Wkunl

Hoe de wii controller gebruiken

Dus je hebt jezelf een Wii, gefeliciteerd! Nu is het tijd om het allemaal uit te zoeken. De Wii-handleiding leidt u door het instellen van de verschillende sensor apparaten en instellingen die u kunt manipuleren. De meeste van deze instellingen zijn een kwestie van persoonlijke voorkeur en heeft geen invloed op het spel.

Stappen

Hoe de wii controller gebruiken. Zorg ervoor dat de sensor aan de voorkant van het gebied waar je wilt zijn tijdens het spelen.
Hoe de wii controller gebruiken. Zorg ervoor dat de sensor aan de voorkant van het gebied waar je wilt zijn tijdens het spelen.
 1. 1
  kies welk spel halen>.
 2. 2
  Zorg ervoor dat de sensor aan de voorkant van het gebied waar je wilt zijn tijdens het spelen.
 3. 3
  Lees de aanwijzingen die bij de Wii en alle gaming software om een algemeen begrip van hoe u wordt verwacht om de controles te manipuleren krijgen.
 4. 4
  Terwijl op het eerste, kan het moeilijk zijn om alle controles van een specifiek spel herinneren, maar met de praktijk, zal de vereiste bewegingen meer natuurlijk voor je geworden. Vertrouwd te raken met de pictogrammen die aangeven welke controller of afstandsbediening je moet gebruiken.
 5. 5
  Om de controller op het scherm te manipuleren, wijzen de controller om een punt op het scherm, en een corresponderende icoon zal verschijnen waar je wijst, en je in staat om het te verplaatsen door simpelweg de afstandsbediening bewegen zal zijn, en wijst op verschillende locaties op de scherm.

Tips

 • Als u hebt geprobeerd en geprobeerd, en nog steeds niet helemaal de actie uitvoeren die je gaat voor, verplaatst u de afstandsbediening net iets dichter bij het scherm aan het einde van de actie. Een beweging van 1/2 tot 1 inch is meestal voldoende.
 • Zorg ervoor dat de sensor niet blokkeert op geen enkele manier.
 • Het helpt om te weten hoe de Wii-afstandsbediening oppakt beweging. Het kan detecteren rotatie in 3-as (richtingen), en de snelheid van rechte beweging in 3 assen. Het kan ook zijn positie ten opzichte van uw TV in 3 dimensies te detecteren.
 • Probeer zorgvuldig na te denken over wat je probeert te imiteren / presteren. Je kan over het overdrijven van de bewegingen per ongeluk. Kleine bewegingen kan registreren beter dan onnodig grote.
 • De meeste spellen vereisen dat je de controller in plaats van het swingende te schudden.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat u de bijgevoegde polsband te dragen tijdens een inspannende spelen om toevallige externe gooit voorkomen.
 • Als je een dunne polsband, moet u deze vervangen door een nieuwe versie van de polsband. De reden is dat de oude versie gemakkelijk vanwege de slechte sterkte remmen. Raadpleeg Nintendo.com aan de oude en de nieuwe versie van de polsband kennen. Wanneer u op Nintendo.com, ga dan naar de service afdeling klant en zoek naar "Belangrijke Wrist Strap informatie".
 • Alle nieuwe Wii's worden nu geleverd inclusief een gratis Wii Jacket. Dit is een handschoen-achtige object dat je uitglijdt over je Wii-afstandsbediening. Het beschermt tegen beschadiging en vermindert het risico van schade aan voorwerpen, personen of zelfs de afstandsbediening zelf! U kunt naar Nintendo.com om een ​​gratis een te krijgen als je je Wii voordat ze begonnen met dit te doen.

Dingen die je nodig hebt

 • Wii
 • Wii-afstandsbediening
 • Wii Nunchuck (De meeste van de tijd)
 • Televisie
 • Wii Jacket (aanbevolen)