console nummer. Heb je vriend volgt u dezelfde stappen als hierboven getoond om zijn of haar nummer te bepalen. Jij en je vriend moeten beide elkaar toe te voegen aan uw consoles om berichten naar elkaar sturen en uit te wisselen Mii-personages.
 3. 3
  Voeg je vriend om je Wii adresboek.
  1. Open het adresboek.
  2. Klik op Register. Hier krijgt u twee opties: registreren van een vriend Wii-nummer of registreer een andere vorm van contact (bijvoorbeeld een e-mailadres).
  3. Klik op de Wii, gelegen aan de linkerkant. Een klein scherm zal verschijnen met de tekst "Voer een Wii-nummer". Klik op deze middelste vak om een ​​scherm te openen om je Wii-nummer in te voeren.
  4. Voer je vriend 16 cijferige Wii-nummer. Wanneer u klaar bent, drukt u op OK. Als dit goed wordt gedaan, moet het Wii-nummer verschijnen op het scherm als u het opgegeven.
   • Als een bericht verschijnt dat zegt: "Dit Wii-nummer is onjuist", dubbel te controleren om te zien dat u het nummer correct hebt ingevoerd.
  5. Klik nogmaals op OK. Er verschijnt een venster vraagt ​​om een ​​bijnaam te geven voor deze Wii-nummer.
  6. Klik in dit venster naar een bijnaam wilt invoeren. Het kan elke naam die u kiest-een goede keuze zou de naam van je vriend gewoon te zijn. Druk op OK als u klaar bent.
  7. Voeg een Mii op je Wii-nummer. Als u wilt, kunt u kiezen voor een van uw huidige bestaande Mii-personages en voeg het bij dit nummer naar uw vriend gemakkelijk identificeren met het nummer. Druk op OK als u klaar bent.
   • Deze stap is optioneel.
  8. Bevestig dat u alle van de juiste gegevens hebt ingevoerd, en druk op OK om uw vriend toe te voegen aan je Wii-adresboek.
 4. 4
  Laat uw vriend u toevoegen aan zijn of haar Wii-adresboek. Volg dezelfde stappen, zoals hierboven weergegeven, met behulp van uw eigen Wii-console nummer.
 5. 5
  Wees geduldig. Zodra jij en je vriend elkaar om je Wii consoles hebt toegevoegd, moet de Wii-server zijn informatie te synchroniseren en te bevestigen dat u hebt beiden toegevoegd elkaar. Hierbij moet rekening van 30 minuten tot een uur, hooguit - maar het zou kunnen een zeer lange tijd.

Tips

 • Exchange Mii-personages! Open de Mii editor en stuur je Mii-personages naar je vriend thuis.
 • De voorkant van je Wii brandt blauw wanneer u een nieuw bericht hebt.
 • Probeer het verzenden van berichten naar de console van uw vriend!
 • Je kunt zelfs je eigen Mii-personages te sturen naar je vriend (als je die hebt), of zelfs verschillende Wii-kanalen raden u aan ze.

Waarschuwingen

 • Niet uitschakelen van de Wii bij het synchroniseren met een vriend. Wees geduldig! Anders zul je moeten beginnen.
 • Zorg ervoor dat jullie beiden hebben WiFi via je Wii. Als u niet beschikt over Wi-Fi op een van uw Wii zal het niet werken!