Wkunl

Hoe kan ik een bullet point in photoshop toe te voegen

Photoshop is een flexibel programma waarmee je foto's bewerken en toevoegen van speciale functies, inclusief tekst. Haar tekst handling is uitgegroeid van een omslachtige dialoogvenster te makkelijk, on-the-beeldbewerking. Als je een Windows-gebruiker, zou je een beetje verbaasd over hoe u speciale tekens zoals bullet points om een ​​Photoshop-document toe te voegen. Wij tonen u een paar manieren om dit te doen.

Stappen

Hoe kan ik een bullet point in photoshop toe te voegen. Klik op de regel die u wilt bewerken.
Hoe kan ik een bullet point in photoshop toe te voegen. Klik op de regel die u wilt bewerken.

Methode 1: Gebruik sneltoetsopdrachten

 1. 1
  Klik op de regel die u wilt bewerken. Druk op de Home-toets om de cursor te verplaatsen naar de voorzijde van de tekstregel, of klik op om de cursor te plaatsen waar u het opsommingsteken te verschijnen.
  • Druk op de Alt-toets ingedrukt en typ "0149" naar een bullet point invoegen in hetzelfde lettertype als de rest van de tekst in het blok.
  • Mac-gebruikers, drukt u op Option-8 om een ​​bullet point invoegen.
  • Dit zal niet automatisch formaat regelafstand en inspringen van de manier waarop het toevoegen van een kogel punt zou in de meeste office productiviteit suites.

Methode 2: kopiëren en plakken

 1. 1
  Maak uw bullet points in woord. U kunt uw lijst met opsommingstekens maken in Word, andere tekstbewerking toepassing zoals Pages, of een andere tekstverwerker u bekend bent met.
  • Kopieer het blok correct opgemaakte tekst, en plak het in uw Photoshop-afbeelding.
  • Dit proces werkt het beste als je veel speelruimte qua tekst spatiëring en positionering, aangezien het lastig om kleine aanpassingen te maken kunnen zijn zodra u de tekst hebt geplakt in het Photoshop-bestand.
 2. 2
  Gebruik de kaart karakter: Ga naar Programma's, Bureau-accessoires, Systeemwerkset, en vervolgens Character map. Vind de kogel symbool, kopiëren en plakken.
 3. 3
  Als alternatief kunt u dit gebruiken: Kopieer deze kogel symbool [•] en plak het in uw Photoshop-tekst.

Methode 3: Gebruik een symbool lettertype

 1. 1
  Overschakelen fonts. Met behulp van een symbool lettertype zoals Wingdings. Drukken L geeft je een kogel geven, al is het misschien een groter formaat dan uw andere tekst. Selecteer gewoon de kogel, en pas de grootte als dat nodig is.

Methode 4: kunst maken

 1. 1
  Voer de tekst. Maak uw tekst lijst, waardoor er ruimte is voor uw aangepaste kogel.
 2. 2
  Teken je bullet: U kunt een standaard ronde stip, genummerde lijst, checkbox stijl, sterren of kleine afbeeldingen van een ander soort gebruik van tekengereedschappen van Photoshop te creëren.
  • Maken het groter dan je nodig hebt, en schaal naar beneden, zodat het past precies. Als u opschalen van de oorspronkelijke kogel, kan het er modderig of onduidelijk.
  • Beweeg de kogel op zijn plaats, en het verminderen van het aan te passen.
  • Kopieer en plak de originele voor meerdere kogels.
  • Deze methode werkt het beste voor meer artistieke bullet points, of als je afstand moet dat moeilijk met tekst editors.

Tips

 • Plaatsen van een bullet point het gemakkelijkst zijn als je blijft open-minded en jezelf niet hechten aan slechts een methode.
 • U kunt opnieuw toewijzen je hotkeys om opsommingstekens gemakkelijker te maken, als je van plan bent om vaak te gebruiken. In Windows opent u de run functie in je menu 'Start' en type in "charmap." Dit laat je de sneltoetsen voor een bepaalde teken dat u wilt gebruiken te veranderen.