Wkunl

Hoe je meer uitzicht op je YouTube-video's te krijgen

Veel mensen zijn bekend geworden, of zelfs beroemd vanwege hun YouTube-video's. Maar voor elke YouTube beroemdheid, zijn er duizenden mensen die moeite hebben met het krijgen van uitzicht. Als u wilt meer weergaven op uw YouTube-video's te krijgen, dan moet je niet alleen een geweldige video te maken, maar je moet ook weten hoe om te beschrijven en deel je creatie. Hier is hoe meer weergaven op je YouTube-video's in slechts een paar eenvoudige stappen te krijgen.

Stappen

Hoe je meer uitzicht op je YouTube-video's te krijgen. Noem uw ​​videobestand nauwkeurig.
Hoe je meer uitzicht op je YouTube-video's te krijgen. Noem uw ​​videobestand nauwkeurig.

Gebruik de juiste beschrijvingen

 1. 1
  Noem uw ​​videobestand nauwkeurig. Als het gaat over een hagedis, dan is het woord "hagedis" moet worden in de bestandsnaam van de video. Je kunt het noemen "enge-lizard.mov."
 2. 2
  Geef je video een aansprekende titel. Het moet kort, boeiende, en to the point. Als de video over uw kind morsen macaroni en kaas overal, noem het gewoon "Mac en kaas Ramp." Het moet pique belangen uw kijkers 'zonder al te veel weg.
  • U kunt ook op YouTube te gebruiken om de meest populaire zoekwoorden te zien, zodat je kunt proberen ze te gebruiken in uw video.
 3. 3
  Beschrijf uw video grondig. De meeste mensen deze stap overslaan, maar je moet het serieus nemen om uw standpunten te verhogen. Beschrijf uw video zo nauwkeurig mogelijk in de ruimte die je krijgt, nemen 2-3 punten om een ​​interessante en nauwkeurige beschrijving van wat mensen kunnen verwachten als ze de video te zien schrijven.
 4. 4
  Gebruik de beste tags. Gebruik alle zoekwoorden uit uw titel en beschrijving in de sectie 'tags' om meer kijkers te interesseren. Hoe meer relevante tags die u gebruikt, hoe vaker je video zal verschijnen wanneer mensen zoeken het. Bijvoorbeeld, als je een video van je schattige slaperige hond nu terbeschikkingstelling, kan u gebruik maken van woorden als "Sleepy", "Dog", "Hilarisch," en "Leukste."
  • U kunt tags die je video beschrijven evenals andere relevante populaire video's gebruiken om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen zien uw video wanneer ze op zoek zijn naar YouTube.

Deel uw video wijselijk

 1. 1
  Deel uw video met zoveel mensen als je kunt, zodra je het plaatst. Hoe eerder je het deelt, hoe groter de kans zal zijn om een ​​YouTube-sensatie. Als je een week wachten om het te delen, terwijl het nauwelijks krijgt elke standpunten, zal het veel meer kans om te worden vergeten door de YouTube-community.
 2. 2
  E-mail uw video naar je vrienden, familie en collega's. Maak een e-mail lijst die bestaat uit de mensen die weten dat je goed genoeg om daadwerkelijk door uw nieuwe YouTube-video worden geïntrigeerd, en stuur ze de link en hen aanmoedigen om het te bekijken. U kunt zelfs, "Ik kan niet wachten om te horen wat u denkt!" om te laten zien dat je echt verwachten dat ze je video te bekijken. Als je niet de zorg over potentieel vervelende mensen, gewoon stuur het naar zoveel mensen als je kunt.
  • Als je een intrigerend onderwerp en een overtuigende e-mail, is er een goede kans dat iedereen zal kijken naar de video zonder het te weten je heel goed.
 3. 3
  Deel uw video via sociale media. Plaats uw video op Facebook, Twitter en andere social networking sites die je hebt aangemeld.
 4. 4
  Gebruik een blog of een website om uw video's te bevorderen. Als je een blog of een website, kunt u deze gebruiken om uw video's op de markt. Als u niet beschikt over een blog of website van uw eigen, maar weet bevriend met websites of blogs die populair zijn, vraag je vrienden of ze je kunnen helpen met het delen van uw video met hun fans.

