Wkunl

Hoe om muziek af van youtube om een ​​mix-cd maken

Heb je ooit wilde om gratis muziek te krijgen om een ​​cd te maken, maar kon het niet vinden, dat ene nummer dat je de meest wilde? En u niet wilt virussen of andere nare add-ons te krijgen van programma's als LimeWire? Dit artikel zal u vertellen uit te vinden hoe je muziek uitstappen van YouTube in een MP3-formaat, dan branden op een cd.

Stappen

Hoe om muziek af van youtube om een ​​mix-cd maken. Maak een lijst van nummers die u wilt op een cd.
Hoe om muziek af van youtube om een ​​mix-cd maken. Maak een lijst van nummers die u wilt op een cd.

Methode 1: website van derden

 1. 1
  Maak een lijst van nummers die u wilt op een cd. Vind alle nummers op YouTube. U kunt experimenteren het maken van een YouTube-afspeellijst als u wilt, zodat je nummers zien in orde en op een plaats.
  • Om een ​​afspeellijst te maken, vind de song die u wilt in YouTube. Rechts onder de video, naast de "Like" en "Dislike"-knop, druk op "Toevoegen aan" en de naam van uw afspeellijst. Voeg elke song die u wilt op uw cd op deze playlist.
 2. 2
  Ga naar een website van derden die gratis youtube downloads biedt. Vergeet niet, wat je hier doet mag niet worden beschermd door ofwel auteursrechtwetgeving of YouTube-beleid.
  • Sommige betrouwbare YouTube-aan-Mp3 websites zijn: of http://www.tubeleecher.com/. Voor de toepassing van deze tutorial zullen we de eerste website te gebruiken, url-to-mp3.
 3. 3
  Kopieer en plak de YouTube URL in de witte doos op de website van derden.
  • De URL (ook wel "Uniform Resource Locator") is de reeks letters en cijfers in de linkerbovenhoek van uw browser meestal beginnen in "www."
  • Om te kopiëren en te plakken, op een Mac-computer pers "⌘ + C". Op een PC, druk "Ctrl + C".
 4. 4
  Druk op de "youtube-url-to-mp3" grijze doos.
 5. 5
  Download het bestand eenmaal de nieuwe link opduikt. Moet u deze opslaan op een plaats die u zult herinneren, met een bestandsnaam die je ook zult herinneren.
 6. 6
  Herhaal dit proces voor elke song je wil op je mix.
 7. 7
  Open iTunes of een vergelijkbare mediaspeler.
 8. 8
  Monteer een afspeellijst op itunes. In een afspeellijst, zet al de muziekbestanden die u hebt gedownload op de website van derden.
 9. 9
  Plaats een lege beschrijfbare cd in het cd-station van uw computer.
 10. 10
  In itunes, klikt u op uw afspeellijst. Druk op 'Bestand'> 'Brand afspeellijst op schijf'.

Tips

 • De kwaliteit van de muziek die je krijgt van YouTube zal waarschijnlijk niet zo goed als de kwaliteit van uw andere muziek.

Waarschuwingen

 • Het downloaden van auteursrechtelijk beschermde muziek is tegen de wet op de meeste plaatsen, en kunnen u hoge boetes en in sommige gevallen strafrechtelijke vervolging bloot.