Wkunl

Hoe het opzetten van uw Nintendo Wii

Het instellen van de Wii voor het afspelen is eenvoudiger dan het eruit ziet wanneer je voor het eerst de doos open en bekijk alle onderdelen; Volg deze simpele stappen en je zal spelen in een paar minuten - en zorg ervoor dat je dat polsbandje te beveiligen!

Stappen

Hoe het opzetten van uw Nintendo Wii. Neem de verticale stand en het ronde stukje plastic en schuif ze beide samen.
Hoe het opzetten van uw Nintendo Wii. Neem de verticale stand en het ronde stukje plastic en schuif ze beide samen.
 1. 1
  Neem de verticale stand en het ronde stukje plastic en schuif ze beide samen. Zet de Wii in de stand
  • Je hoeft niet om het in de verticale stand te zetten. U kunt deze zijwaarts plaatsen.
 2. 2
  Steek de draden in - De AC-adapter en AV pluggen direct in de muur en je TV. Zorg ervoor dat je een geaard stopcontact of een stekkerdoos te gebruiken om het te sluiten op.
 3. 3
  Zet de sensor bar (de lange zwarte balk met een ongelooflijk lange snoer dat helpt uw afstandsbediening om zo nauwkeurig mogelijk) op of bij de tv - Op arm niveau en in de richting wordt u de afstandsbediening ook bij het ​​afspelen.
  • Als je niet positief je gaat naar de Wii te houden, niet lijmen de sensor bar op. Zet ze gewoon op een plek waar het nog steeds zal blijven.
 4. 4
  Leg twee AA-batterijen in de afstandsbediening, deze worden meegeleverd met de console.
 5. 5
  Zorg ervoor dat het polsbandje stevig is aangesloten op de afstandsbediening! En wanneer je speelt zorg ervoor dat het stevig is bevestigd aan uw pols - u misschien iets breken als hij glipt uit!
 6. 6
  Synchroniseer de afstandsbediening om de console. Hoewel meestal de afstandsbediening die meegeleverd wordt met het is al gesynchroniseerd, soms is dit noodzakelijk. Op de achterkant van je Wii-afstandsbediening, waar de batterijen gaan, is er een kleine rode knop. Op de voorkant van de console, waar de geheugenkaartsleuf is, er is nog een kleine rode knop. Druk op de rode knop. Vervolgens drukt u kort op de rode knop op de afstandsbediening. De LED knippert. Zodra de LED stopt met knipperen, ben je klaar om te gaan.
 7. 7
  Zet hem op en af te spelen. Nu drukt op de knop op de afstandsbediening en u kunt uw nieuwe Wii-console te spelen. Misschien uitvoeren van een quick systeemupdate bij opstarten - maar zo niet, dan kunt u een spel zetten en beginnen slingeren die afstand rond!

Tips

 • Zorg ervoor dat de sensor strip is in de beste plek als je speelt. Test het uit en te verplaatsen als je denkt dat het niet nauwkeurig genoeg.

Waarschuwingen

 • Dit systeem kan gemakkelijk breken als gestoten of laten vallen.
 • Raak de controller te dicht bij de sensor bar niet hebben! Het kan de cursor flikkeren of verplaatsen.
 • Zorg ervoor dat bij het plaatsen van de console verticaal, het zal niet over en zijn val op een veilige plek! Het laatste wat je wilt doen met je nieuwe Wii is om uw kat klop het over! Misschien wilt u het op zijn kant. Het zal niet worden klopte zo gemakkelijk af.
 • Zorg ervoor dat de band goed is aangesloten op het afgelegen en stevig bevestigd aan uw pols voor het spelen!