De kans op uitzicht

 1. 1
  Gebruik annotaties. Annotaties zijn een geweldige manier om uw video bekeken te verhogen. Ze kunnen een video-link naar een andere, of ze kunnen een video koppelen aan uw afspeellijsten of kanalen. Een annotatie kan vertellen de kijkers om te linken naar een andere soortgelijke video als ze willen de ene ze kijken, en kan houden het bekijken van al uw verschillende video's voor uren.
 2. 2
  Krijgen abonnees. Het krijgen van abonnees is een uitstekende manier om te garanderen dat er meer kijkers uw video's te bekijken. Als iemand zich inschrijft voor u, dan zullen zij al uw nieuw geüploade video's zien op hun homepage, en ze kunnen zelfs kiezen om een ​​melding via e-mail wanneer je een nieuwe video hebt gepost. Wilt u meer abonnees te krijgen, kunt u vragen mensen zich abonneren op het einde van een video, omvatten een annotatie die mensen stimuleert om te abonneren op uw video, of zelfs vragen mensen zich abonneren op u over e-mail.
 3. 3
  Afspeellijsten maken. Afspeellijsten zijn lijsten van video's die de een na de ander, net als een playlist van muziek af te spelen. Als je een hele playlist van video's te maken, dan kijkers zal meer kans om meer van uw video's te bekijken. Bijvoorbeeld, als u een afspeellijst van verschillende video's die verschillende gymnastiek vaardigheden te tonen te creëren, uw kijkers kan je video over radslagen en vervolgens de overgang kijken recht in je video over handstanden.
 4. 4
  Plaats een videoreactie. Als je echt wilt een populaire video te maken, kijken naar de meest populaire video's en post een reactie op het. Bijvoorbeeld, als er een video, die wordt genoemd, "Leukste Puppy Wereld," je kan posten een videoreactie over uw puppy met de titel, "Zelfs Leuker Puppy."

Gebruik aanvullende methoden om uw standpunten te verhogen

 1. 1
  Gebruik youtube tools waarmee u uw standpunten te verhogen. Er zijn een aantal goede tools die u kunnen helpen uw video te bevorderen en het vergroten van uw standpunten. U kunt hulpmiddelen zoals proberen Twittfame.com en.
 2. 2
  Kopen youtube bekeken. Als je echt serieus over het verhogen van uw YouTube-weergaven, kan je goed geld betalen om een ​​hoog aantal bekeken YouTube te krijgen wanneer je een video te plaatsen. Als u geïnteresseerd bent in deze methode, gewoon zoeken op "Koop YouTube bekeken" en zorg ervoor dat de service is legitiem en niet schreeuwend duur.

Tips

 • Wees altijd aardig voor anderen op YouTube, want mensen zullen het waarderen.
 • Bevriend iemand die nieuw is voor YouTube; hen te helpen opstarten, en zij zullen u waarschijnlijk terugbetalen met uitzicht. En wie weet, als ze worden 'beroemde' dan zou iedereen over jou eens vertellen!
 • Opmerkingen plaatsen op elke en elke video die je vooral op de weinig bekende video's te bekijken;. Omdat de persoon die ze geplaatst zullen waarderen. Als u wilt kritiek, de vuistregel is voor elk wat mis je voorstellen wat u hoeft te complimenteren twee andere aspecten.

Waarschuwingen

 • Oefen veiligheid bij het ​​plaatsen van video's, toestemming hebben van een ouder om iets te posten als je jonger bent dan 18, en nooit ontmoeten met vreemden die je ontmoet op het internet alleen.
 • Wat je altijd moet onthouden is dat als je alleen in het voor het uitzicht, je nergens krijgt. Altijd> Je moet echt op zoek naar een publiek op te bouwen, te creëren inhoud en entertainen mensen.
 • Vermijd videos spammen mensen. Sommige mensen kunnen kijken naar uw werk, maar de meeste zullen gewoon worden geïrriteerd.

Dingen die je nodig hebt

 • Internettoegang
 • Een YouTube-account (gratis)
 • Een manier om je video's opnemen
 • Sommige vrienden en / of familieleden