Wkunl

Hoe maak je een nep review website spotten

Een van de meer populaire technieken in zwart-hoed internet marketing is het creëren van "fake review sites." Een nep-review site lijkt oppervlakkig als een echte review site en beweert onpartijdig vergelijking van een of meer producten aan te bieden. Het verschil is dat de recensent heeft nooit echt onderzocht een van de producten. Onderdelen van de beoordeling kan worden gebaseerd op de marketing literatuur die hij kreeg van de leverancier; andere onderdelen, zoals de getuigenissen en numerieke ratings, zijn volledig verzonnen. De recensent krijgt een commissie, ongeacht welk product je kiest mits je koopt via een van de banden van de nep-recensent. Uiteraard zijn de producten die de hoogste provisie te betalen krijgen de meest gunstige ratings.

Nep beoordelingen kan worden voor elk product, maar zijn alomtegenwoordig in industrieën zoals gewichtsverlies, software, lenen, online dating, en webhosting. Ze zijn zo gewoon dat het bijna onmogelijk is om een ​​echte review voor een van deze producten te vinden.

Met de praktijk, kunt u leren over de misleidende marketing methoden deze sites gebruiken en hoe ze te detecteren.

Stappen

Hoe maak je een nep review website spotten. Controleer of de uitgaande links op het beoordeeld producten omvatten een affiliate tracking code.
Hoe maak je een nep review website spotten. Controleer of de uitgaande links op het beoordeeld producten omvatten een affiliate tracking code.
 1. 1
  Controleer of de uitgaande links op het beoordeeld producten omvatten een affiliate tracking code. De meest transparante manier om te linken naar Tom en Elaine's Cleaners "Wij reinigen van uw, uw en uw bankrekening" is om direct te koppelen aan http://www.tomandelainescleaners.com. Dit is de manier waarop een onafhankelijke reviewer waarvan compensatie wordt niet gebaseerd op hoe veel lezers het product te kopen wordt besproken zal hoogstwaarschijnlijk link.
  • Affiliate marketeers moeten in staat zijn om krediet te krijgen voor iedereen die via hun koppeling koopt, dus ze moeten een tracking code in de URL bevatten.
  • Sinds trackingcodes zien er slecht uit, veel affiliate marketeers mantel hun banden door middel van omleidingen. In dat geval zal de koppeling eruit als een interne link naar een andere pagina op hun site die doorverwijst naar de tracking link. Het kan nodig zijn om de automatische omleiding uitschakelen in uw browser om de volledige affiliate link zien.
  • Terwijl een affiliate relatie kan worden gevonden achter bijna allemaal nep review sites, het omgekeerde is niet noodzakelijk waar. Het is mogelijk om een ​​affiliate inkomen te verdienen, zonder toevlucht te nemen tot enige vorm van misleidende marketing. Gebruik de informatie in de latere stappen en uw voorzichtig oordeel als consument aan evaluatie van de betrouwbaarheid van een affiliate recensent.
 2. 2
  Kijk voor een FTC disclosure statement. De Federal Trade Commission vereist recensenten om eventuele belangenconflicten die zij hebben met betrekking tot de producten die ze beoordelen verklaren. Als hun beoordelingen bevatten affiliate links en ze niet dit feit te vermelden, dan is hun site overtreedt de wet als ze zaken doen in de Europa.
 3. 3
  Kijk naar wat anders op de site. Als de hele site is niets anders dan reclame vermomd als onpartijdige beoordelingen, dan is de auteur heeft geen verwachting van het hebben van terugkerende bezoekers, en dus geen risico op verlies van vaste bezoekers moeten ze ondervragen zijn eerlijkheid.
 4. 4
