Wkunl

Hoe het aansluiten van een NES

Heb je gewoon vinden een Nintendo Entertainment System (NES) in je kast en je wilt om het te spelen? Heb je gewoon een kopen bij een garage sale? Dit zal u vertellen hoe om het aansluiten.

Stappen

Hoe het aansluiten van een NES. Als u de RF-adapter te gebruiken.
Hoe het aansluiten van een NES. Als u de RF-adapter te gebruiken.
 1. 1
  Als u de RF-adapter te gebruiken: Maak de antenne, videorecorder, of wat dan ook is aangesloten op de antenne-ingang van de TV en zet het in de rug van de RF-adapter en sluit vervolgens de adapter aan op de tv.
 2. 2
  Haak het uiteinde dat gaat in de NES tot de RF-SWITCH-aansluiting op de NES en zorg ervoor dat de 3-4 schakelaar op het kanaal dat u wilt gebruiken.
 3. 3
  Als je AV-kabels gebruiken: De NES heeft AV-aansluitingen aan de zijkant, maar heeft slechts een geluid.
 4. 4
  (Dit geldt voor iedereen nu.) Haak de AC-adapter aan op de het stopcontact en in de AC-adapter-poort op de NES. Als de adapter heeft een voltage-instelling, stel deze in op 9 volt. (Het zal werken met maximaal 12 volt, maar het zal warmer draaien)
 5. 5
  Steek de controllers in de controller poorten aan de voorzijde van de NES. Als u slechts een controller, sluit deze dan aan de eerste poort.
 6. 6
  Open de sleuf waar je de games in, en schuif je game cartridge in de sleuf. Vervolgens drukt u op totdat u een klik hoort.
 7. 7
  Zet de televisie aan en zet deze op welk kanaal / de ingang moet je het instellen op NES.
 8. 8
  Zet de NES en je spel moet beginnen.

Tips

 • Als de cartridge slot al wordt ingedrukt en je nodig hebt om een ​​spel te krijgen in, drukt u op het zwarte oppervlak in de sleuf en het zal weer opduiken.
 • Als je een flikkerend scherm, zet de NES uit, opnieuw oriënteren de cartridge (een beetje te bewegen naar rechts helpt soms), zet het systeem weer aan. Als er nog steeds een probleem verwijder de cartridge en plaats deze weer terug.
 • Zorg ervoor dat de cartridge vastzit in de sleuf.
 • Probeer ook het zien van "Hoe maak je een NES spel weer aan het werk" als u problemen ondervindt bij het opstarten.
 • Als je speelt een spel Zapper (Ex. Duck Hunt, Hogan's Alley, etc) je nodig hebt om de Zapper stekker in de tweede speler slot. Schieten uit de buurt van de TV om een ​​spel te selecteren en schieten op het te selecteren.
 • Als het systeem nog steeds weigert mee te werken het spel moet mogelijk worden gereinigd.

Waarschuwingen

 • Nooit, OOIT blazen in de games of het systeem als je een knipperend of glitch scherm bij het ​​opstarten. Het vocht in je adem zal de elektrische contacten te roesten. In plaats daarvan, dip een q-tip in alcohol en wattenstaafje de contacten met het, gebruik dan de andere zijde om ze af te drogen. Ga door met deze totdat beide uiteinden komen er schoon uitkomt.
 • Plaats geen / verwijderen spelletjes heel snel! Het zal de NES verwarren en kan deze breken!