Wkunl

Hoe maak je een moderne foto kijkje vintage maken

Heeft u digitale foto's waarvan u denkt dat zou nog beter ye olde wereld stijl kijken? Dit artikel zal je leren hoe je Adobe Photoshop CS3 te gebruiken om een ​​grote vintage-ogende foto te bereiken.

Stappen

Hoe maak je een moderne foto kijkje vintage maken. Zoek een foto die u wilt gebruiken.
Hoe maak je een moderne foto kijkje vintage maken. Zoek een foto die u wilt gebruiken.
 1. 1
  Zoek een foto die u wilt gebruiken. Open het en ga naar Bestand> Opslaan als.
 2. 2
  Dupliceer de laag door met de rechtermuisknop op het pictogram in het vak laag. Hit OK. Vervolgens, in de scroll box aan de lagenpalet, selecteer Hard Licht.
 3. 3
  Kopieer de achtergrondlaag weer en sleep het naar de top van de lijst met lagen. Druk op CTRL + I om de kleuren van de laag omkeren. In de scroll vak, selecteert Soft Light.
  • Aan de onderkant van het lagenpalet, klik op het pictogram dat eruit ziet als een cirkel die half wit en half zwart. Selecteer Verloop toewijzen.
  • Een box zal verschijnen, zodat je het verloop kunt bewerken. In de opties aan de onderkant van de doos, selecteert u zowel Reverse en dithering. Klik op het bovenste gedeelte waar de kleur is. Een menu moet naar beneden vallen. Selecteer Lichtbruin en druk op OK. Wijzig de Layer Blending van de Gradient laag op Hard Licht.
  • Met behulp van de Rectangle tool Selecteren, Selecteer het gehele doek. Klik met de rechtermuisknop op het doek en in het menu te selecteren Veer. Typ 100 in het vak (dit aantal kan te hoog of te laag, afhankelijk van de grootte van uw foto te zijn, zo spel rond met een aantal nummers voordat je er een vindt dat je mooi afgeronde hoeken geeft). Klik met de rechtermuisknop op het doek opnieuw en selecteer vervolgens Inverse selecteren.
 4. 4
  Ga naar layer> new fill layer> effen kleur. Er verschijnt een vak. Hit OK. Selecteer vervolgens een zwarte kleur en weer op OK. Dupliceer de laag die net werd gemaakt. Ga naar Filter> Blur> Gaussian Blur. Sleep het om de laag zo veel mogelijk vervagen. Druk op CTRL + F om nog een keer voor een meer realistische grens vervagen.
  • Om het af te maken met een oude-timey voelen, maak een nieuwe laag. Vervolgens met behulp van het gereedschap Emmertje, kleur van de laag een geel bruin. Ik gebruikte # 999711.
 5. 5
  Ga naar filters> filter gallery. Er verschijnt een vak. Onder de Texture categorie, selecteert Structuurmaker. Aan de rechterkant van het scherm is een drop-down menu. In het menu, selecteert Zandsteen. Druk op OK.
 6. 6
  Verander de vermenging van de laag aan het licht pin en verander de dekking op ongeveer 50 - 60%.
 7. 7
  Sleep een van de zwarte rand lagen aan de bovenkant van de lijst, zodat het voorbij de gestructureerde laag.
 8. 8
  Opslaan en bewonder je werk.

Tips

 • Opslaan voortdurend te voorkomen dat werk
 • Het kan geen kwaad om te spelen met de instellingen en lagen te zien wat andere looks kunt u verkrijgen
 • Als je op een laptop, zal dit gemakkelijker zijn als u de stekker in een muis

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je AS SAVE zodat je niet bewerkt u de oorspronkelijke

Dingen die je nodig hebt

 • Een digitale foto
 • Adobe Photoshop CS3