  Kijk naar alle data op de webpagina, vooral die binnen een paar weken van de huidige datum. Vaak nep reviewers zal de data te veranderen om hun pagina kijken recenter dan het is. Als de pagina blog-achtige reacties van lezers, kunnen die opmerkingen hebben gemaakt timestamps ook. Claims van "Bod vervalt [datum van vandaag]" vrijwel zeker vals, maar je moet snel handelen - vóór Oprah en Dr Oz aanklagen hun moedermaatschappij failliet dan misleidende vermeldingen. Als u vermoedt dat nep tijdstempels en willen ze te vangen op het, probeer het veranderen van de datum op uw computer, het herladen van de pagina, en zien wat veranderingen.
 5. 5
  Kijk voor alle locaties, met name degenen in uw buurt. Ze kunnen worden uitgevoerd een geoip script om uw locatie te bepalen en proberen om uw vertrouwen te winnen door te verschijnen meer lokale dan ze in werkelijkheid zijn.
 6. 6
  Draaien de beelden van iemand die een testimonial door TinEye omgekeerde beeld zoeken. Het schrijven van valse getuigenissen is gemakkelijk en zeer algemeen. Beelden zijn schaarser en kunnen gebruikt worden met verschillende namen, locaties en ervaringen op andere websites. Als dat zo is, heb je de nep-recensent gevangen in een leugen.
 7. 7
  Lees het commentaar sectie gebruiker. Veel gerespecteerde websites, waaronder blogs en kranten, kunnen lezers feedback geven aan de inhoud ervan. Andere gerespecteerde sites zoals wiki's en nieuws aggregatie-sites bestaan ​​nagenoeg geheel uit reader ingediend content. Fake review sites proberen om de verschijning van gerespecteerde websites nabootsen zonder daadwerkelijk iets aan die respect verdienen doen. Bezoekers reacties wekken de indruk dat de site heeft een actieve volgende, en dat zijn lezers waardeerden zijn waardevolle beoordelingen en hadden goede ervaringen met de producten. Natuurlijk kan hij niet daadwerkelijk open zijn site aan bezoeker commentaren, zonder het risico op het krijgen degenen zoals, "Werkte niet.", "Ik heb geprobeerd om te annuleren. Hoe krijg ik ze stoppen factureren van mij?", Of Als hij gebruikt geoip trucjes, zelfs de schijnbaar onschuldige "Hey, ik woon in Nashville ook." Probeer het verlaten van een reactie, de kans groot dat de submit knop is slechts een beeld en is niet verbonden aan niets, behalve misschien een popup advertentie.
 8. 8
  Lees de beoordelingen. Er zijn verschillende dingen te zoeken hier:
  • Kijk voor getallen. Opzoeken wetenschappelijke en serieus. Soms zijn ze, maar alleen als die getallen eigenlijk staan ​​voor iets dat het zinvol is om een ​​nummer op. Wat betekent het als een product kreeg een score van 96% in waarde, terwijl een andere kreeg een 92%. Heeft de reviewer uitleggen wat 96% waarde betekent? Hoeveel van een korting nodig zou zijn om het een 97% waardering te maken? U zult geen antwoord krijgen omdat er niet een. Het is gewoon gemaakt om u te imponeren door te kijken belangrijk.
  • Kijk of de herziening bevat geen feitelijk bewijs van het product te hebben gebruikt. Negeer ingrediëntenlijst, omruilgarantie, etc. - u kunt deze zelf te bestuderen, zonder iets te hoeven kopen. Negeer sterbeoordelingen - die waren waarschijnlijk gewoon op basis van de commissie uitbetalingen. Negeer getuigenissen - aannemen die werden volledig verzonnen. Is er iets overbleef, die afkomstig zou kunnen zijn van de werkelijke ervaring met het product?
 9. 9
  Indien een review site heeft een affiliate relatie met de producten die worden beoordeeld in combinatie met een van de andere bedrieglijke methoden hier beschreven, kunt u ervan uitgaan dat het een nep review site en dat alles verschijnen op de site berust niet op waarheid, maar in wat is meeste kans om omzet te genereren.